Personvernserklæring

Oppdatert: 26.jan 2021

1. Innledning
1.1 Denne nettsiden drives av Lead Service AS.

Bedriftsinformasjon:
Lead Service AS
Org.nr 922 997 454
Bogstadveien 27b
0355 Oslo
Epost: kontakt@meglerportalen.no

LWM AS er juridisk av nettstedet, men Lead Service AS drifter i dag nettstedet. Nettstedet er registrert hos Domeneshop AS.

1.2 Vi gjør vårt beste for å beskytte våre brukeres personlige opplysninger.
1.3 Disse personvernreglene gjelder i tilfeller der vi behandler eller lagrer personopplysninger, slik som navn, adresser, epostadresser, telefonnummer og andre opplysninger som blir gitt i forbindelse med bruken av våre tjenester.

2. Informasjonskapsler
Vi kan bruke informasjonskapsler på denne nettsiden. Les mer om dette her.

3. Bruk av personopplysninger
3.1 Vi mottar personopplysninger når noen sender en melding gjennom et av kontaktskjemaene på denne nettsiden. Dette innebærer navn, kontaktinformasjon og eventuell informasjon som fremkommer i fritekstfeltet på meldingen. Vår rutine er at vi sletter alle personvernopplysninger som vi har mottatt innen 7 dager.

4. Deling av dine personlige opplysninger
4.1 Når bruker sender inn forespørsel om å motta tilbud fra våre leverandørere (eiendomsmeglere), så vil kontaktinformasjon og din henvendelse bli sendt videre til relevante leverandører. Denne informasjonen vil innebære epost, navn, firmanavn og andre opplysninger saksopplysninger som bruker selv oppgir.

Vi sender alltid ut en epost med informasjon om hvilke leverandører kontaktinformasjonen er sendt videre til. Vi deler ikke informasjon med andre enn de leverandører som er oppgitt i eposten vi sender ut. På denne måten vet brukeren hvor informasjonen har blitt sendt og kan spore sine personopplysninger.

Det er også viktig for oss å sikre at de leverandører vi deler informasjonen med, behandler denne informasjonen i henhold til alle gjeldende regelverk om personvernopplysninger. Vi har derfor forsikret oss at leverandørene har en tilstrekkelig personvernerklæring og at bruker kan få innsyn i lagrede data.

5. Lagring av dine personlige opplysninger
5.1 Vi lagrer dine personlige opplysninger i maks 7 dager på passordbeskyttede og sikre servere.
5.2 Lagring av informasjon på dataservere er aldri 100% sikkert. Hacking kan forekomme, selv om det skjer sjeldent.

6. Lenker til tredjepart
6.1 Som de aller fleste nettsider så linker vi videre til andre nettsteder der hvor det er relevant. Vi linker kun videre til seriøse nettsider som benytter seg av kryptering ved bruk av SSL-protokollen.

Data registrert ved å klikke koblinger til andre nettsteder, eller personopplysninger som disse nettstedene samles inn, håndteres av eier av disse nettstede og ikke av regnskapsførertilbud.no eller Lead Service AS. Vi har naturligvis ingen innflytelse på disse nettstedenes personvernspolitikk. Det anbefales at du leser disse nettstedenes personvernsregler og brukervilkår.

7. Tilgang og sletting
7.1 Hvis du vil gjennomgå eller slette personlig informasjon som vi kan ha om deg, vennligst kontakt kontakt@meglerportalen.no. Det kan ta opptil 20 dager å behandle forespørselen din. Husk at vi uansett sletter alle personopplysninger senest innen 7 dager etter av vi mottok opplysningene.
7.2 For identifikasjon vil du bli bedt om å sende en kopi av passet ditt for å bevise din identitet.