Finn beste eiendomsmeglere på Os

Ser du etter en eiendomsmegler i Os? Her får du en oversikt over de beste eiendomsmeglerne i Os i 2021. Les også om de ulike meglerbyråene som holder til her, og motta uforpliktende tilbud fra dyktige meglere nær deg.

Få 3 tilbud

Eiendomsmegler Vest Os

Eiendomsmegler Vest sitt lokale finner man sentralt i Osøyro, med Oselva rett til høyre. Meglerne deres kjenner hele Os svært godt, og har i tillegg en egen Boligavis som sikrer interesse rundt boligsalgene.

  • Stiftet i 2008
  • 4 ansatte
  • Torggata 14, 5200 Os

BO eiendomsmegling Os

Sentralt og lett tilgjengelig, rett ved Osøyro Bussterminal ligger kontoret til BO eiendomsmegling. Samtlige av deres ansatte er oppvokst i Bjørnafjorden, som gir dem et ekstra fortrinn innen lokalkjennskap.

  • Stiftet i 2007
  • 6 ansatte
  • Torggata 3, 5200 Os

Dette bør du se etter

Du kan finne mange tips og råd til hvordan du velger eiendomsmegler, men det finnes egentlig ingen fasit på hva det er du bør se etter. Dette avhenger nemlig av forskjellige faktorer som boligtype, størrelse, prisklasse og mye mer. Det vi derimot kan gi deg er en oversikt over noen enkle egenskaper som ofte kan skille de beste meglerne fra resten:

Erfaring

Noe som ofte kan fungere som et kvalitetsstempel er erfaring. En megler som har solgt mange boliger tidligere vil ha opparbeidet seg en enorm kunnskap om hvordan boligmarkedet fungerer, og hva som skal til for å selge en bolig. I praksis betyr dette at megleren er bedre rustet til å selge din bolig, og erfarne meglere kan ofte vise til både raskere salg og høyere salgssummer. Selv om erfarne meglere gjerne kan koste litt mer, er de derfor stort sett vel verdt investeringen.

Lokalkunnskap

Generell erfaring er vel og bra, men det er sentralt at den megleren du velger er godt kjent med det lokale boligmarkedet der du bor. En lokalkjent megler vil nemlig ha en god forståelse for de ulike faktorene som påvirker boligprisene, samt hva lokale boligkjøpere pleier å være på jakt etter. Dette gjør det mulig for megleren å etablere en ønsket målgruppe for boligen, og samtidig nå ut til denne så raskt som mulig. Dette kan i mange tilfeller føre til kortere salgstid.

Personlighet

Vi sier ofte at megleren din er boligens ansikt utad, og han eller hun er gjerne den potensielle kjøpere forbinder med boligen. Derfor er det viktig at du velger en megler som kan skape en god følelse og et godt førsteinntrykk, både av seg selv og boligen. Sørg derfor for å velge en megler med en varm og imøtekommende personlighet, som kan gi en økt trygghetsfølelse til potensielle kjøpere. Dette kan nemlig øke betalingsviljen, og med det øke sannsynligheten for salg.

Om Os

Os er en tidligere kommune som ligger i Hordaland i Vestland fylke. Kommunen ble i januar 2020 sammen med nabokommunen Fusa, slått sammen til den nye kommunen Bjørnafjorden. Os er rikt på historie og kultur, og huset blant annet middelalderklosteret Lyse kloster, som var i funksjon frem til 1536. Kommunen var også hjem til den legendariske fiolinisten og komponisten Ole Bull, som var en av 1800-tallets aller største fiolinister.

Boligmarkedet i Os

Os preges av noe variert bebyggelse, og består hovedsakelig av småhusbebyggelse og næringseiendom. Det tidligere kommunesenteret Osøyro rommer også noen leilighetskomplekser. Det finnes flere meglerbyråer som holder til i Os, blant annet PrivatMegleren Vikøyr og Brandt, Eiendomsmegler Vest Os og BO Eiendomsmegling. Boligprisene i dag følger statistikken i Bjørnafjorden, men en gjennomsnittlig kvadratmeterpris på omtrent 30.000 kroner.