Eiendomsmegler Gamle Oslo

Det finnes mange dyktige og erfarne eiendomsmeglere som spesialiserer seg på markedet i Gamle Oslo. Ved å fylle ut skjemaet på siden vår kan du enkelt og hurtig komme i kontakt med et utvalg av eiendomsmeglere som alle er klare for å hjelpe deg med dine boligbehov. Valget mellom hvem av dem som passer deg best er ditt, og tjenesten er selvsagt helt gratis.

Ting man bør se etter i en megler

Med mange flinke meglere å velge mellom, bør du ta noen ting til betraktning før du velger deg ut den eiendomsmegleren du vil jobbe med. Du skal tross alt ha mye å gjøre med megleren, og det kan være helt avgjørende at du velger deg ut den rette personen for jobben. Nedenfor finner du noen ting du kan se etter:

  • Kjemi med megleren
    En megler som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt kan ha mye å si for opplevelsen din med å kjøpe eller selge bolig. Dersom du velger deg ut en megler som har gode sosiale egenskaper, kan snakke for seg og som du kommer overens med, vil det gjøre prosessen en hel del enklere. Du skal tross alt stole på megleren din med en av dine største verdier.
  • Lokalkjennskap
    En megler med kunnskap til det lokale, kommer godt med i salgsprosessen. Megleren kan ha verdifull innsikt i boligmarkedet og derfor sette en mer riktig prisantydning i forhold til dette. Kunnskap til nærområdet er dessuten en god indikator på at megleren vet hva han eller hun driver med og gir et godt inntrykk på eventuelle kjøpere.
  • Gode referanser
    Vær nøye med å sjekke meglerens referanser og bakgrunnsinformasjon. Gode referanser og mange omsetninger er en indikator på en dyktig megler med erfaring innenfor bransjen. Pass bare på at megleren ikke er for opptatt til å ta seg hånd om deg, slik at de har mulighet til å drive oppfølging og at de er tilgjengelige.

Om Gamle Oslo

Gamle Oslo er en bydel med omlag 50 000 innbyggere og består blant annet av områdene Gamlebyen, Vålerenga, Grønland, Tøyen, Ensjø og Helsfyr. Flere øyer i Oslofjorden har også tilhørighet til bydelen, slik som Bleikøya, Gressholmen og Hovedøya. Gamle Oslo er en bydel i vekst, som de fleste andre områder i Oslo, men er den bydelen som er forventet å øke mest i folketall de neste årene. Bydelen har et urbant og kulturelt preg, og tilbyr et stort utvalg av kulturelle og sosiale tilbud.

Om boligmarkedet i Gamle Oslo

Så vel som i de andre bydelene, er det stor prisvekst i Gamle Oslo, og kvadratmeterprisen her ligger på 80 066 kr. Boligmarkedet freser i bydelen, og kun Grünerløkka og Sagene har hatt en sterkere vekst. En a grunnene til at det er så populært her, må være at mange av boligene ofte ligger rolig og idyllisk til, men at man samtidig har den korte avstanden til sentrum. Det bygges og utvikles også mye ved Sørenga, med blant annet operaen, det nye Deichmanske hovedbibliotek og Barcode. Flere og flere får øynene opp for Gamle Oslo, og med god grunn.

Selge selv eller bruke megler

Mange kunne kanskje tenke seg å prøve å selge selv, i håp om å spare penger. Det er en mulighet for å gjøre dette, men det kan fort bli mye å tenke på i et hav av papirarbeid, planlegging og økonomisk oppgjør. En erfaren eiendomsmegler kan tilby sin rådgivning og ekspertise, slik at du slipper å stå i det alene. Megleren kan dessuten ofte få solgt din bolig til en høyere pris i utgangspunktet, slik at du kan senke skuldrene og la fagfolk gjøre jobben.