Finn beste eiendomsmegler for Laksevåg

Ser du etter en eiendomsmegler i Laksevåg? Her finner du en oversikt over de beste eiendomsmeglerne i Laksevåg i 2021. Les også om de ulike meglerbyråene som holder til her, og fyll inn skjemaet på siden for å motta uforpliktende tilbud fra dyktige meglere som passer din sak.

Få 3 tilbud

PrivatMegleren Vest

PrivatMegleren Vest har kontorer i Laksevåg og består av eiendomsmeglere med allsidig erfaring og høy lokalkunnskap. De kjenner lokalområdet godt og bistår deg gjennom hele salgsprosessen med høy fokus på kundetilfredsstillelse.

Les mer om PrivatMegleren

 • Stiftet i 2016
 • 8 ansatte
 • Loddefjordveien 2, 5171 Loddefjord

DNB Eiendom Vestkanten

DNB Eiendom Vestkanten har sitt fokusområde på Bergen Vest. Kontoret ligger i Loddefjord, og meglerne har lang erfaring med salg av boligeiendommer – med tilhørende skog, fjell og innsjøer. 

Les mer om DNB Eiendom

 • Stiftet i 2003
 • 8 ansatte
 • Vestkanten Senter, Loddefjordveien 2, 5171 Bergen

Kaland & Partners Vestkanten

Kaland & Partners sitt kontor er synlig plassert i Bergen sentrum på Marken. De ble etablert i 2012, og har siden den tid opparbeidet seg et respektfullt og godt omdømme i Bergen, takket være det høye fokuset på kvalitet og fornøyde kunder. 

 • Stiftet i 2012
 • 5 ansatte
 • Marken 19, 5017 Bergen

Krogsveen avd. Loddefjord

Eiendomsmegler Krogsveen sitt kontoret på Loddefjord kan bistå deg hele veien uavhengig av hva slags boligtype du selger. Kontoret huser eiendomsmeglere som innehar lokalkunnskap om Laksevåg, Bergen Vest, og området rundt.

Les mer om Krogsveen

 • Stiftet i 2017
 • 7 ansatte
 • Lyderhornsveien 351, 5171 Loddefjord

EIE Bergen Vest

EIE sitt relativt nye og ambisiøse kontor holder til på Olsvik. Selskapet har høyt fokus på lokalkunnskap og har derfor samlet meglere med salgserfaring fra Askøy, Sotra og Bergen Vest på et og samme kontor. 

Les mer om EIE eiendomsmegling

 • Stiftet i 2019
 • 9 ansatte
 • Hallheimslien 12, 5184 Olsvik

Krogsveen avd. Fyllingsdalen

Kontoret i Fyllingsdalen består av erfarne og kundevennlige eiendomsmeglere som innehar stor lokalkunnskap om Fyllingsdalen og nærtliggende områder. Med formål om å tilby ekstra trygghet til deres kunder, så kan man starte salget her med en gratis verdivurdering.

Les mer om Krogsveen

 • Stiftet i 2014
 • 5 ansatte
 • Folke Bernadottes vei 44, 5147 Fyllingsdalen

Eiendomsmegler 1 Fyllingsdalen

Sentralt i Fyllingsdalen finner du kontoret til Eiendomsmegler 1. Avdelingen i Fyllingsdalen består av én selvstendig og imøtekommende eiendomsmegler som kjenner lokalområdet veldig godt. 

Les mer om Eiendomsmegler 1

 • Stiftet i 2018
 • 3 ansatte
 • Folke Bernadottes vei 52, 5147 Fyllingsdalen

Dette bør du se etter

Å velge eiendomsmegler kan være en komplisert prosess, og med et hav av meglerkontorer der ute kan det være vanskelig å vite hvor man i det hele tatt skal begynne. Hva du bør se etter i en megler avhenger av flere forskjellige faktorer, og det aller viktigste er at du finner den megleren som passer best for deg, din bolig og din økonomi. Likevel er det noen egenskaper du kan se etter for å skille klinten fra hveten:

Erfaring

‘Øvelse gjør mester’ heter det, og dette gjelder like fullt i meglerbransjen som ellers. Selv om erfarne meglere gjerne koster litt mer, vil det stort sett lønne seg å gå for en megler som har gjennomført flere boligsalg tidligere. Tidligere salg vil nemlig gi megleren en uvurderlig forståelse for hvordan man selger en bolig, noe som kan bidra til både raskere salg og høyere salgssum.

Lokalkunnskap

Sørg for å velge en megler som er godt kjent i nærområdet ditt og det lokale boligmarkedet. En lokalkjent megler vil gjerne ha god forståelse for hva boligkjøpere i området pleier å se etter, samt lokale boligpriser og hva som påvirker disse. Dette gjør det mulig for megleren å skreddersy en boligprofil for å nå ut til den ønskede målgruppen, noe som kan føre til raskere salg.

Personlighet

I tillegg til å være faglig dyktig, bør megleren din ha en god personlighet. Megleren din er en representant for din bolig, og er på mange måter boligens ansikt utad. Ved å velge en megler med en varm og imøtekommende personlighet vil du øke sannsynligheten for at potensielle kjøpere sitter igjen med et godt førsteinntrykk av både megler og bolig, noe som kan bidra til økt betalingsvilje.

Laksevåg

Laksevåg er en bydel i Bergen som har en befolkning på 40.000 innbyggere. Bydelen er én av åtte bydeler, og er satt sammen av de to tidligere bydelene Laksevåg og Loddefjord, som blir separert av byfjellet Lyderhorn. Stedet var opprinnelig en egen kommune, men ble innlemmet i Bergen storkommune i 1972. Laksevåg kan skilte med flere populære attraksjoner, blant annet Damsgårdsfjellet, Damsgård Hovedgård og sjøforsvarets hovedbase Haakonsvern.

Boligmarkedet i Laksevåg

Laksevåg preges av variert bebyggelse, og består av blant annet bygårder, leilighetskomplekser og etablert småhus- og villabebyggelse. Det finnes også en del næringseiendommer her. Blant meglerbyråene som holder til her finner du blant annet Kaland & Partners Vestkanten, samt lokalkontorer for de landsdekkende meglerhusene Krogsveen og Privatmegleren. Boligprisene i Laksevåg er i likhet med Åsane og Arna blant de laveste i Bergen, med en gjennomsnittlig kvadratmeterpris på rundt 35.000 kroner.

For boliger plassert litt lenger ut fra sentrum kan det være aktuelt å se de beste eiendomsmeglerne i Fana som står omtalt i denne artikkelen.