De beste eiendomsmeglerne i Lillehammer

Har du behov for en eiendomsmegler? Det finnes mange eiendomsmeglere i Lillehammer som kan hjelpe deg med å selge boligen din. Her kan du se en liste over noen av firmaene. Hvis du sender inn en forespørsel gjennom vårt kontaktskjema, vil du få tilbud fra flere eiendomsmeglere som er tilpasset ditt behov. Sammenlign og finn beste megler i dag.

Få 3 tilbud

EiendomsMegler 1 Lillehammer

EiendomsMegler 1 Lillehammer er din lokale eiendomsmegler i Lillehammer og har bred erfaring med eiendomsmegling i området. Kontoret ligger sentralt til like ved Vinmonopolet.

  • Stiftet i 1999
  • 21 ansatte
  • Storgata 54, 2601 Lillehammer

DNB Eiendom

DNBs eiendomsmeglere har lang erfaring med salg av boligeiendom i Lillehammer og er byens største eiendomsmegler. Kontoret har en rekke ansatte og ligger sentralt til like ved jernbanestasjonen.

  • Stiftet i 1995
  • 14 ansatte
  • Kirkegata 72 - 74, 2609 Lillehammer

PrivatMegleren

Privatmegleren Lillehammer består av dyktige og erfarne meglere. Dette er et stort kontor med flere meglere. Kontoret ligger sentralt til ved jernbanestasjonen, like ved både DNB og Eiendomsmegler 1.

  • Stiftet i 2005
  • 16 ansatte
  • Kirkegata 62, 2609 Lillehammer

Disse egenskapene bør du se etter

Skal du selge boligen din? En dyktig eiendomsmegler innehar gjerne flere gode egenskaper. Hvilke egenskaper du bør se etter kan avhenge av hva slags bolig du selger og hvor denne ligger, men det er likevel noen felles egenskaper du bør se etter når du skal velge megler:

Erfaring

Erfaring er gull verdt i meglerbransjen. Den kunnskapen og kompetansen en megler opparbeider seg gjennom gjentatte boligsalg er uvurderlig, og kan bidra til både et raskere salg og en høyere salgssum. En erfaren megler vil vite hva som skal til for å selge en bolig, og samtidig ha kontroll på de vanligste fellene slik at du som selger slipper å tråkke i en av disse. Med en erfaren megler er du med andre ord tryggere på at han eller hun er kompetent, i tillegg til at du selv kan føle deg tryggere på at du slipper konflikter i etterkant av salget.

Lokalkunnskap

Megleren din bør også være godt kjent i nærområdet ditt. En lokalkjent megler som kjenner det lokale boligmarkedet vil ha bedre forståelse for hva boligkjøpere i ditt område pleier å være på jakt etter, samt lokale boligpriser og hva som påvirker disse. Dette gjør det mulig for megleren å skape en boligprofil for å nå ut til den ønskede målgruppen, som igjen kan øke kjøperviljen. En lokalkjent megler er med andre ord bedre rustet til å selge nettopp din bolig.

Personlighet

En eiendomsmegler er først og fremst en salgsmann, og er på mange måter boligens ansikt utad. Det inntrykket potensielle kjøpere får av megleren din kan altså reflekteres på selve boligen. Det er derfor sentralt at megleren din er en menneskekjenner, og at han eller hun har en varm og mottakelig personlighet. Dette vil skape trygghet hos kjøperne, og dermed gjøre et salg enklere.

Om Lillehammer

Lillehammer er en by og kommune som ligger i Gudbrandsdalen i Innlandet fylke. Byen er i dag landets 24. største by, rett etter Molde på listen av største tettsteder. Stedet ligger på nordenden av Mjøsa, og ble grunnlagt i 1838. Lillehammer er kanskje mest kjent for å huse Vinter-OL i 1994, i tillegg til at den populære norsk-amerikanske TV-serien Lilyhammer ble spilt inn her. Lillehammer har en befolkning på litt over 28.000 innbyggere, og en befolkningstetthet på 62,86 innbyggere per kvadratkilometer. Lillehammer ligger et par timer med tog fra Oslo.

Boligmarkedet i Lillehammer

Bebyggelsen i Lillehammer preges hovedsakelig av nyere og eldre trehusbebyggelse. Det finnes flere bygårder og leilighetsbygg i sentrum av Lillehammer, men det meste av bebyggelsen består av etablerte bolig- og villaområder, samt flere gårder. Eiendomsprisene har steget jevnt de siste årene, og den gjennomsnittlige kvadratmeterprisen er på litt over 37.000 kroner. Det finnes flere store meglerhus i Lillehammer, som blant annet DNB Eiendom og Eiendomsmegler 1.