De 7 beste eiendomsmeglerne i Bodø

Å selge boligen er en vanskelig og komplisert prosess som krever sin helt, og en av de viktigste jobbene du har når du skal selge er å velge eiendomsmegler. Det finnes et hav av dyktige eiendomsmeglere i Bodø som kan selge boligen for deg, men hvilken megler bør du går for? Ved å sammenligne forskjellige tilbud vil du få en bedre oversikt over hva hver enkelt megler kan tilby deg. Fyll inn skjemaet på siden og motta tre gratis og uforpliktende tilbud fra meglere nær deg.

Få 3 tilbud

PrivatMegleren Bodø

PrivatMegleren Bodø består av håndplukkede og dedikerte eiendomsmeglere med høy kompetanse innenfor boligmarkedet i nærmiljøet. Meglerteamet har erfaringen, kompetansen, og den mest omfattende leveransen i bransjen for et optimalt boligsalg. Målet er å sørge for at du som boligselger oppnår høyest mulig pris. Veien frem til det beste budet handler om å tilrettelegge i forkant slik at flest mulig blir oppmerksom på akkurat din bolig.

 • Stiftet i 2011
 • 6 ansatte
 • Sjøgata 21, 8006 Bodø

EiendomsMegler 1 Bodø Storgata

EiendomsMegler 1 Bodø er en del av Norges største eiendomsmeglerkjede. I Nord-Norge har de kontorer fra Mosjøen til Hammerfest. Skal du selge i Bodø, har de dyktige fagfolk som står til din disposisjon.

 • Stiftet i 2002
 • 9 ansatte
 • Dronningens gate 7A, 8002 Bodø

Eie Eiendomsmegling Bodø

Kontoret har vært i Eie kjeden siden 2012, og huser både faglig dyktige og engasjerte toppmeglere. Kontoret rommer fire meglere og to fullmektiger. De jobber også tett sammen og kjenner hverandres oppdragsportefølje. Hege Hafnor og Bjørn Armand Vagle startet kontoret i 1999 og har jobbet sammen siden, og etter hvert kom også Runar Sveum inn som partner. Kontoret består for øvrig av flinke og engasjerte meglere.

 • Stiftet i 1999
 • 7 ansatte
 • Storgata 13, 8006 Bodø

Nordvik & Partners Bodø AS

Nordvik er eiendomsmegleren for deg som er mer opptatt av bolig enn andre, og som setter kunnskap, tillit og trygghet høyt når du skal selge eller kjøpe. De kjenner Bodø, Fauske, Sørfold, Gildeskål, Meløy, Vestvågøy og Hadsel godt. Gjennom digitale løsninger skaper de interessen du trenger for din bolig på helt nye måter, tilpasset de digitale mediene folk bruker i boligjakten.

 • Stiftet i 2016
 • 6 ansatte
 • Dronningens gate 19, 8006 Bodø

Eiendomsmegler 1 Bodø Stormen

EiendomsMegler 1 Bodø er en del av Norges største eiendomsmeglerkjede. I Nord-Norge har de kontorer fra Mosjøen til Hammerfest. Skal du selge i Bodø, har de dyktige fagfolk som står til din disposisjon.

 • Stiftet i 2017
 • 4 ansatte
 • Sandgata 5A, 8006 Bodø

DNB Eiendom Moloveien

DNB Eiendom Moloveien har lang erfaring med salg av bolig og fritidseiendom i og rundt Bodø. De bistår med kjøp og salg i Nordlands hovedstad. Lokalkunnskap, engasjement og bransjens beste markedsføringsverktøy for salg av bolig har gjort DNB Eiendom til et naturlig valg om du skal selge bolig i Bodø.

 • Stiftet i 1995
 • 12 ansatte
 • Moloveien 16, 8003 Bodø

Nord-Megler AS

Bodø og Nordlands eneste spesialiserte meglerkontor for næringseiendommer. De er 100 % dedikert til formidling av næringseiendommer og lokaler for bedrifter og andre virksomheter. Selskapet søker aktivt etter eiendommer for leie og for salg, da vi har etterspørsel på leie og kjøp av næringseiendommer.

 • Stiftet i 2013
 • 3 ansatte
 • Dronningens gate 46, 8006 Bodø

Valg av megler

Det finnes mange tips og råd om hva du bør se etter når du skal velge megler, men i realiteten avhenger dette av forskjellige faktorer som boligens størrelse, beliggenhet og prisklasse. Likevel er det noen fellestrekk du kan se etter for å skille klinten fra hveten:

Erfaring

En av de enkleste måtene å skille de beste meglerne fra resten på er å se etter erfarne meglere. En erfaren megler som har solgt flere boliger tidligere vil nemlig ha opparbeidet seg en enorm kompetanse på feltet, noe som kan resultere i både raskere salg og høyere salgssum. Derfor vil det stort sett lønne seg å velge en erfaren megler, selv om disse gjerne kan koste litt mer. Vær likevel oppmerksom på at de mest ettertraktede meglerne ofte tar på seg flere oppdrag samtidig. Det viktigste er at megleren har tid til å prioritere deg.

Lokalkunnskap

Megleren din burde også ha gode kunnskaper om nærområdet ditt og det lokale boligmarkedet. En lokalkjent megler vil gjerne ha gode kunnskaper om lokale boligpriser og hva som påvirker disse, samt hva boligkjøpere i området pleier å se etter. Dette gjør det mulig for megleren å skreddersy en boligprofil for å nå ut til den ønskede målgruppen.

Personlighet

I tillegg til faglig dyktighet og kompetanse bør megleren din ha en varm og mottakelig personlighet. Megleren er en representant for din bolig, og er på mange måter boligens ansikt utad. Det er derfor viktig at megleren kan skape en følelse av trygghet for potensielle kjøpere, for å øke betalingsviljen.

Om Bodø

Bodø er en by og kommune som ligger i Salten i Nordland fylke. Bodø er både fylkets administrasjonssenter og største by, med et innbyggertall på litt over 53.000. Bodø er svært rikt på historie, og den eldste bosettingen her kan spores helt tilbake til steinalderen. Stabile fiskefangster i Saltstraumen gjorde området til et viktig sted for fiske og handel, og i 1816 fikk Bodø bystatus.

Boligmarkedet i Bodø

Bebyggelsen i Bodø sentrum måtte i sin helhet gjenoppbygges etter bombingen under andre verdenskrig, noe bybildet bærer preg av den dag i dag med sin 40-, 50- og 60-tallsbebyggelse. Selve bebyggelsen er av variert art, med alt fra etablerte bolig- og villastrøk til bygårder i mur, eldre trehusbebyggelse og tietasjes høyblokker. Boligprisene i Bodø har hatt en stabil vekst de siste ti årene, og i dag er den gjennomsnittlige kvadratmeterprisen for en bolig her omtrent 50.000 kroner.