Ofte stilte spørsmål

Vi har samlet ofte stilte spørsmål her for å hjelpe deg med å finne svar på dine spørsmål. Hvis du ikke finner svar på det du leter etter, kan du alltid ta kontakt med oss direkte for å få hjelp. Vi står klar til å hjelpe deg!

Hvor mye koster det å bruke Meglerportalen?

Meglerportalen er helt gratis for boligselgere! Du mottar tilbud fra pålitelige meglere i ditt nærområde, uten at det koster deg noe som helst. Meglerne betaler et lite gebyr til oss for å kunne ta kontakt med deg. Dermed kan vi tilby tjenestene våre kostnadsfritt til deg som skal selge bolig.

Hvordan vet jeg at meglerne er pålitelige?

Vi jobber hardt for å sikre at alle meglere som benytter tjenestene våre er seriøse. Vi gjennomfører grundige bakgrunnssjekker og godkjenner kun meglere som oppfyller strenge krav. Dette garanterer at du mottar tilbud fra seriøse, pålitelige meglere.

Jeg er megler og vil samarbeide – hva gjør jeg nå?

Vi er alltid åpne for henvendelser fra kvalifiserte og anerkjente meglere. Dersom det er deg, så er det bare å ta kontakt for å diskutere et mulig samarbeid. Tjenestene fungerer ved at vi videreformidler henvendelser fra boligselgere i ditt område. Deretter er det opp til deg å gi dem et godt tilbud på dine meglertjenester. Vi sender kun ut henvendelser som du selv ønsker, og du gir kun tilbud på de forespørslene som samsvarer med din kunnskap og erfaring.

Hvem driver Meglerportalen?

Meglerportalen er drevet av Lead Service AS, en bedrift med spesialkunnskap om forbrukerportaler. Lead Service samarbeider utelukkende med seriøse og anerkjente leverandører, og de hjelper forbrukere med å få kvalitetstjenester til den beste prisen.

Hvorfor fikk jeg ikke 3 tilbud fra ulike eiendomsmeglere?

Vi gjør alltid vårt beste for å sende ut tre henvendelser fra dyktige, lokale eiendomsmeglere. Noen ganger er det dessverre ikke mulig, og det kan være ulike årsaker til det. Kanskje var det ikke nok meglere i ditt område eller så hadde ikke meglerne mulighet til å hjelpe deg på nåværende tidspunkt. Vi gjør alt vi kan for å forhindre at dette skjer.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke vil takke ja til noen av tilbudene?

Du står fritt til å takke nei til tilbudene, dersom du mot formodning ikke vil gå videre med noen av dem. De aller fleste som mottar tilbud via Meglerportalen er svært fornøyde, samtidig som tjenesten er uforpliktende og gratis for deg som skal selge bolig.

Hvorfor bør jeg innhente tilbud fra flere meglere?

Det er viktig å innhente flere tilbud for å få et godt sammenligningsgrunnlag. Det kan være store prisforskjeller mellom meglerne, og du vil ikke risikere å betale mer enn nødvendig for meglertjenestene. I tillegg til å se på prisen, bør du også vurdere de ulike meglerne ut fra kvaliteten på tjenestene deres. Det er lettere å sammenligne to eller flere tilbud når du ser hvilke tjenester som er inkludert. Dermed kan du finne den megleren som gir deg det beste tilbudet.