Personvernserklæring

Oppdatert: 6.mai 2019

1. Innledning
1.1 Denne nettsiden drives av Leadservice AS.

Bedriftsinformasjon:
Leadservice AS
Org.nr 922 997 454
Bogstadveien 27b
0355 Oslo
Epost: kontakt@meglerportalen.no

LWM AS er leverandør av nettstedet. Nettstedet er registrert hos Domeneshop AS.

1.2 Vi gjør vårt beste for å beskytte våre brukeres personlige opplysninger.
1.3 Disse personvernreglene gjelder i tilfeller der vi behandler eller lagrer personopplysninger, slik som navn, adresser, epostadresser, telefonnummer og andre opplysninger som blir gitt i forbindelse med bruken av våre tjenester.

2. Informasjonskapsler
Vi kan bruke informasjonskapsler på denne nettsiden. Les mer om dette nederst i erklæringen.

3. Bruk av personopplysninger
3.1 Vi kan få personlig informasjon når en bruker sender en melding gjennom nettsidenes kontaktskjema. Vi er da i besittelse av informasjonen gitt i denne meldingen. Vi sletter personvernopplysninger som vi har mottatt gjennom innen 45 dager.

4. Deling av dine personlige opplysninger
4.1 Når bruker sender inn forespørsel om å motta tilbud fra våre leverandørere (eiendomsmeglere), så vil kontaktinformasjon og din henvendelse bli sendt videre til maksimum tre relevante leverandører. Denne informasjonen vil innebære epost, navn, firmanavn og andre opplysninger saksopplysninger som bruker selv oppgir.

Vi sender alltid ut en epost med informasjon om hvilke leverandører kontaktinformasjonen er sendt videre til. Vi deler ikke informasjon med andre enn de leverandører som er oppgitt i eposten vi sender ut. På denne måten vet brukeren hvor informasjonen har blitt sendt.

Det er også viktig for oss å sikre at de leverandører vi deler informasjonen med, behandler denne informasjonen i henhold til alle gjeldende regelverk om personvernopplysninger. Vi har derfor forsikret oss at leverandørene har en tilstrekkelig personvernerklæring og at bruker kan få innsyn i lagrede data.

5. Lagring av dine personlige opplysninger
5.1 Vi lagrer dine personlige opplysninger på passordbeskyttede og sikre servere.
5.2 Deling av informasjon over internett er aldri 100% sikkert. Hacking kan forekomme.

6. Lenker til tredjepart
6.1 Dette nettstedet lenker til andre nettsteder. Data registrert ved å klikke koblinger til andre nettsteder, eller personopplysninger som disse nettstedene samles inn, håndteres av tredjepart og ikke av denne nettsiden. Vi har ingen kontroll over hvordan disse nettstedene håndterer informasjonen eller hva slags personvernspolitikk de fører. Det anbefales at du leser disse nettstedenes personvernpolicy og brukervilkår.

7. Tilgang og sletting
7.1 Hvis du vil gjennomgå eller slette personlig informasjon som vi kan ha om deg, vennligst kontakt kontakt@meglerportalen.no. Det kan ta opptil 20 dager å behandle forespørselen din.
7.2 For identifikasjon vil du bli bedt om å sende en kopi av passet ditt for å bevise din identitet.

INFORMASJONSKAPSLER

På dette nettstedet, benyttes informasjonskapsler (cookies)

Dette er en liten datafil som lagres på din datamaskin.
Vi bruker kun én type informasjonskapsler på nettstedet vårt.

Ytelseskapsler

Denne typen informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker siden vår. Informasjonen fra disse kapslene bruker vi til å forbedre nettstedet vårt, og på den måten kan vi gi deg en bedre brukeropplevelse. Denne typen informasjonskapsler er ikke knyttet til dine personopplysninger.

Samtykke til bruk av informasjonskapsler

Når du besøker nettstedet vårt samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.

Endre eller blokkere informasjonskapsler

Dersom du ønsker å skru av eller foreta endringer for informasjonskapslene, kan du endre innstillingene i nettleseren din. Dette kan føre til at nettleseren blokkerer alle eller utvalgte informasjonskapsler. For å finne ut hvordan du gjør dette, kan du se i hjelpesenteret til nettleseren din eller besøke allaboutcookies.org. Hvis du velger å endre innstillingene for- eller blokkere informasjonskapsler, kan vi ikke garantere at sidene våre vil fungere slik de er ment, og vi står ikke ansvarlige dersom det oppstår feil.

Google Analytics

Google Analytics-koden er satt til IP-anonymisering, og vil derfor ikke lagre noen informasjon om brukeren. Les mer her