De 10 beste eiendomsmeglerne i Sandefjord

Skal du selge boligen din og lurer på hvilken megler du skal gå for? Å velge megler kan være en komplisert prosess, men ved å sammenligne forskjellige tilbud vil du enklere få en forståelse for hvilken megler som passer best for deg, din bolig og din økonomi. Fyll inn skjemaet og motta tre gratis og uforpliktende tilbud fra meglere i Sandefjord!

Få 3 tilbud

EiendomsMegler 1 Sandefjord

Ved Byparken i Sandefjord finner du byens eneste EiendomsMegler 1-kontor. Mange som allerede er kunde i Sparebank 1 velger denne megleren. Det er verdt å merke seg de gode kundeomtalene til dette meglerkontoret.

 • Stiftet i 1995
 • 8 ansatte
 • Jernbanealleen 23, 3210 Sandefjord

PrivatMegleren Sandefjord

PrivatMegleren sitt kontor i Sandefjord Sentrum. Som visjon har dette kontoret å få flest mulig interesserte i en visning. PrivatMegleren Sandefjord skilter også med et konkurransedyktig pristilbud.

 • Stiftet i 2006
 • 8 ansatte
 • Rådhusgata 12, 3210 Sandefjord

Eie Eiendomsmegling Sandefjord

Selv om dette er et av de nyere kontorene i Sandefjord så har Eie meget erfarne eiendomsmeglere. Teamet på dette kontoret er opptatte av å få boligen til å fremstå best mulig og benytter digital markedsføring.

 • Stiftet i 2017
 • 15 ansatte
 • Thor Dahls gate 1, 3210 Sandefjord

Aktiv Eiendomsmegling Sandefjord og Andebu

Aktiv Eiendomsmegling har i 7 av de siste 8 årene vunnet Norsk Kundebarometer sin kåring over mest fornøyde kunder. Dette er verdt å ta med seg i vurderingen. Kontoret i Sandefjord har også gode kundeomtaler.

 • Stiftet i 2011
 • 6 ansatte
 • Rådhusgata 17, 3211 Sandefjord

Eiendomsmegler Krogsveen avd. Sandefjord

Et av de mer etablerte meglerkontorene i Sandefjord. Som vanlig tilbyr Krogsveenkontoret en gratis verdivurdering. De hjelper deg også med flytting dersom du trenger hjelp til det etter at boligen er solgt.

 • Stiftet i 2008
 • 12 ansatte
 • Jernbanealleen 13, 3210 Sandefjord

DNB Eiendom Sandefjord

DNB Eiendom sitt kontor ligger sentralt i Sandefjord Sentrum. Det skal ikke stå på selvtillit da kontoret hevder på sine nettsider å være bransjens på markedsføring. Les mer om DNB Eiendom her.

 • Stiftet i 1995
 • 9 ansatte
 • Jernbanealleen 13, 3210 Sandefjord

Sørmegleren Sandefjord

Sørmegleren Sandefjord er et nyoppstartet og lite meglerkontor. Man kan tenke seg at de ønsker å imponere for å etablere seg i den harde konkurransen blant meglere i Sandefjord.

 • Stiftet i 2020
 • 2 ansatte
 • Jernbanealleen 27, 3210 Sandefjord

De fleste som selger bolig i dag velger å benytte eiendomsmegler. Det koster mer enn å selge på egenhånd, men de det er vanlig å regne med at man får en høyere pris for boligen og at det derfor lønner seg økonomisk.

Dette bør du se etter

Det finnes mange forskjellige egenskaper du bør se etter når du skal velge eiendomsmegler, og hvilke kan gjerne avhenge av hva slags bolig du selger og hvor den ligger. Likevel er det noen fellestrekk du kan se etter:

Erfaring
En erfaren megler som har solgt flere hus tidligere vil gjerne ha opparbeidet seg en enorm kunnskap og kompetanse innen boligsalg som ikke kan læres ved teori. Dette kan gjerne føre til både raskere salg og høyere salgssum, ettersom megleren vet hva som skal til for å selge en bolig. Erfarne meglere skaper også ofte en økt følelse av trygghet hos potensielle boligkjøpere, som igjen kan øke kjøperviljen

Lokalkjent
En megler bør kjenne til boligmarkedet der du bor. En megler som har kunnskap om det lokale boligmarkedet vil gjerne ha en bedre forståelse for hva boligkjøpere i området pleier å vektlegge, samt lokale boligpriser og hva som påvirker disse. En lokalkjent megler er med andre ord bedre rustet til å selge nettopp din bolig. Megleren vil enklere kunne tilpasse en boligprofil for å nå ut til den ønskede målgruppen.

Personlighet
En eiendomsmegler er først og fremst en salgsmann, og er gjerne den potensielle kjøpere forbinder med boligen. Det er derfor sentralt at megleren du går for har en varm og mottakelig personlighet, og at han gir besøkende en god følelse både av megler og bolig. Et boligkjøp er en av de største investeringene man gjør i livet, og mange lar derfor ofte magefølelsen fortelle dem om bolig er riktig for dem eller ikke.

Om Sandefjord

Sandefjord er faktisk Norges 13. største by, rett etter Moss på listen over Norges største byer. Sandefjord sentrum ligger ved enden av Sandefjordsfjorden, og stedet er kjent for sjøfart, skipsbygging, hvalfangst og kjemisk industri. Color Line og Fjord Line driver fergeruter fra Sandefjord til Strömstad i Sverige, og du finner også Sandefjord Lufthavn Torp her. Per 1. januar 2020 hadde Sandefjord litt over 63.000 innbyggere.

For meglere i nabobyen Larvik, se denne artikklen.

Boligmarkedet i Sandefjord

Bebyggelsen i Sandefjord sentrum preges av bygårder og leilighetsbygg, mens områdene utenfor sentrum i stor grad består av småhusbebyggelse og etablerte bolig- og villaområder. Boligprisene her har vært i stadig vekst her, med en økning på over åtte prosent bare det siste året. Den gjennomsnittlige kvadratmeterprisen ligger på rundt 31.000 kroner.

Mulig å selge selv

Mange lurer på om det er mulig å droppe eiendomsmegler og selge boligen på egenhånd for å spare penger. Dette er fullt mulig, og det finnes mange eksempler på boligselgere som har spart titusenvis av kroner på dette. Likevel vil vi anbefale å ansette en megler til å formidle boligsalget for deg. Det er mange feller man kan tråkke i når man selger en bolig, og en megler vil kunne hjelpe deg med å unngå disse. Mange er også skeptiske til å gjøre en såpass stor investering uten å ha en profesjonell aktør involvert.