Finn beste eiendomsmeglerne for Mo i Rana

Det er mange faktorer som kan påvirke hvordan boligsalget ditt går. Den riktige eiendomsmegleren kan være forskjellen mellom et vellykket og et mislykket salg, derfor er det sentralt at du gjør en grundig jobb før du velger megler. Ved å sammenligne tilbud fra forskjellige meglere vil du få en bedre oversikt over hva hver enkelt megler kan tilby. Fyll inn skjemaet og motta tre gratis og uforpliktende tilbud fra meglere i Mo i Rana.

Få 3 tilbud

DNB Eiendom Mo i Rana

DNB Eiendom Mo i Rana har meglere med lang erfaring og god lokalkunnskap i Mo i Rana og Nordland. Kontoret innehar ekspertisen og erfaringen til å trygt kunne bistå gjennom hele salgsprosessen enten du skal selge bolig eller hytte. Meglerne kan hjelpe deg med alt fra verdivurdering til å få boligen klar for visning.

 • Stiftet i 2015
 • 4 ansatte
 • Søndre gate 3, 8624 Mo i Rana

Eiendomsmegler 1 Mo i Rana

Eiendomsmegler 1 Mo i Rana er en del av Norges største eiendomsmeglerkjede. I Mo i Rana jobber det 4 erfarne meglere som har god lokalkunnskap i Mo- og områdene rundt. Enten du skal selge bolig, fritidsbolig eller prosjekteiendom kan meglere bistå deg gjennom hele salgsprosessen. Eiendomsmegler 1 Mo i Rana har kontorer sentralt i Mo i Rana.

 • Stiftet i 2001
 • 4 ansatte
 • Ranheimgata 3, 8622 Mo i Rana

Rede Eiendomsmegling

Rede Eiendomsmegling er den største eiendomsmegleren på Helgeland. På kontoret i Mo i Rana jobber det 16 erfarne meglere. Meglerne har lang erfaring og veldig god lokalkunnskap om områdene langs Helgeland. På kontoret i Mo i Rana kan tilbyr de meglertjenester innen segmentene – bolig, fritidsbolig, tomter, samt næring og prosjektmegling. Rede Mo i Rana er en del av et større regionalt selskap med kontorer på Mosjøen, Sandnessjøen og Brønnøysund. De dekker altså hele Helgeland.

 • Stiftet i 1997
 • 16 ansatte
 • Jernbanegata 15, 8622 Mo i Rana

Aktiv Eiendomsmegling Mo i Rana

Aktiv Mo i Rana tilbyr tjenester innen salg og kjøp av bolig og fritidseiendom, verdivurdering, samt prosjektmegling. På kontoret i Mo i Rana jobber det 3 meglere med lang erfaring, og god lokalkunnskap. Fokusområdene er Mo i Rana, og områdene rundt. Aktiv Eiendomsmegling Mo i Rana er en del av Aktiv Eiendomsmegling, selskapet med de mest fornøyde kundene tre år på rad ifølge Norsk Kundebarometer.

 • Stiftet i 2013
 • 3 ansatte
 • Jernbanegata 12, 8622 Mo i Rana

Dette bør du se etter i en megler

Hva du bør se etter i en megler avhenger av forskjellige faktorer som boligens størrelse, beliggenhet og prissjikt. Likevel er det noen felles egenskaper du kan se etter som stort sett er et tegn på en dyktig megler:

Erfaring

‘Øvelse gjør mester’ sier ordtaket, og dette gjelder like fullt i meglerbransjen som i andre arenaer. En erfaren megler som har solgt flere boliger tidligere vil ha opparbeidet seg en enorm kunnskap om hva som skal til for å få en så smertefri salgsprosess som mulig. En erfaren megler vil også gjerne kunne gi en økt følelse av trygghet for potensielle kjøpere, noe som kan resultere i både raskere salg og høyere salgssum. Erfarne meglere kan gjerne koste litt mer, men vil stort sett være en klok investering.

Lokalkunnskap

Megleren din bør også ha omfattende kunnskaper om nærområdet ditt og det lokale boligmarkedet. God forståelse for ting som pris på hytter eller fastboende eiendommer i området og hva som påvirker disse, samt hva boligkjøpere i området pleier å se etter, vil kunne gjøre hele prosessen mye enklere. Megleren vil nemlig kunne lage en boligprofil som er spesialtilpasset den ønskede målgruppen, noe som igjen kan føre til et raskere salg.

Personlighet

Til slutt er vi nødt til å nevne personlighet. Eiendomsmegleren din er en representant for din bolig, og er gjerne den potensielle kjøpere forbinder med boligen. Ved å velge en varm og mottakelig megler som gir en følelse av trygghet og ivaretakelse øker du sannsynligheten for at boligen selges. Kjøp av bolig er en av de største investeringene folk gjør i løpet av livet, og mange følger magefølelsen. Da er det sentralt å gi et godt førsteinntrykk og helhetsinntrykk.

Om Mo i Rana

Mo i Rana er en by som ligger på Helgeland i Nordland. Byen er administrasjonssenteret i Rana kommune, og har en befolkning på rett under 20.000 innbyggere. Mo i Rana er en av tre viktige industribyer i Nordland, og ble tidligere omtalt som Jernverksbyen på grunn av Norsk Jernverks tilstedeværelse her. Det har blitt drevet jordbruk i Mo i Rana siden jernalderen, men samefolket har trolig bodd her i tusenvis av år.

Les om eiendomsmeglere i fylkeshovedstaden Bodø i denne artikkelen.

Boligmarkedet i Mo i Rana

Som andre byer i Nord-Norge er bebyggelsen i Mo i Rana sterkt preget av trehusbebyggelse. Området består i stor grad av eldre og nyere småhusbebyggelse, men i sentrumsområdet finnes det også flere bygårder og moderne leilighetskomplekser. Boligprisene i området har nesten tredoblet seg over de siste 15 årene, og i dag er den gjennomsnittlige kvadratmeterprisen for en bolig her på omtrent 28.000 kroner.