×

Eiendomsmeglere på Østensjø

Du finner et stort utvalg av erfarne og flinke eiendomsmeglere på Østensjø, som er eksperter innenfor eiendomsmarkedet. Ved å fylle ut det uforpliktende skjemaet på siden vår, kan du raskt og enkelt hente inn tilbud fra flere dyktige eiendomsmeglere som alle er klare for å tilby deg sin rådgivning innen kjøp og salg av bolig. Valget mellom hvilken megler som passer deg best er så klart ditt, og denne tjenesten er helt gratis.

Hva bør du se etter i en megler?

Det kan være helt avgjørende for din opplevelse at du velger deg ut den rette megleren. Mange eiendomsmeglere kan ha erfaringen, men er ikke nødvendigvis det rette valget for deg og dine behov. Her gjelder det ofte å følge magefølelsen, men noen tips og råd kan du ta med deg i prosessen:

  • Erfaring
    Så vel som å stole på magefølelsen, er det en god idé å velge en megler med erfaring, som er dyktig innen sitt fag og som kjenner til bransjen. En megler som omsetter mange boliger er vel og bra, og sier noe om hvor ettertraktet han eller hun er, men pass i tillegg på at megleren faktisk har tid til å ta hånd om deg og drive oppfølging.
  • Velg en megler du kommer overens med
    Du skal tilbringe mye tid med megleren, samt stole på dem med en av dine største verdier, og da det er naturlig nok viktig å føle at du kan stole på dem. Bit deg merke i meglerens karakter, og vurder hvorvidt dette er noen du vil kunne bygge tillit til og som er flink med mennesker.
  • Lommekjent
    En megler som kjenner til lokalmiljøet, vil være en fordel. Ikke bare for tips og råd for å komme seg rundt, men også fordi de gjerne har innsikt i det lokale eiendomsmarkedet, og derfor kan sette en mer riktig pris. En megler som kan lire av seg litt kunnskap om nærmiljøet, vekker dessuten gjerne tillit hos både kjøper og selger.

Om Østensjø

Bydel Østensjø ligger sydøst i Oslo, er en bydel med omtrent 50 000 innbyggere. Bydelen omfatter områdene Oppsal, Skullerud, Bøler, Bogerud, Abildsø, Rognerud, Høyenhall og Manglerud, som alle ligger rundt Østensjøvannet, med unntak av Skullerud. Bydelen ligger nær marka, og innehar koselige boligområder med nær relasjon til naturen. Østensjø har dessuten en lang og rik historie, og det er funnet livstegn helt tilbake til Steinalderen i bydelen.

Om boligmarkedet på Østensjø

De fleste boligområdene på Østensjø er drabantbebyggelse fra etterkrigstiden, men byr dessuten på småhus, rekkehus, villaer og blokker. Det er gode forbindelser til t-bane og buss, og det er enkelt å komme seg rundt og fram. Med gode turmuligheter, sterke forbindelser til vann og natur, samt en rik forhistorie og mange skoletilbud, er Østensjø et supert sted for familier med barn som ønsker å komme seg litt unna sentrumskjernen av byen.

Selge selv eller bruke eiendomsmegler

Mange er usikre på om de skal bruke megler, når det finnes en mulighet for å spare penger ved å ikke gjøre det. Den erfaringen og ekspertisen som kommer ved å bruke fagfolk, er dog verdifull, i den forstand at en megler som oftest har en større sjanse for å få mer for din bolig i utgangspunktet. Eiendomsmegleren har dessuten kompetansen som skal til for å sette en mer riktig prisantydning, håndtere papirarbeid, samt ta seg av det økonomiske. Ved å bruke en megler skal du kunne forvente en viss grad av rådgivning og oppfølging, som kanskje reflekteres i pris, men som du vil få igjen for.