Finn beste eiendomsmegler for Åsane

Ser du etter en eiendomsmegler i Åsane? Les videre for vår oversikt over de beste eiendomsmeglerne i Åsane i 2021, samt de ulike meglerbyråene som holder til her. Fyll ut skjemaet på siden og motta uforpliktende tilbud fra dyktige meglere nær deg.

Få 3 tilbud

Eiendomsmegler 1 Åsane

EiendomsMegler 1-alliansen er landets største leverandør av eiendomsmeglertjenester. Avdelingen på Åsane har kontorer sentralt beliggende, og består erfarne eiendomsmeglere som kjenner lokalområdet meget godt. 

Les mer om Eiendomsmegler 1

 • Stiftet i 2009
 • 4 ansatte
 • Åsamyrane 90, 5116 Ulset

Eiendomsmegler Krogsveen avd. Åsane

Eiendomsmegler Krogsveen er en nasjonal eiendomsmeglerkjede med kontorer på tvers av Norge. Kontoret på Åsane kan bistå deg gjennom hele salgsprosessen uavhengig om du selger bolig, fritidsbolig eller nybygg/prosjekt. 

Les mer om Krogsveen

 • Stiftet i 2007
 • 4 ansatte
 • Åsane Senter 42, 5116 Ulset

Kaland & Partners Åsane

Siden etableringen i 2012 har Kaland & Partners blitt et anerkjent og respektert eiendomsmeglerforetak i Bergen. Selskapet består i dag av dyktige og erfarne meglere, som er de eneste som tilbyr fornøydgaranti i Bergen. 

 • Stiftet i 2014
 • 5 ansatte
 • Kollåsen 1, 5116 Ulset

Eiendomsmegler Vest Åsane

Eiendomsmegler Vest Åsane er et heleid foretak av Sparebanken Vest. Avdelingen holder til sentralt på Åsane og består av 5 eiendomsmeglere som alle er oppvokst i bydelen. 

Les mer om Eiendomsmegler Vest

 • Stiftet i 2000
 • 4 ansatte
 • Åsane Senter 36, 5116 Ulset

DNB Eiendom Bergen Åsane

DNB Eiendom Åsane, er sentralt plassert på Åsane Storsenter, i 3.etg over Christiania Glasmagasin. På kontoret jobber det eiendomsmeglere som har lang erfaring med salg fra Sandviken i sør, til Salhus i Nord. 

Les mer om DNB Eiendom

 • Stiftet i 2000
 • 10 ansatte
 • Åsane Senter 42, 5116 Ulset

PrivatMegleren Nord

Kjeden er kjent for høy kvalitet på sine meglere, og kontoret på Åsane vant kjedens Kvalitetspris i Norge. På kontoret jobber det erfarne eiendomsmeglere som har høy lokalkunnskap, og kjenner området rundt Åsane meget godt. 

Les mer om PrivatMegleren

 • Stiftet i 2016
 • 7 ansatte
 • Åsamyrane 271, 5131 Nyborg

Dette bør du se etter

Det finnes et hav av eiendomsmeglere der ute, og hva du bør se etter avhenger av forskjellige faktorer som boligtype, beliggenhet og prisklasse. Likevel er det noen egenskaper du kan se etter som stort sett er et tegn på en dyktig megler:

Erfaring

Erfarne meglere koster gjerne litt mer, men vil i de fleste tilfeller være en klok investering. En erfaren megler som har solgt flere boliger tidligere vil gjerne ha opparbeidet seg en unik kunnskap og kompetanse, noe som gjerne kan bidra til både raskere salg og høyere salgssum. Megleren vil ha bedre forståelse for den jobben som skal gjøres, og vil i mange tilfeller kunne skape en økt følelse av trygghet for potensielle kjøpere. Dette kan øke betalingsviljen betraktelig.

Lokalkunnskap

Det er viktig at du velger en eiendomsmegler som er godt kjent med ditt nærområde og det lokale boligmarkedet. En lokalkjent megler vil nemlig ha gode kunnskaper om de lokale boligprisene og hva som påvirker disse, samt hva forskjellige boligkjøpere pleier å se etter i området. Dette gjør det mulig for megleren å skreddersy en boligprofil for nå ut til den ønskede målgruppen med en gang, noe som kan bidra til å kutte ned på salgstiden.

Personlighet

Faglig kompetanse er vel og bra, men meglerens personlighet kan være minst like viktig. Megleren din er på mange måter boligens ansikt utad, og er gjerne den potensielle kjøpere forbinder med bolig. Derfor er det viktig med en varm og imøtekommende megler som kan danne et godt førsteinntrykk både av seg selv og boligen. Dette kan nemlig gi en økt trygghetsfølelse, som igjen kan bidra til å øke sannsynligheten for et salg.

Om Åsane

Åsane er en tidligere kommune i Hordaland som siden 1972 har vært en av de åtte bydelene som utgjør Bergen. Området er hjem til cirka 41.000 innbyggere, spredt over et areal på 68,82 kvadratkilometer. Åsane består av en god del natur, og kan blant annet skilte med flere fjelltopper, skogområder og badeplasser. Bydelen var fødested til flere sentrale norske skikkelser, blant annet fotballspiller Roald «Kniksen» Jensen, politiker Heikki Holmås og musiker Lars Vaular.

Boligmarkedet i Åsane

Bebyggelsen i Åsane er av variert slag, og består blant annet av småhusbebyggelse, leilighetskomplekser og industrieiendom. Flere av landets ledende meglerbyråer har lokalkontorer i Åsane, blant annet DNB Eiendom, Eiendomsmegler 1 og Privatmegleren. Boligprisene i Åsane er blant de laveste i Bergen, med en gjennomsnittlig kvadratmeterpris på rett under 32.000 kroner. De lave boligprisene og de gode kollektivtilbudene har gjort Åsane til et populært bosted for unge barnefamilier og studenter.

Ønsker du å se de beste eiendomsmeglerne i Arna generelt kan du lese denne artikkelen.