Finn beste eiendomsmegler for Kongsvinger

Er du på utkikk etter en eiendomsmegler i Kongsvinger? Her får du en oversikt over de beste eiendomsmeglerne i Kongsvinger i 2021. Les også om de ulike meglerselskapene som holder til her, og fyll ut vårt skjema for å bli matchet med dyktige meglere som kan hjelpe deg med din sak.

Få 3 tilbud

EIE Eiendomsmegling Kongsvinger

I sentrum, med kort avstand til Rådhus-Teatret finner man EIE sitt kontor. Samtlige av deres meglere har vokst opp i Kongsvinger, og kan derfor med sikkerhet si at lokalkunnskapen er på høyt nivå.

 • Stiftet i 2015
 • 6 ansatte
 • Storgata 9, 2212 Kongsvinger

EiendomsMegler 1 Kongsvinger

EiendomsMegler 1 Kongsvinger ligger plassert like ved Vinmonopolet og jernbanestasjonen. På laget har de mye erfaring kombinert med sterke verktøy for markedsføring, som en del av landets største megleraktør.

 • Stiftet i 1995
 • 7 ansatte
 • Gågata 31, 2211 Kongsvinger

Aktiv Eiendomsmegling Kongsvinger

Inne på Pyramiden Kjøpesenter er Aktiv avdeling Kongsvinger stasjonert. Derfra har de opparbeidet seg lokalkunnskap i nesten 20 år, og meglerne deres har høy erfaring innen salg av enebolig og leiligheter i Kongsvinger og Sør-Odal.

 • Stiftet i 2004
 • 5 ansatte
 • Storgata 40, 2212 Kongsvinger

DNB Eiendom Kongsvinger

DNBs kontor er plassert inne på Pyramiden Kjøpesenter, som ligger rett ved siden av Byparken. De har et stort register med potensielle boligkjøpere, og kjenner både Kongsvinger og Sør- og Nord-Odal ekstra godt.

 • Stiftet i 2000
 • 5 ansatte
 • Storgata 40, 2212 Kongsvinger

Dette bør du se etter

Hva du bør se etter i en megler kan avhenge av flere forskjellige faktorer. Det viktigste er at du velger en megler som passer for deg, din bolig og din økonomi. Likevel er det noen enkle egenskaper du kan se etter for å skille klinten fra hveten:

Erfaring

‘Øvelse gjør mester’ heter det, og dette gjelder like fullt i meglerbransjen. En megler som har erfaring med å selge flere boliger vil gjerne ha opparbeidet seg en unik kompetanse på feltet, noe som gjør megleren bedre rustet til å selge en bolig. Megleren vil ha god oversikt over den jobben som skal gjøres, og ha evnen til å gjennomføre dette på en rask og god måte. Erfarne meglere kan også gi en økt trygghetsfølelse for potensielle kjøpere, som kan resultere i både raskere salg og høyere salgssum.

Lokalkunnskap

Megleren din bør også være godt kjent i ditt nærområde, og ha en grunnleggende forståelse for det lokale boligmarkedet. En lokalkjent megler vil gjerne være oppdatert på de lokale boligprisene og hva som påvirker disse, samt hva forskjellige boligkjøpere i området pleier å være på jakt etter Dette gjør det mulig for megleren å etablere en ønsket målgruppe, og nå ut til denne på en rask og effektiv måte. Dette kan bidra til å kutte ned salgstiden betydelig.

Personlighet

Faglig dyktighet er vel og bra, men en megler er også avhengig av å ha en god personlighet. Som boligens ansikt utad, er det sentralt at megleren din kan gir potensielle kjøpere en god følelse av boligen. Dette oppnås enklest ved å velge en varm og imøtekommende megler som kan skape et godt førsteinntrykk, både av seg selv og boligen.

Kort om Kongsvinger

Kongsvinger er en by og kommune, med henholdsvis 12.000 og 18.000 innbyggere, som ligger i Innlandet fylke, cirka én times kjøretur unna Oslo. Kommunen dekkes i stor grad av skog, sjøer og vassdrag, men det er også mye jordbruk her. Kongsvinger by deles i to av Glomma, med bebyggelse på begge sider. I den nordlige delen av byen finner du Kongsvinger festning, som ligger som et landemerke på toppen av en høyde. Festningen ble bygget mellom 1673 og 1784.

Boligmarkedet i Kongsvinger

Kongsvinger preges i stor grad av blandingsbebyggelse. Bysenteret består av småhusbebyggelse, bygårder og leilighetskomplekser, mens det utenfor byen finnes mange gårdsbruk og etablerte bolig- og villastrøk. Kongsvinger er hjem til en rekke meglerbyråer, og huser blant annet lokalkontorer for de landsdekkende meglerselskapene Eie Eiendomsmegling, Aktiv Eiendom og DNB Eiendom. Boligprisene i kommunen har over de siste 15 årene hatt en stødig vekst, og i dag er den gjennomsnittlige kvadratmeterprisen for en bolig her omtrent 24.000 kroner.