For meglere

Dersom du er en eiendomsmegler og ønsker flere kunder er du hjertelig velkommen til å samarbeide med oss

Vi samler inn mange henvendelser daglig fra mennesker som ønsker å selge boligene sine, og sender disse henvendelsene videre til eiendomsmeglerne vi samarbeider med.

Ved at du daglig får inn mange henvendelser fra mennesker som ønsker å selge boligen sin vil hver enkelt megler spare mye tid. Denne tiden kan meglerne heller bruke til å selge flere boliger, og dermed generere mer profitt.

Systemet fungerer slik at hvert meglerfirma betaler en fast og rimelig sum for hver enkelt henvendelse firmaet mottar.

Hver enkel samarbeidspartner kan selvfølgelig velge hvor mange henvendelser de ønsker å motta daglig, og også hvor i landet de ønsker at henvendelsene skal komme fra.

Systemet er også veldig fleksibelt, slik at du kan be om flere, færre eller ingen henvendelser i de periodene du måtte ha behov for dette. På denne måten slipper du for eksempel å betale for henvendelser i perioder hvor firmaet ikke har anledning til å ta nye oppdrag.

Det er veldig viktig for oss at samarbeidspartnerne våre er fornøyd med henvendelsene de mottar, og vi følger alltid opp med samarbeidspartnerne for å få tilbakemelding på henvendelsene vi sender.

Dersom du er en eiendomsmegler og ønsker å høre mer om tilbudet vårt kan du enten ringe oss på tlf 974 37 565, sende oss en e-post, eller fylle ut kontaktskjemaet under. Et samarbeid med oss er helt uforpliktende.

Kontakt