Finn best eiendomsmegler for Holmestrand

Skal du selge boligen din og lurer på hvilken eiendomsmegler du skal gå for? Å velge megler kan være en vanskelig prosess, derfor anbefaler vi at du sammenligner tilbud fra forskjellige meglere for å få en bedre forståelse for hva hver enkelt kan tilby deg. Fyll inn skjemaet på siden og motta tre gratis og uforpliktende tilbud fra meglere i Holmestrand.

Få 3 tilbud

EiendomsMegler 1 Holmestrand

EiendomsMegler 1 Holmestrand er et lite eiendomsmeglerkontor med to erfarne meglere. De har svært god lokalkunnskap og kan bistå deg med alt rundt salg av bolig.

  • Stiftet i 2014
  • 3 ansatte
  • Havnegaten 7, 3080 Holmestrand

DNB Eiendom Holmestrad

DNB Eiendom Holmestrand er en svært erfaren megler med gode lokalkunnskaper. DNB Eiendom har Norges største boligkjøpsregister, noe som gjør de til et svært godt alternativ.

  • Stiftet i 1995
  • 4 ansatte
  • Dr Graaruds plass 3, 3080 Holmestrand

PrivatMegleren Holmestrand

Denne megleren finner du sentralt midt i Holmestrand i et helt nyoppusset lokale. Teamet består av dyktige og erfarne meglere med mye kunnskap om området.

  • Stiftet i 2012
  • 6 ansatte
  • Langgaten 34, 3081 Holmestrand

Dette bør du se etter

Hva man egentlig bør se etter i en eiendomsmegler kan avhenge av flere forskjellige faktorer. Eksempler på disse faktorene er ting som boligens størrelse og beliggenhet, samt boligtype og prissjikt. Likevel er det noen fellestrekk du kan se etter som vil lønne seg i de fleste tilfeller:


Erfaren

Først og fremst bør du se etter erfarne meglere. Meglere som har solgt flere boliger før vil ha opparbeidet seg en unik kompetanse innen feltet, og dette kan igjen resultere i både raskere salg og høyere salgspris. Erfarne meglere koster gjerne litt mer, men den investeringen vil stort sett alltid være verdt det. Tips: Kjenner du noen som har solgt boligen sin? Sjekk om de har noen meglere å anbefale!

Lokalkunnskap


I tillegg til generell erfaring bør megleren du går for også ha gode kunnskaper om det lokale boligmarkedet. En lokalkjent megler vil gjerne ha god forståelse for ting som lokale boligpriser og hva som påvirker disse, samt hva boligkjøpere i området pleier å vektlegge. Dette gjør det mulig for megleren å skreddersy en boligprofil for å nå ut til den ønskede målgruppen. Undersøk gjerne om det har blitt solgt boliger i ditt nærområde den siste tiden, og sjekk hvilken megler som ble brukt.

Personlighet

Til slutt er vi nødt til å nevne personlighet. En eiendomsmegler er en selger og en fagmann, så det er selvfølgelig viktig at han eller hun er faglig dyktige. Likevel er det minst like viktig at de har en varm og god personlighet. Megleren er en representant for din bolig, og det er derfor sentralt at han eller hun gir potensielle kjøpere en god følelse av både megler og bolig. Dette kan bidra til å øke betalingsviljen.

Om Holmestrand

Holmestrand er en by og kommune som ligger langs Oslofjorden i Vestfold og Telemark fylke. I nærheten av andreKommunen har en befolkning på rett under 25.000 innbyggere, hvorav 7.500 bor i tettstedet Holmestrand. Området er svært rikt på historie, og det har vært drevet tømmerhandel her siden 1500-tallet. I dag dreier det meste av industrien i Holmestrand seg rundt jordbruk og aluminiumsforedling.

Flere eiendomsmeglere i Horten eller Tønsberg har også kjennskap til Holmestrand. Se omtaler om meglere i Tønsberg.

Boligmarkedet i Holmestrand

Holmestrand er i dag preget av svært variert bebyggelse. Her finner du alt fra store gårdsbruk til etablerte bolig- og villaområder og sentrums-orienterte bygårder og leilighetsbygg. Boligprisene i Holmestrand har sett en stabil vekst de siste tiårene, og i dag er den gjennomsnittlige kvadratmeterprisen for en bolig i Holmestrand 31.000 kroner. Til sammenligning er den gjennomsnittlige kvadratmeterprisen 44.000 kroner i Norge totalt.