Lurer du på hva som det normalt sett koster for eiendomsmegler? Pris og utgifter kan tross alt variere på tvers av meglerkontorer. Det er viktig å følge godt med for å sikre at du får et konkurransedyktig tilbud. Og nettopp derfor har vi laget denne lille guiden til meglerhonorar med pristabell. Du får også vite hvilke andre utgifter for boligsalget som kommer utenom meglerkostnader, samt tips til hvordan du får en god pris på megler.
Tabellen under er et estimert priseksempel på en lettsolgt bolig i et ettertraktet område, basert på en salgssum på 5 millioner kroner.
Tjenester | Omtrent Prisnivå |
Salgsprovisjon: 1,5 % av salgssum | 75 000 kr |
Tilrettelegging og planlegging | 14 000 kr |
Markedsføring, annonser og fotograf | 20 000 kr |
Visning arrangert av megler | 3000 kr |
Oppgjørshonorar | 7000 kr |
Totalt | 119 000 kr |
Kortversjonen
- Prisen for en eiendomsmegler er en viktig økonomisk vurdering som består av flere elementer, inkludert grunnhonorar, salgsprovisjon, markedsføringskostnader og tilleggstjenester.
- Disse kostnadene er ikke direkte regulert av lov, men bestemmes av avtalen mellom eiendomsmegler og selger, og konkurransesituasjonen i markedet.
- Selgeren har rett til å forhandle om meglerens honorar, velge en megler basert på pris og tjenestetilbud og overvåke kostnadene gjennom hele salgsprosessen.
- Eiendomsmeglere har plikt til å informere om alle potensielle kostnader, tilby konkurransedyktige priser for sine tjenester, utføre arbeidet på en profesjonell måte og sørge for at selger får riktig verdi for pengene.
Gode tips til boligselgere fra eiendomsmegleren

“Eiendomsmegleren skal selge det mest dyrebare du har. Be om en form for CV som inkluderer erfaring fra salg i området, anbefalinger fra andre kunder og andre referanser.
Pris på meglertjenesten er også relevant, men det er viktigere å velge en megler som man har tillit til enn den billigste. Det viser seg at tillitt og trygghet må til for å få det beste salget.
Start med verdivurdering av boligen du har i dag. Allerede da vil megler kartlegge ditt behov for bistand både ved kjøp og salg.”
Kim Stavang Olsen, eiendomsmegler og partner hos Aktiv Eiendomsmegling
Ikke velg første og beste eiendomsmegler: pris og inkluderte tjenester kan variere mye
Meglerhonoraret er rett og slett lønnen for arbeidet med å selge eiendommen din. Hvor mye det koster for eiendomsmegler varierer veldig mellom ulike meglerkontorer. Det er ikke uvanlig at det skiller 20.000 kroner mellom to innledende pristilbud fra eiendomsmeglere.
Her er det viktig å forstå at meglere stort sett ikke har faste priser og at det derfor finnes rom for forhandlinger. Kontakt alltid flere meglere når du skal selge boligen, slik at du kan sammenligne pristilbud på en enkel måte.
Ikke vær redd for å fortelle meglerne at du snakker med flere. Det kan godt hende at en eiendomsmegler velger å gi deg en ekstra god pris, slik at du velger han eller hun fremfor de andre. Men du bør likevel se på mer enn bare meglerkostnadene.
“Når du skal selge bolig er det mange ting det er viktig å tenke på, men det viktigste er valget av megler. Hvilken megler du velger kan være avgjørende for om du tjener penger eller om du taper penger. Alle kan gi deg en høy, forventet salgspris. Men langt fra alle kan skreddersy en salgsstrategi som resulterer i høyest mulig salgspris.”
Det viktigste er å velge den megleren som du har mest troen på. Til syvende og sist er det selve boligsalget du kommer til å tjene mest penger på. Velg den personen som er best egnet til å håndtere eiendomssalget, slik at du får solgt boligen raskt og til høyest mulig pris.
Det hjelper altså lite å velge et meglerkontor med lavt meglerhonorar, dersom boligen ikke blir solgt eller du kun får inn lave bud. Du bør blant annet undersøke meglerens omdømme, tidligere salgshistorikk, kompetanse og erfaring.
Det beste er å velge en lokalkjent eiendomsmegler som kjenner godt til kjøpere i nabolaget ditt. Lokale meglere vet hva potensielle kjøpere ser etter og vektlegger. Dermed kan du klargjøre og presentere boligen sånn at den appellerer til dem og vekker kjøpelysten deres.
Ønsker du å komme i kontakt med en eiendomsmegler? Bruk skjemaet til høyre for å få tilbud fra 3 meglere tilpasset dine behov. Tjenesten er helt gratis og uforpliktende.
Vi hjelper deg med å finne rett eiendomsmegler
Få tilbud fra 5 ulike eiendomsmeglere. Tjenesten er både gratis og uforpliktende.
Hva koster eiendomsmegler: forskjellig pris på ulike typer meglerhonorar
Hva koster egentlig eiendomsmegler? Hva er typisk pris på meglertjenester? Jo, det varierer blant annet av hvordan du betaler meglerhonorar. Når du engasjerer en eiendomsmegler, må dere bli enige om en faktureringsmodell for meglerhonoraret. Enkelte meglerkontorer tilbyr kun tradisjonell eiendomsmegling med provisjon, mens andre også tilbyr fastpris.
De fleste meglerhus gir deg derimot muligheten til å velge mellom å bli fakturert i form av timelønn eller provisjon av salgssum. Timeprisen for en eiendomsmegler er gjerne mellom 1.700 og 3.000 kroner, avhengig av megleren. Fastpris kan derimot begynne på ca. 45 000 kroner og opp. Provisjonen ligger vanligvis mellom 1 og 4 % av salgsprisen.
Det er likevel verdt å nevne at de aller fleste boligselgere velger å betale provisjon. Mange tror at megleren skal bli investert i å få opp prisen på boligen, ettersom han eller hun tjener på dette selv. Men dette er ikke nødvendigvis tilfelle. Du må huske at alle seriøse meglere ønsker å gjøre en god jobb og bygge opp en imponerende portefølje.
Vi anbefaler derfor at du vurderer forskjellige typer meglerhonorar for å se hva som passer best for deg. Kanskje du kan spare litt penger på eiendomsmegler? La oss ta en nærmere titt på de tre vanligste betalingsmodellene, nemlig provisjon, fastpris og timepris.
“Hvis du kontakter flere meglere, så kan det være fint å gjøre seg opp noen tanker om hva du ser etter i en megler i forkant. Du bør også vurdere om det er noe viktig du bør dele angående boligen eller området som kan påvirke prisen negativt og positivt.”
Hvor mye får eiendomsmeglere i provisjon? Hva koster det?
Provisjonen er den absolutt dyreste utgiften du har i forbindelse med boligsalget. Selger du en bolig for 5 millioner kroner må du regne med å betale en provisjon på 75 000 kroner eller mer. Dette regnestykket tar utgangspunkt i 1,5 % provisjon av salgssummen. Men det er ikke uvanlig at provisjonen kommer opp i nærmere 4 %. Det gjelder spesielt for meglerkontorer som inkluderer flere av meglertjenestene i prisen.
Andre meglerkontorer kan ha lav provisjon, men du må betale ekstra for en rekke tjenester. Dermed er det ikke nødvendigvis sikkert at eiendomsmegleren med høy provisjon koster mer totalt sett. Andre ganger koster det mer i provisjon fordi det krever mer av megleren å få solgt den til riktig pris.
For eksempel, det krever mindre arbeid for eiendomsmegleren om du har en lettsolgt bolig i et ettertraktet område. Har du derimot en unik eiendom eller skal selge bolig i en høyere prisklasse, kan det kreve mer tilrettelegging, innsats og arbeid fra meglerens side.
Men har du en ettertraktet, lettsolgt bolig i høyere prisklasse, kan du faktisk få lavere provisjon. Det kreves ikke like mye arbeid av megleren å selge den. Samtidig får han eller hun uansett godt betalt på grunn av den høye salgssummen.
Eiendomsmegleren tar dermed hensyn til mange ulike forhold før han eller hun gir deg et nøyaktig tilbud på pris og provisjon. Eiendommens salgbarhet, prisklasse og beliggenhet kan på den måten ha stor innvirkning på hva det koster med megler.
Det er derfor tante Olga betalte mindre i provisjon da hun solgte den eldre eneboligen på landet enn det du måtte gjøre når du solgte den moderne byleiligheten din—selv om dere brukte samme megler.
Hva koster vanligvis eiendomsmegler til fastpris? Hva er inkludert i prisen?
Hybridmegling er et relativt nytt konsept som blir stadig mer populært blant boligselgere. Konseptet går ut på at du får eiendomsmegler til en fast, lav pris som inkluderer omtrent alle tjenester og kostnader. Du får med andre ord eiendomsmegling til fastpris eller pakkepris.
Nøyaktig hvor mye det koster for megler til en fastsatt pris, avhenger selvsagt av hvilket meglerkontor du velger. Men uansett hvilken type bolig du skal selge og forventet salgssum, så koster eiendomsmegleren det samme.
Himla Eiendomsmegling i Bergen koster for eksempel 45 000 kroner, men det inkluderer ikke takstmann. Meglerne følger deg opp gjennom hele salgsprosessen og holder visningene for deg. De har kuttet kostnadene sine på andre måter, for eksempel ved å kun tilby digitale prospekt fremfor papirprospekt.
Grunnen til at det ellers koster mindre for hybridmegling vs. tradisjonell eiendomsmegling er at du gjør litt av arbeidet selv. Megleren kutter også kostnader ved å digitalisere og automatisere deler av arbeidet.
Les også
Eiendomsmegler til fastpris: Lønner det seg?

Hva koster eiendomsmegler per time?
Vi har allerede nevnt at timeprisen til eiendomsmeglere kan variere fra 1700 kroner til 2500 kroner. Dersom du vil ha hjelp til hele boligsalgsprosessen, kan det være billigere å velge provisjon eller fastpris. Det finnes nemlig ingen garantier for hvor lang tid det tar å selge bolig. Timepris kan derimot være et godt alternativ for deg som kun trenger hjelp med deler av boligsalget eller har en svært lettsolgt bolig.
Tilrettelegging og markedsføring kommer i tillegg til meglerhonorar
Tilrettelegging inkluderer blant annet innhenting av informasjon om boligen, samt utarbeiding av boligannonser, prospekt og salgsoppgave. Tilretteleggingsgebyr ligger som regel på rundt 14.000 kroner, men det kan også koste mer. For disse pengene slipper du til gjengjeld å bruke tid på tilretteleggingen selv, og du får tid til å fokusere på det neste steget av prosessen.
Selve markedsføringen av boligen er også dyrt. Megleren tilbyr deg gjerne ulike pakker du kan velge mellom, og disse dekker alt fra fotograf til boligannonser og annen markedsføring. Disse pakkene koster stort sett fra ca. 15 000 kroner og opp. Det er ikke uvanlig at standard markedsføring for en vanlig eiendom uten særskilte eller unike behov kan koste ca. 20 000 kroner.
Disse tjenestene kommer i tillegg til meglerprovisjon. Du bør derfor sjekke prisen på disse tjenestene for å finne ut av nøyaktig hva eiendomsmegleren koster.
Husk å sjekke pris på visning når du skal velge eiendomsmegler
Det er mye du kan gjøre selv i boligen for å gjøre klart til visning, og her kan det lønne seg å spare på pengene. Det er nemlig kostbart å holde visninger med eiendomsmegler. Pris per visning i regi av eiendomsmegler kommer gjerne på 3000 kroner, så du ønsker å holde så få visninger som mulig.
Samtidig setter mange boligkjøpere pris på at en megler er tilstede på visning, da det skaper en følelse av profesjonalitet og trygghet. Flere meglere tilbyr første visning gratis, så det er verdt å sammenligne visningskostnader på tvers av meglerkontorer. Da får du en bedre oversikt over hva eiendomsmegleren koster totalt sett.
— Det er viktig at alle kostnader i tilbudet kommer frem. Det er dessverre noen meglere som sender ut “billige” tilbud, men ikke tar med alle kostnader i forbindelse med salget. Spør alltid om et totaltilbud, oppfordrer eiendomsmegler Synne.
Les også
Visning: Ekspertenes tips for å gjøre boligen klar

Papirer & oppgjør kan være en ekstra utgift ved boligsalg
Når budrunden er over og du har en kjøper til boligen din, må det innhentes all mulig slags informasjon og leveres inn masse papirer. I denne fasen innhenter megleren din informasjon fra offentlige registre, samt tar seg av eierskiftegebyr, oppgjør og tinglysing.
Utgiftene her varierer veldig med boligtype, men et gjennomsnittlig estimat er på rundt 14 000 kroner. Megleren din skal også ha et oppgjørshonorar. Et standard honorar for en erfaren megler er på rundt 7000 kroner.
Likevel er megleren i de fleste tilfeller vel verdt utgiftene. Når du selger en bolig, sitter du med det overordnede ansvaret for at all relevant informasjon blir oppgitt og at all oppgitt informasjon er korrekt. Skjulte feil og mangler ved boligen din kan resultere i betydelige erstatningskrav i lang tid etter salget.
Du fraskriver deg ikke ansvaret med megler, men du ansetter en erfaren fagperson som kan hjelpe deg i prosessen. Samtidig kan megleren gi deg verdifull informasjon underveis, sånn at du ikke tråkker i noen feller.
Tilstandsrapport kommer i tillegg til meglerkostnader
Boligsalgsrapport er en type tilstandsrapport som brukes ved eiendomssalg. Dette er en utgift som kommer i tillegg til meglerutgiftene. Denne rapporten utføres av en godkjent takstmann. Rapporten skal opplyse om eventuelle skader eller feil, samt gi en god vurdering av boligens stand. Tilstandsrapporten ble spesielt viktig etter at avhendingsloven ble oppdatert i 2022.
Nå er selger pliktig til å informere grundig om boligens tilstand, samt legge ved egenerklæring. Det er ikke lenger lov å selge huset “som den er”. Det kan dermed koste deg dyrt å droppe boligsalgsrapporten for å spare penger. De gode nyhetene er at eiendomsmegleren din sannsynligvis kan sikre deg en god pris på boligsalgsrapport. Meglerne pleier nemlig å ha et tett og godt samarbeid med utvalgte takstmenn.
Pris på boligsalgsrapport kan selvsagt variere. Her er likevel et grovt estimat:
- Opptil 100 kvadratmeter: fra ca. 14 000 kroner og opp
- Mellom 100-200 kvadratmeter: fra ca. 17 000 kroner og opp
- Over 200 kvadratmeter: fra ca. 20 000 kroner og opp eller etter avtale
Kjøper er på sin side pliktig til å lese grundig gjennom dokumentasjonen. Dersom en feil eller mangel står oppført i tilstandsrapporten eller i egenerklæringen, så kan ikke kjøper klage på feilen. Det er samtidig viktig å ta hensyn til boligens alder – man kan ikke stille urealistiske krav til eldre boliger. Kjøper kan altså ikke kreve reklamasjon for noe som burde vært forventet i henhold til boligtype, alder og tilstand.

Selge bolig selv uten å bruke eiendomsmegler: pris og kostnader
Det er fullt mulig å selge boligen sin uten å hyre en megler. Du kan faktisk spare mye penger på å selge boligen din på egen hånd. Det er beregnet at du kan spare mellom 40 000 og 80 000 kroner på dette. Det finnes flere nettjenester du kan bruke som hjelper deg med alle faser av boligsalget. Tjenester som Propr lar deg velge nøyaktig hva du trenger hjelp til og betale deretter.
Du kan selvsagt også velge ferdige pakker til hyggelige priser med forskjellige tjenester inkludert i kostnaden. I dagens digitale verden er det en relativt enkel sak å skrive en boligannonse og legge den ut på internett. Føler du deg trygg på at du klarer å ta egne bilder av boligen? Da kan du spare noen tusenlapper på fotograf.
Når du selger selv, holder du også visningene dine selv. Ikke bare sparer dette deg for meglerutgiften for visninger, men du kan også holde lengre og hyppigere visninger enn du normalt kan med en megler. Mange kjøpere setter også pris på at selger er tilstede på visning. Da kan de få svar på eventuelle spørsmål av noen som kjenner boligen godt. Mange boligselgere synes faktisk visningene er det morsomste med hele boligsalget.
Du kan få høyere pris på eiendommen ved å bruke megler
Du må være obs på at du velger vekk hjelp fra en dyktig selger, hvis du vil selge boligen selv. Erfarne eiendomsmeglere vet hvilke målgrupper som er aktuelle og hvordan eiendommen bør presenteres for å vekke interessen deres.
Og dersom du har en bolig som ikke er lett å selge eller boligmarkedet er treigt, så kan det være vanskelig å markedsføre eiendommen på en effektiv måte. Da kreves det ofte presisjon, tett oppfølgning og oppdatert kunnskap for å få flest mulig til å komme på visning.
Og jo flere som kommer på visning, desto større sjanse er det for at noen legger inn et godt bud. Men hvis boligmarkedet er hett og du skal selge en lettsolgt eiendom i et populært område—ja, da vil det også være enklere å markedsføre den og få flere til å komme på visning.
I tillegg viser undersøkelser at bruk av eiendomsmegler gir høyere salgspriser, ifølge NEF. Det hjelper lite at du sparer på meglerkostnader, hvis du samtidig taper penger på boligsalg. Du bør derfor tenke deg nøye om og vurdere hvor lett det vil være å selge huset eller leiligheten til en god pris.
Les også
Så mye koster det å selge bolig selv vs. eiendomsmegler: komplett guide med alle salgskostnader

Eiendomsmegler vs. selge bolig selv: Hva får du egentlig for pengene dine?
Hva er egentlig best – bruke eiendomsmegler eller selge selv? De fleste boligeiere kjenner til begrepet eiendomsmegling, men det er ikke alle som vet hva megleren faktisk gjør. Det innebærer mye arbeid å selge bolig, og det er mange ting å tenke på.
Vi har oppsummert de viktigste punktene du bør vite om begge alternativene. Dermed kan du enklere avgjøre hva som er best for deg.
Eiendomsmegling:
- Eiendomsmeglere er fagfolk med spesiell kompetanse på boligmarkedet.
- Meglerens rolle er å fungere som mellommann mellom selger og kjøper. Han eller hun skal sikre at begge parter får det de har avtalt.
- Megleren bistår med råd og veiledning gjennom hele prosessen fra verdivurdering til boligsalget er fullført.
- Eiendomsmeglere har kunnskap om hva boligen din er verdt. De kan gi deg objektive råd om hvor mye du bør selge boligen din for.
- Megleren tar betalt for å selge boligen din.
Selge bolig selv:
- Du slipper å betale meglerprovisjon
- Du kan spare penger på andre relaterte utgifter som for eksempel annonsering
- Å selge bolig selv krever at du investerer mye tid i prosessen. Det kan ta mange uker eller måneder før boligen er solgt
- Du må sette deg inn i lovverket for boligsalg, samt sørge for at du følger alle regler og forskrifter
- Du må kunne markedsføre boligen din på riktig måte, slik at den når ut til potensielle kjøpere
- Det er viktig å ha realistiske forventninger til hva boligen din er verdt. Ikke sette prisen for høyt eller for lavt
“Vi som eiendomsmeglere vil komme med gode tips og råd til hvilke forberedelser du bør gjøre før salget, slik at du får best mulig pris for boligen din. Megleren hjelper deg altså med mye mer enn å sette prisvurdering og holde visninger. Vi vet hva som bør gjøres og i hvilket tempo, både når det gjelder presentasjon, styling, oppussing og fotografering og taksering.”
Tips til å selge bolig til høyest mulig pris
Du tjener mest på å selge eiendommen til høyest mulig pris—ikke at du får eiendomsmegler til lavest mulig pris. Hvis du velger feil megler kan det dermed koste deg dyrt i form av tapte salgsinntekter. I tillegg kan du ta flere grep for å sikre deg en god salgssum. Under følger noen enkle tips som er viktig å huske på for å sikre et vellykket boligsalg.
1. Skaff en verdivurdering
Noe av det første du bør gjøre når du skal selge boligen din er å finne ut hvor mye du kan selge den for. Det er mange faktorer som kan påvirke boligverdien. Prisantydningen settes på grunnlag av boligens markedsverdi. Det er viktig å sette en realistisk og rettferdig salgspris. Dersom den er for høy eller lav, kan det skremme vekk potensielle kjøpere og dermed føre til et dårlig salg.
Det enkleste er å få en eiendomsmegler til å gjennomføre en verdivurdering av boligen. Mange eiendomsmeglere tilbyr gratis og uforpliktende verdivurdering til deg som skal selge bolig. Hvis du trenger verdivurdering til andre formål som for eksempel refinansiering av bolig, så er det vanlig å betale eiendomsmegleren. Pris på verdivurdering ligger i så fall på ca. 2500-5000 kroner. Tjenesten koster nemlig megleren både tid og innsats.
2. Forbered boligen til visning
Det er mange enkle grep du kan gjøre for å forberede boligen din til visning. Det viktigste er å gi kjøperne et godt førsteinntrykk. Vask boligen og fjerne alt av unødvendig møblement og innredning. Du ønsker å skape et åpent og rent uttrykk, derfor bør gulvtepper, gardiner, jakker og sko fjernes. Kvitt deg og så med alle personlige bilder og eiendeler.
Hvis du er tilstede under visningen, så er det viktig at du er imøtekommende, rolig og trygg. Sørg for at du har nok informasjon om boligen til å svare på alle potensielle spørsmål. Husk at du i enkelte tilfeller kan få en lavere pris på eiendomsmegler ved å holde visninger selv. Det kan være en fin måte å kutte meglerkostnader.
Det koster som sagt noen tusenlapper hver gang eiendomsmegleren skal holde visning. Denne summen kan bli ganske høy, hvis eiendommen trenger flere visninger før den blir solgt.
3. Sett deg inn i regelverket for budrunder
Før du starter budrunde på boligen din er det viktig at du har en forståelse for regelverket rundt bud. Det første du må vite er at alle bud er bindende. Når en potensiell kjøper gir et bud, setter han eller hun en frist for hvor lenge budet skal stå. De kan kun løses fra dette budet dersom du forkaster budet eller fristen går ut. Eventuelle motbud som selgeren gir kjøperen er også bundet ut tidsfristen.
Som selger står du fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud. Du er altså ikke nødt til å akseptere det høyeste budet på boligen din. Det er mulig å selge til noen andre om du ønsker det. Når du aksepterer et bud, inngås det en bindende avtale fra det øyeblikket budgiver mottar aksepten. Du kan med andre ord ikke ombestemme deg dersom du mottar et nytt og høyere bud i etterkant.
Det er eiendomsmegler som håndterer budrunden, uten at det koster noe ekstra. Tjenesten er altså inkludert i prisen og bakt inn i meglerhonoraret.
Les også
Hvordan øke verdien på boligen: Komplett guide

Slik kan eiendomsmegler hjelpe deg med å øke forventet pris
Mange som skal selge bolig lurer på hvordan de kan øke verdien i forkant. På den måten kan de få en høyere pris på eiendommen. Vi anbefaler at du spør eiendomsmegler om råd. Han eller hun vet som sagt hva kjøperne ser etter og kjenner til boligmarkedet i ditt område. Dermed vet de også hvilken oppussing som lønner seg eller ikke. Det er en del ting du kan gjøre selv for å klargjøre boligen til salg.
Det er ikke sikkert at kostbare og omfattende oppussingsprosjekter faktisk har noen innvirkning på salgsprisen. Andre ganger så øker du boligverdien tilsvarende kostnadene du hadde for arbeidet. Da går vinningen opp i spinningen. I så fall kan det hende at du heller bør selge eiendommen som et oppussingsobjekt. Det beste du kan gjøre er altså å rådføre deg med megleren din.
Du kommer uansett langt med enkle grep som et strøk maling og en god opprydding. Husk at det er viktigere å fremheve boligens positive sider enn å skjule de negative.
Hvis du har tenkt å selge bolig selv, er det ekstra viktig at du gjør deg kjent med hva som er normalt eller ikke når det kommer til boligens stand. Du bør også gjøre litt research for å se hva kjøperne i området foretrekker. Snakk gjerne med takstmannen når han eller hun kommer for å utføre boligsalgsrapporten. Kanskje du får noen tips?
Vi hjelper deg med å finne rett eiendomsmegler
Få tilbud fra 5 ulike eiendomsmeglere. Tjenesten er både gratis og uforpliktende.
Konklusjon: dette er en realistisk pris på eiendomsmegler
Det er mye som kan påvirke hva eiendomsmegler koster. Hvilke meglertjenester som er inkludert og hva som faller utenom kan også variere. Vi anbefaler derfor at du innhenter og sammenligner tilbud for å sikre at du får en god pris på eiendomsmegler. Du bør i tillegg vurdere hvordan du vil betale meglerhonoraret.
Du kan spare mye penger ved å velge eiendomsmegler til fastpris. En megler som tar provisjon av salget kan kanskje være mer investert i å presse salgsprisen på boligen opp. Men når det er sagt, er det alltid i meglerens beste interesse å få høyest mulig salgssum for eiendommen—uavhengig av hvordan du betaler meglerhonorar.
Eiendomsmeglere ønsker tross alt å kunne vise til god salgshistorikk og fornøyde kunder. Da gjenstår det bare å ønske deg lykke til med boligsalget!