Om oss

Meglerportalen.no er en tjeneste av Lead Service AS som matcher boligselgere og eiendomsmeglere.

Det finnes ekstremt mange eiendomsmeglere der ute, og for en kommende boligselger kan det være vanskelig å vite hvilken megler som har det beste tilbudet akkurat i forhold til ditt ønske.

Ved å fylle ut informasjon på meglerportalen.no kan vedkommende få tilbud fra forskjellige eiendomsmeglere og på den måten mye enklere kunne sammenligne forskjellige tilbud.

Dette gjør at eiendomsmeglerne også må gi deg gode tilbud, da de vet at også andre vil konkurrere om å få oppdraget du har sendt inn. Tilbudene er selvfølgelig helt gratis og uforpliktende, slik at du kan velge å ikke gå videre med prosessen dersom du ombestemmer deg i forhold til salg eller lignende.

Meglerportalen.no jobber til enhver tid med å knytte til seg de beste eiendomsmeglerne, slik at forbrukeren skal få de beste tilbudene som er mulig på markedet.

Eiendomsmeglerne som er tilknyttet meglerportalen.no vil også få en stor fordel. Ved å få motta daglige henvendelser fra vår side vil eiendomsmeglerne kunne bruke tiden sin på å selge eiendommer fremfor å jakte nye klienter.

Enten du er på jakt etter en eiendomsmegler eller selv er en eiendomsmegler, er formålet med meglerportalen å spare deg tid. Vi har til enhver tid et eget team som jobber for at dette skal skje på en så rask og smidig måte som mulig.

Dersom du leter etter en eiendomsmegler eller selv er en eiendomsmegler som ønsker flere klienter er det bare å ta kontakt med oss via meglerportalen.no. Vi håper du får god nytte av denne tjenesten.

Vennlig hilsen,
Redaksjonen