Finn beste eiendomsmegler i Kristiansund

Skal du selge boligen din og lurer på hvilken megler du skal velge? Det finnes en haug av dyktige eiendomsmeglere i Kristiansund, og med såpass mange spillere på banen kan det være vanskelig å vite hva man skal se etter. Ved å sammenligne forskjellige tilbud vil du få en bedre oversikt over hva hver enkelt megler kan tilby deg. Fyll inn skjemaet på siden og motta tre gratis og uforpliktende tilbud fra meglere nær deg.

Få 3 tilbud

EiendomsMegler 1 Kristiansund

EiendomsMegler 1 er landets største eiendomsmeglerkjede. Avdelingen deres i Kristiansund kan bistå med alle typer boligkjøp i området. De har både unge meglere, samt meglere med mer erfaring.

  • Stiftet i 2001
  • 10 ansatte
  • Langveien 21, 6509 Kristiansund N

Eiendomsmegler Notar Kristiansund

Notar Kristiansund er Nordmøres ledende eiendomsmegler. De har svært god lokalkunnskap i hele området og selger alle typer boliger. Notar tilbyr også en salgsgaranti – noe som er uvanlig for bransjen.

  • Stiftet i 2001
  • 8 ansatte
  • Langveien 51, 6510 Kristiansund N

NEM Eiendomsmegling

NEM Eiendomsmegling finner du i Kristiansund Sentrum. Her møter du meglere som har god kunnskap om lokalområdet og lang erfaring.

  • Stiftet i 2019
  • 4 ansatte
  • Storgata 2, 6509 Kristiansund N

Dette bør du se etter

Det finnes mange tips og råd om hva du bør se etter i en megler, men sannheten er at dette avhenger av forskjellige faktorer som hva slags bolig du selger, samt beliggenhet og prisklasse. Likevel er det noen enkle egenskaper du kan se etter som stort sett kan brukes som et kvalitetsstempel:

Erfaring

Erfaring kan være et nyttig verktøy for å bedømme hvor dyktig en megler er. En megler som har solgt mange boliger tidligere vil ha opparbeidet seg en enorm kunnskap og kompetanse som ofte kan resultere i både raskere salg og høyere salgssum, for ikke å nevne en så smertefri salgsprosess som mulig. Erfarne meglere koster gjerne litt mer, men ofte ser vi at den jobben megleren gjør veier opp for prisen.

Lokalkunnskap

I tillegg til generell kompetanse innen boligformidling bør megleren din også ha god oversikt over nærområdet ditt og det lokale boligmarkedet. En megler som kjenner til de lokale boligprisene og hva som påvirker disse, samt hva boligkjøpere i området pleier å se etter, vil kunne skreddersy en boligprofil for å nå ut til den ønskede målgruppen med en gang. Dette kan kutte ned salgstiden på boligen din betraktelig.

Personlighet

Til slutt er vi nødt til å nevne personlighet. Megleren din er på mange måter boligens ansikt utad, og er ofte den potensielle kunder forbinder med boligen. En varm og mottakelig megler vil kunne skape en økt følelse av trygghet og velkomst, noe som er viktig når det er snakk om en såpass stor investering som en bolig. Du kommer naturlig nok til å tilbringe en del tid med megleren din selv også, så det er en fordel om dere kommer overens.

Om Kristiansund

Kristiansund er en by og kommune som ligger i Nordmøre i Møre og Romsdal. Tettstedet Kristiansund består av fire store øyer, og har en befolkning på cirka 20.000 innbyggere. Området er rikt på historie, det første funnet fra eldre steinalder i Norge ble gjort her. Området var også et viktig sentrum for fiske og handel gjennom middelalderen. Kristiansund fikk status som kjøpstad i 1742.

Boligmarkedet i Kristiansund

Kristiansund består av variert bebyggelse, og rommer alt fra eldre bygårder og trehusbebyggelse til moderne boligkomplekser og etablerte bolig- og villastrøk. Stedet kan friste med en god blanding av flott natur og by. Boligprisene i Kristiansund har vært stabile de siste ti årene, og i dag er den gjennomsnittlige kvadratmeterprisen for en bolig her på omtrent 21.000 kroner.