De 7 beste eiendomsmeglerne i Hamar

Skal du selge boligen din og lurer på hvilken eiendomsmegler du skal gå for? Med så mange meglere der ute kan det være vanskelig å vite hva man skal se etter. Derfor anbefaler vi deg å sammenligne forskjellige tilbud, slik at du kan få en bedre oversikt over hvilken megler som passer best for deg, din bolig og din økonomi. Fyll inn skjemaet på siden og motta tre uforpliktende tilbud fra meglere i Hamar, helt gratis.

Få 3 tilbud

EiendomsMegler 1 Hamar

EiendomsMegler 1 Hamar holder til sentralt i Torggata. Meglerkontoret har meglere med erfaring og lokalkunnskap, som fort kan være den avgjørende faktoren om du blir fornøyd med boligsalget din. De ønsker å gi sine kunder en trygg og god prosess, enten du skal kjøpe eller selge.

 • Stiftet i 1987
 • 6 ansatte
 • Torggata 12/14, 2317 Hamar

Eie Eiendomsmegling Hamar

Eie Hamar er et lokalt og moderne meglerkontor som har som mål å være best på service. De lever av fornøyde kunder og Eies slagord «skikkelig eiendomsmegling» står sentralt i alt de gjør. Samtlige har lang erfaring i bransjen og kan vise til svært gode resultater og høy kundetilfredshet.

 • Stiftet i 2016
 • 8 ansatte
 • Seminargata 1, 2317 Hamar

Eiendomsmegler Krogsveen avd. Hamar

Krogsveen avdeling Hamar er det største meglerkontoret på Hamar. De holder til sentralt i sentrum og tilbyr gratis verdivurdering av boligen før oppstart av salgsprosessen. 

 • Stiftet i 2001
 • 14 ansatte
 • Strandgata 31, 2317 Hamar

Aktiv Eiendomsmegling Hamar

Aktiv Eiendomsmegling Hamar består av eiendomsmeglere med lang fartstid. Deres meglerteam har erfaringen, kompetanse og verktøyet for å kunne gjennomføre gode boligsalget. Høy servicegrad, profesjonalitet, nøyaktighet og detaljer står sterkt i fokus.

 • Stiftet i 2016
 • 10 ansatte
 • Strandgata 61, 2301 Hamar

DNB Eiendom Hamar

DNBs eiendomsmeglere på Hamar-kontoret sitter klare for å hjelpe deg med å selge din bolig og svare på spørsmål rundt verdivurdering, visning eller annet. De har lang erfaring med boligsalg på Hamar, og kjenner også Stange, Løten og Ringsaker godt.

 • Stiftet i 1995
 • 12 ansatte
 • Vangsvegen 70, 2317 Hamar

OBOS Eiendomsmeglere Hamar

OBOS Eiendomsmeglere Hamar har meglere med lang erfaring og stor lokalkunnskap. De sørger for at du får en trygg og god boligprosess ved slag av OBOS leiligheter.

 • Stiftet i 2012
 • 2 ansatte
 • Vangsvegen 143, 2321 Hamar

Dette bør du se etter

Hva du bør se etter i en megler kan avhenge av forskjellige faktorer. Hvilken megler du bør gå for kan avhenge av alt fra boligtype, pris og plassering. Likevel er det noen fellestrekk de fleste dyktige meglere har, og dersom du velger en megler som har disse egenskapene bør du stille ganske godt:

Erfaring

Erfaring er gull verdt når det kommer til eiendomsmegling. En megler som har solgt mange boliger tidligere vil ha opparbeidet seg en unik kompetanse innen faget, som igjen kan bidra til både raskere salg og høyere boligpris. En erfaren megler koster gjerne litt mer, men er i de fleste tilfeller en klok investering. Vær likevel oppmerksom på at mange erfarne og ettertraktede meglere tar på seg flere oppdrag samtidig; du vil nødig velge en megler som ikke har tid til deg og din bolig.

Lokalkunnskap

I tillegg til generell erfaring bør du megleren din ha erfaring fra boligsalg i ditt lokalområde. En megler som er kjent med området og det lokale boligmarkedet vil ha en bedre forståelse for de lokale boligprisene, hva som påvirker disse og hva kjøpere pleier å se etter. Dette vil gjøre det mulig for megleren å skreddersy en boligprofil for å nå ut til den ønskede målgruppen, som igjen kan føre til høyere kjøpervilje.

Personlighet

Til slutt er vi nødt til å nevne personlighet. En eiendomsmegler er først og fremst en salgsmann hvis oppgave er å selge din bolig raskest mulig, og for høyest mulig pris. En blid, positiv og mottakelig megler vil gjerne gi potensielle kunder en god følelse som gjerne reflekteres over på selve boligen. I tillegg kommer du til å tilbringe en del tid med megleren din, og det er naturligvis en fordel at dere kommer godt overens.

Om Hamar

Hamar er en by og kommune som ligger i Hedmarken i Innlandet fylke. Med sine litt over 31.000 innbyggere er Hamar den største byen i Hedmark, og det største tettstedet i Innlandet. Hamar er kanskje mest kjent for å huse hovedkvarteret til Norsk Tipping, og for å være en av vertsbyene under Vinter-OL i 1994. Byen har også et rikt kulturliv.

Boligmarkedet i Hamar

Bebyggelsen i Hamar er i stor grad preget av bygårder, leilighetsbygg og småhusbebyggelse, og omlag 80% av innbyggerne i kommunen bor i, eller i umiddelbar nærhet til, Hamar by. Stedet er et stadig mer populært boområde for pendlere, og er stoppested for både Rørosbanen og Dovrebanen, i tillegg til å ligge i umiddelbar nærhet til E6. Boligprisene i Hamar har vært i stødig vekst de siste årene, og den gjennomsnittlige kvadratmeterprisen ligger på snaue 37.000 kroner.