De 10 beste eiendomsmeglerne i Moss

En dyktig eiendomsmegler kan gjøre en stor forskjell i din boligsalg-prosess, med den kompetansen vedkommende bringer til bordet. Ved å sammenligne tilbud fra forskjellige meglere vil du enklere kunne velge den megleren som passer deg og din bolig best, derfor har vi utviklet en tjeneste hvor du kan motta uforpliktende tilbud fra meglere nær deg.

Få 3 tilbud

DNB Eiendom Moss

DNB Eiendom Moss ble opprettet i 2000, og er det lokale kontoret til DNB Eiendom. Kontoret ligger sentralt til i Dronningens Gate, og består av flere eiendomsmeglere som har spesialisert seg på boligmarkedet i Moss og omegn.

Les mer om DNB Eiendom

 • Stiftet i 2000
 • 11 ansatte
 • Dronningens gate 19, 1530 Moss

Eiendomsmegler1 Moss

Eiendomsmegler 1 Moss er det lokale meglerkontoret til Eiendomsmegler 1 i Moss. Selskapet har eksistert siden 1982, og består av en rekke eiendomsmeglere med lang erfaring og god lokalkunnskap. Lokalene deres ligger sentralt plassert i Varnaveien i Moss sentrum.

Les mer om Eiendomsmegler1

 • Stiftet i 2011
 • 3 ansatte
 • Kongens gate 21, 1530 Moss

Privatmegleren Moss

Der Welhavens gate møter Løkkegata i Moss sentrum ligger kontorene til den lokale avdelingen til PrivatMegleren. Her jobber erfarne eiendomsmeglere med gode lokalkunnskaper og bra forståelse for det lokale boligmarkedet.

Les mer om Privatmegleren

 • Welhavens gate 2a, 1531 Moss

Krogsveen Moss

På hjørnet av Kongens gate og Gregers gate i Moss finner du lokalene til Eiendomsmegler Krogsveen avdeling Moss. Her jobber en erfarne og lokalkjente meglere med kjøp og salg av boliger, og de har vært en sentral aktør i meglerbransjen i området siden 2008.

Les mer om Krogsveen

 • Stiftet i 2008
 • 10 ansatte
 • Kongens gate 23, 1530 Moss

RE/MAX Moss

Plassert i Vernaveien ved grensen mellom gamle Moss og Rygge, finner du kontorene til RE/MAX – Værla Eiendomsmegling. Selskapet har gode kunnskaper om det lokale boligmarkedet, og har erfaring med formidling av alle slags typer boliger i Moss.

 • Midtveien 1a, 1526 Moss

Meglergaarden Moss

Meglergaarden Moss ligger sentralt plassert i Storgata, og er den lokale avdelingen til Meglergaarden Eiendomsmegling. Selskapet ble stiftet i 2004 og består av erfarne og lokalkjente meglere med gode kunnskaper om boligmarkedet i Moss og omegn.

 • Stiftet i 2004
 • 14 ansatte
 • Storgata 8, 1531 Moss

Guttulsrød Moss

Sentralt plassert i Dronningens Gate i Moss finner du kontorene til Guttulsrød Eiendomsmegling. Selskapet ble stiftet i 2014 og består av lokalkjente eiendomsmeglere med god kompetanse og lang erfaring innen boligformidling i Moss og omkringliggende områder.

 • Stiftet i 2014
 • 3 ansatte
 • Dronningens gate 30, 1530 Moss

Aasen Eiendomsmegling Moss

I Slettaveien i Son finner du kontorene til Aasen Eiendomsmeglig Moss. Selskapet ble stiftet i 2014 og er satt sammen av erfarne meglere med gode lokalkunnskaper og god forståelse for det lokale boligmarkedet. Aasen Eiendomsmegling tilbyr tjenester innen formidling av boliger i Moss og omegn.

 • Stiftet i 2014
 • 1 ansatte
 • Slettaveien 2, 1555 SON

Dette bør du se etter

En god megler har en god blanding av viktige egenskaper. I denne artikkelen vil vi nevne de tre viktigste:

Erfaring

Først og fremst må vi snakke om erfaring. En megler som har erfaring med å selge flere boliger tidligere, vil ha utviklet en unik kompetanse som kun erfaring kan gi deg. Dette vil gjerne koste litt mer, men vil gjerne resultere i et raskere og mer smertefritt boligsalg. Erfarne meglere vil også ha god forståelse for hva boligkjøpere ser etter, og kan dermed tilpasse fremvisningen for å nå ut til de riktige menneskene.

Lokalkjent

I tillegg til å være erfaren, bør megleren din ha god kjennskap til nærområdet. En lokalkjent megler vil ha kjennskap til det lokale boligmarkedet; herunder boligpriser og nærliggende tilbud. Megleren vil kunne skreddersy bolig-fremvisningen for å appellere til lokale kjøpere, og med det kunne gjennomføre et raskere salg.

Karakter

Til slutt vil vi snakke om megleren karakter, eller personlighet. Du kommer til å jobbe tett på megleren din over en lengre periode, og da er det en klar fordel at dere kommer overens som personer. I tillegg til dette vil en megler med god personlighet virke tryggende overfor potensielle kjøpere, som gjerne resulterer i høyere betalingsvilje.

Om Moss

Moss er en by og en kommune i Viken fylke. Stedet fikk bystatus allerede i 1720. Fra slutten av 1800-tallet frem til 1990-årene var Moss en typisk industriby. Verftsindustri, papirindustri og mølleindustri var sentralt her i disse årene. Moss har gode forbindelser med Oslo med sin plassering langs E6, og med Vestfold via fergen som går mellom Moss og Horten.

Boligmarkedet i Moss

Moss preges av mye blandings-bebyggelse.  Sentrum preges av bygårder og blokkbebyggelse, mens det i utkanten av byen stort sett finnes etablert bolig- og villabebyggelse. Med sine nesten 50.000 innbyggere er Moss landets 20. største by, med en befolkningstetthet på 385 innbyggere per kvadratkilometer. Stedet kan skilte med en kvadratmeterpris på rundt 30.000 kroner.

Muligheter for å selge selv

Mange boligselgere lurer på om det er mulig å selge boligen sin selv, uten å hyre en megler. Svaret er at dette er fullt mulig, og du kan spare gode penger på å selge på egenhånd. Likevel ser vi oss nødt til å nevne at den kunnskapen og kompetansen en megler bringer til bordet er gull verdt. I tillegg til å kunne guide deg utenfor de vanligste fallgruvene, vil en megler i de fleste tilfeller få en høyere salgssum for boligen din enn du ville gjort på egenhånd.