Om oss

Vi i Meglerportalen ønsker å gjøre bolighandel til en enkel og sikker prosess for både selgere og meglere. Derfor har vi utviklet en portal for boligselgere som ønsker å komme i kontakt med pålitelige og seriøse eiendomsmeglere, samt innhente konkurransedyktige priser og tilbud.

Vi har utviklet våre tjenester til å gjøre kontaktformidlingen så enkel som mulig. Du trenger bare å sende inn opplysningene dine via portalen vår for å bli kontaktet av pålitelige, lokale meglere. Du mottar inntil 5 tilbud, slik at du har et godt sammenligningsgrunnlag og vet hva som er gjeldende priser i ditt boligområde.

Vi har et stort nettverk av pålitelige eiendomsmeglerfirmaer fra hele landet. Meglerportalen jobber hardt for å tilby deg et godt utvalg av kvalifiserte meglere som ivaretar både selgers og kjøpers interesse, slik at bolighandelen blir så trygg som mulig for alle parter.

Meglere som ønsker å komme i kontakt med boligselgere kan bruke våre tjenester til å motta henvendelser fra lokale boligselgere i sitt nærområde. Vi vet at du er opptatt av å levere kvalitetstjenester og ivareta ditt gode omdømme, og derfor ønsker vi å hjelpe deg med å komme i kontakt med potensielle kunder.

Enten du er megler eller boligselger, så er du i trygge hender med Meglerportalen. Vi tar sikkerheten din på alvor og gir deg den støtten du trenger.

Bilde

Her finner du oss

Adresse: Tjuvholmen allé 3, 0252 Oslo

Driftes av: Lead Service AS Org.nr. 922 997 454

E-post: hei@leadservice.no

Åpningstider: 09:00 - 17:00 hver dag

Du kan sende oss e-post når som helst og vi vil gjøre det vi kan for å svare deg samme virkedag.

Våre verdier

Checkmark

Solide samarbeidspartnere

Alle våre samarbeidspartnere er nøye kvalitetssikret av oss. Det betyr at du kan føle deg trygg når du bruker våre tjenester.

Checkmark

Tilbud innen kort tid

Du trenger bare å sende inn opplysningene dine én gang. Kort tid etter mottar du tilbud fra tre forskjellige partnere.

Checkmark

Tilbud nær deg

Vi finner frem til de partnerne som er nærmest deg med relevant erfaring. Du vil derfor motta tilbud kun fra dem som kan utføre oppdraget ditt på best mulig måte.

Checkmark

Gratis og uforpliktende tilbud

Det koster deg ingenting å bruke våre tjenester. Alle tilbudene du mottar er helt uforpliktende, og du bestemmer selv hvem du vil svare.

Checkmark

Alltid 5 tilbud

Vi gir deg alltid tre tilbud fra relevante og pålitelige partnere. Dette gjør at du kan sammenligne prisene og velge det tilbudet som passer best for deg.

Checkmark

Brukervennlighet

Skjemaet er enkelt å utfylle ut og tar deg under et minutt. Deretter mottar du mail med tilbud som du kan studere i ro og mak.

Møt teamet vårt

Møt det dedikerte teamet bak Meglerportalen. Alle jobber for å gi deg en best mulig opplevelse av våre tjenester, helt kostnadsfritt. Vi har hjulpet tusenvis av nordmenn til å få bedre og billigere meglertjenester.

Bilde

Håkon Hess

Daglig leder

haakon@leadservice.no
Bilde

Simen Bergo

Fullstack-utvikler

simen@leadservice.no
Bilde

Aksel Hellerud

Strategiutvikler

Bilde

Didrik Sundal

Salgssjef

didrik@leadservice.no