×

Eiendomsmeglere på Løren

Det finnes et stort antall eiendomsmeglere som har spesialisert seg innen boligformidling på Løren. Med så mange aktører på banen kan det være vanskelig å bestemme seg for hvilken megler man skal velge. Ved å sammenligne de forskjellige meglerne vil du enklere kunne velge den megleren som passer best for deg og din bolig. Ved å fylle ut skjemaet på siden vil du motta tre uforpliktende tilbud fra meglere nær deg, helt gratis.

Viktige egenskaper

En dyktig eiendomsmegler har gjerne flere viktige egenskaper som skiller han eller hun fra mengden. I denne artikkelen vil vi liste opp de tre viktigste:

Erfaring

Den første egenskapen vi vil ta opp er erfaring. En megler som har gjennomført flere boligsalg tidligere vil ha opparbeidet seg en unik kompetanse, som igjen kan resultere både i et raskere boligsalg og en høyere salgssum. Megleren vil ha gode kunnskaper om boligmarkedet, samt hva som skal til for å selge en bolig. Erfarne meglere koster dog gjerne litt mer, men er som oftest en klok investering.

Lokalkjent

En annen viktig egenskap hos en eiendomsmegler er gode kunnskaper om lokalområdet og boligmarkedet her. En lokalkjent megler vil ha bedre forståelse for boligprisene i området, og kan med det gi deg en korrekt verdivurdering. I tillegg vil megleren ha en viss oversikt over hva som finnes i nærheten av servicetilbud og kollektiv transport.

Personlighet

Til slutt vil vi anbefale deg å ta i betraktning meglernes personlighet. En eiendomsmegler er en salgsmann og en kundebehandler, og det er derfor viktig at han eller hun har en varm og tryggende effekt på potensielle kunder. Du kommer også til å tilbringe en del tid med megleren din selv, så det er en fordel at dere kommer godt overens.

Om Løren

Løren er et strøk i Oslo som tilhører to bydeler. Den sørvestlige delen av Løren tilhører Grünerløkka, mens den nordøstlige delen tilhører bydel Bjerke. Løren har historisk sett vært preget av industri og kontorlandskaper, i tillegg til å huse militærleiren Løren Leir. I 1999 ble leiren solgt, og det ble utviklet boligområder her.

Boligmarkedet på Løren

Bebyggelsen på Løren har endret seg drastisk de siste 20 årene. Området har gått fra å være et industri- og handelsområde til å bli et boligområde. I 2013 startet byggingen av den nye Lørenbanen, som forbinder området med Sinsen og Økern via T-bane. Kvadratmeterprisen for en leilighet på Løren ligger på rundt 80.000 kroner, og er på omtrent det samme nivået som de omkringliggende områdene.

Selg boligen din selv

Mange lurer på om det er rom for å selge boligen sin på egenhånd, og på den måten spare på meglerutgiftene. Dette er fullt mulig, så fremt du har på det rene hva som kreves når du selger boligen din selv. Du må likevel være klar over at det er verdifull kunnskap du velger bort. En megler kan nemlig sørge for at du får en høyere salgssum på boligen din, og at salgsprosessen foregår så problemfritt som mulig.