Om Boa Eiendomsmegling

Boa Eiendomsmegling ble stiftet i 2006 og har siden vokst til å bli en anerkjent aktør. De har et spesielt fokus på visuell kommunikasjon og er kjent for sine kreative løsninger på boligannonser. Videre er de spesielt opptatt av strategisk markedsføring. Dette er for å finne de beste interessentene til hver bolig. De ble kåret til årets gullmegler i 2019 og siden oppstart også mottatt en rekke forskjellige bragder.

Få 3 tilbud

Boa Oslo Vest

På hjørnet av Schønings gate og Industrigata på Majorstuen finner du lokalene til BOA Eiendomsmegling Oslo Vest. Selskapet ble stiftet i 2014 og består av eiendomsmeglere med gode lokalkunnskaper og lang erfaring innen boligformidling i Oslo.

  • Stiftet i 2014
  • 9 ansatte
  • Schønings gate 7, 0356 Oslo

Boa Oslo Øst

Ved Holtet trikkestopp i bydel Nordstrand finner du lokalen til BOA Eiendom Nordstrand. Her jobber erfarne og lokalkjente eiendomsmeglere med kjøp og salg en boliger i Oslo Øst. Selskapet ble stiftet i 2009 og er en viktig aktør i boligformidlingsbransjen i Oslo.

  • Stiftet i 2009
  • 9 ansatte
  • Kongsveien 91, 1177 Oslo

Hvor har Boa Eiendomsmegling kontorer? 

Boa Eiendomsmegling har to kontorer. Et på Majorstuen i Oslo, og et på Ekeberg i Oslo. Avdelingene blir kalt Boa Oslo Vest og Boa Oslo Øst. Begge kontorer har prisvinnende meglere med lang erfaring innenfor eiendomsmegling

Selge bolig gjennom Boa Eiendomsmegling

Dersom du skal selge bolig kan du være sikker på at Boa Eiendomsmegling vil sørge for at din bolig blir fremstilt på den beste mulige måten. Du kan få et uforpliktende tilbud før du gjør en avtale. De har en spesiell kompetanse når det kommer til markedsføring. Dette vil si at de ikke bare gjør en utmerket jobb med fremstilling av boliger, men de sørger også for at de riktige interessentene blir nådd. Videre er de også opptatt av at deres kunder skal være trygge gjennom hele prosessen. 

Deres meglere samarbeider med Norges fremste boligstylist, Josefin Johanson Styling. De har også egne fotografer og tekstforfattere. Dette gjør at hele prosessen med å skape innhold om din bolig er stabil og av høy kvalitet. 

Kjøpe bolig gjennom Boa Eiendomsmegling

Boa Eiendomsmegling har en rekke boliger til salgs. Først og fremt er det boliger i Oslo, men de har også et utvalg av boliger i andre deler av landet. På deres hjemmeside har de en oversikt over alle boliger til salgs. Her kan du bruke filter som pris, antall soverom og boligtype. De har også en Instagram profil hvor de legger ut bilder av boliger de har til salgs. Boa Eiendomsmegling omsetter mer enn 600 boliger hvert år, noe som er mye med tanke på at de ble stiftet i 2006.