Om Boa Eiendomsmegling

Boa Eiendomsmegling ble stiftet i 2006 og har siden vokst til å bli en anerkjent aktør. De har et spesielt fokus på visuell kommunikasjon og er kjent for sine kreative løsninger på boligannonser. Videre er de spesielt opptatt av strategisk markedsføring. Dette er for å finne de beste interessentene til hver bolig. De ble kåret til årets gullmegler i 2019 og siden oppstart også mottatt en rekke forskjellige bragder.

Om Eiendomsmegler A

Om Eiendomsmegler A Eiendomsmegler A er en lokal eiendomsmegler i Rogaland, spesielt Nord i fylket. Selskapet ble stiftet i 2009 og har siden hatt stor vekst. I dag er de den største leverandøren i flere kommuner i Rogaland. Deres meglere spesialiserer seg i utvalgte områder slik at de skal kunne tilby en service som skiller […]

Om OBOS Eiendomsmeglere

Om OBOS Eiendomsmeglere OBOS Eiendomsmeglere er OBOS sine egne eiendomsmeglere. De har 62 eiendomsmeglere i 13 forskjellige kontorer i Sør-Norge. OBOS har siden 1929 jobbet med å hjelpe personer med å finne sin bolig. Dette gjør at de er et av selskapene med mest erfaring på markedet. Deres hovedklientell er salg av boliger der OBOS […]

Om DNB Eiendom

DNB Eiendom er Norges største eiendomsmegler og er en del av finanskonsernet DNB. DNB Eiendom har over 1300 ansatte fordelt på 135 kontorer. De jobber med salg av både nye og brukte boliger, samt fritidsboliger. De er også Norges største eiendomsmegler når det kommer til prosjektmegling og nybygg. Deres hovedfokus er trygghet for kunden.

Om Heimdal Eiendomsmegling

Heimdal Eiendomsmegling er et meglerkontor med hovedfokus på boliger i Trøndelag. Selskapet ble stiftet i 1996 og har siden den gang vokst til å bli et av de største meglerhusene i Trøndelag. I 2019 omsatte de nesten 2000 boliger. Selskapet er eid av deres ansatte, Heimdal Gruppen AS og MelhusBanken.

Om Himla Eiendomsmegling

Himla Eiendomsmegling er en del av Fana Sparebank Eiendom. Dette er et billigere alternativ enn en tradisjonell megler, og de opererer med en fastpris på 35.000 kroner. De er opptatt av at en lav pris ikke skal gå utover kvaliteten på tjenesten. Derfor har de effektivitet i fokus. Blant annet jobber de i team på hver bolig som blir solgt, selv om hver kunde får en hovedkontakt.

Om EiendomsMegler 1

EiendomsMegler 1 er i dag Norges største eiendomsmeglervirksomhet og har 933 ansatte. Dette er en landsdekkende megler som ikke bare jobber mot privatpersoner, men også fritidseiendom og prosjekt- og næringseiendom.

Om Z-Eiendom

Om Z-Eiendom Z-Eiendom er en lokal megler i Vestfold og har fylkets mest erfarne meglere. Deres hovedfokus er at kundene skal føle trygghet. De har allerede et veldig godt omdømme i nærområde, da deres meglere har god kompetanse, er lokalkjente og erfarne. Z-Eiendom har 17 ansatte. 60% av selskapet er eid av SpareBank1, mens resten […]