Finn beste eiendomsmegler for Horten

En av de viktigste delene av å selge boligen sin er valget av eiendomsmegler. Med så enormt mange aktører på banen er det en møysommelig og komplisert prosess, derfor vil vi anbefale deg å sammenligne forskjellige tilbud fra meglere nær deg. Fyll inn skjemaet på siden og motta tre gratis og uforpliktende tilbud fra meglere i Horten.

Få 3 tilbud

EiendomsMegler 1 Horten

EiendomsMegler 1 Horten finner du sentralt i Horten sentrum. EiendomsMegler 1 er Norges største eiendomsmeglerkjede og tilbyr svært gode meglertjenester. Teamet i denne avdelingen består av erfarne meglere.

  • Stiftet i 1999
  • 6 ansatte
  • Storgata 28, 3182 Horten

DNB Eiendom Holmestrand

DNB Eiendom har svært høy kunnskap om nærområdene der de har kontorer, og meglerkontoret i Holmestrand er ikke noe unntak. De tilbyr også blant bransjens beste markedsføringsstrategier.

  • Stiftet i 1995
  • 4 ansatte
  • Dr Graaruds plass 3, 3080 Holmestrand

PrivatMegleren Holmestrand

Privatmegleren Holmestrand finner du sentralt i byen i deres nyoppussede lokaler. Avdelingen tar seg også av alt av salg i Horten. Alle meglerne har god erfaring i området.

  • Stiftet i 2012
  • 6 ansatte
  • Langgaten 34, 3081 Holmestrand

Slik velger du megler

Det finnes en haug av tips og råd til hvordan du bør velge megler, men sannheten er at hva du bør se etter avhenger av alt fra boligtype til størrelse og beliggenhet. Det viktigste er at du velger den megleren som passer best for deg og din situasjon. Likevel er det noen fellestrekk du kan se etter for å skille klinten fra hveten:

Erfaring


En erfaren megler kan gjerne koste litt mer, men vil stort sett alltid lønne seg. En erfaren megler som har solgt mange boliger tidligere vil ha en unik kompetanse som kan resultere i både raskere salgs og høyere salgssum. Vær likevel oppmerksom på at mange av de mest etterspurte megleren tar på seg flere oppdrag samtidig. Det er sentralt at megleren har tid til å prioritere deg og din bolig.

Lokalkjent

Et annet tips er å se etter meglere som holder til nær deg. En lokalkjent megler som har gode kunnskaper om det lokale boligmarkedet vil gjerne kunne ha en veldig god forståelse for hva boligkjøpere i området pleier å vektlegge, samt lokale boligpriser og hva som påvirker disse. Ved å gå for en lokalkjent megler vil du altså økt sannsynligheten for vedkommende har gode kunnskaper om ditt lokale boligmarked.

Personlighet


Til slutt er vi nødt til å nevne personlighet. En eiendomsmegler er en fagmann, derfor er det viktig at megleren du går for har god faglig kompetanse. Men det er vel så viktig at megleren har en positiv energi og utstråling. Megleren er på mange måter boligens ansikt utad, og dersom potensielle kjøpere får en dårlig følelse av megleren kan dette fort reflekteres på boligen også.

Om Horten

Horten er en by og kommune som ligger langs kysten av Oslofjorden i Vestfold. Horten ble først etablert som et ladested i 1858, men det er funnet spor av bosetninger her så langt tilbake som steinalderen. Området har vært preget av sjøfartsindustri i lang tid, og Marinens Hovedverft hadde over 2.000 sysselsatte ved Karljohansvern, frem til selskapets konkurs i 1987. Kommunen har en befolkning på cirka 27.000 innbyggere.

Boligmarkedet i Horten

Horten består av svært varierte bebyggelse. Her finner du alt fra etablerte boligområder til blokkbebyggelse og sentrumsorienterte bygårder. Boligprisene i Horten har hatt en stødig vekst de siste tiårene, med en gjennomsnittlig kvadratmeterpris på rett over 32.000 kroner. Dette er på et omtrentlig nivå som Norge forøvrig. Horten er også en populær hytte-kommune.