×

Eiendomsmeglere i Bergen Sentrum

Det finnes mange eiendomsmeglere i Bergen Sentrum som kan hjelpe deg med å selge boligen din, noen mer dyktige enn andre. Med såpass mange aktører å velge mellom vil det lønne seg å sammenligne forskjellige tilbud slik at du kan få et bedre helhetsbilde over hva de forskjellige meglerne kan gjøre for deg, og dermed ta et informert valg om hvilken megler som passer best for deg og din bolig. Fyll inn skjemaet på siden og motta tre gratis og uforpliktende tilbud fra meglere i Sentrum!

Disse egenskapene bør du se etter

Det er mye forskjellig du bør være klar over når du skal velge megler. Hvilken megler som passer best for deg kan avhenge av alt fra boligtype til hvor den ligger. Likevel er det noen egenskaper vi anbefaler deg å se etter som sjeldent slår feil:

Erfaring

Erfaring kan være gull verdt. En megler som har solgt flere boliger før vil ha opparbeidet seg en enorm kunnskap og kompetanse om hva som skal til for å selge en bolig. En erfaren megler vil med andre ord vite hva jobben dreier seg om, og gjøre denne på en måte som kan resultere i både høyere salgssum og raskere salg. Erfarne meglere kan gjerne koste litt mer, men er i de aller fleste tilfeller en klok investering.

Lokalkunnskap

I tillegg til å vite hvordan man selger boliger bør megleren din ha gode kunnskaper om området der boligen din ligger. En lokalkjent megler vil gjerne ha bedre forståelse for hva boligkjøpere i området er på jakt etter, samt lokale boligpriser og hva som påvirker disse. Dette vil gjøre det enklere for megleren å finne en ønsket målgruppe, og rette boligprofilen mot denne målgruppen.

Personlighet

Faglig kompetanse er vel og bra, men hjelper lite dersom megleren skremmer bort potensielle kjøpere. Megleren er først og fremst en salgsmann, og fungerer gjerne som boligens ansikt utad. Det er derfor viktig at megleren din har en positiv og varm holdning, slik at potensielle kjøpere sitter igjen med en god følelse etterpå.

Om Bergen Sentrum

Sentrum er et strøk i Bergen som tilhører bydelen Bergenhus. Strøket består av området rundt Torgallmenningen og Lille Lungegårdsvann, og er altså en mindre del av byens sentrumsområde. Nesten all bebyggelsen i området brant ned i Bergensbrannen i 1916, men har senere blitt gjenoppbygd. Sentrum er hjem til en rekke institusjoner, som eksempelvis Bergen kretsfengsel, Bergen rådhus og Bergen Tinghus.

Boligmarkedet i Bergen Sentrum

Bebyggelsen i Bergen Sentrum preges i stor grad av eldre bygårder og småhusbebyggelse. Torgallmenningen fungerer som det naturlige senteret i strøket, og etter at området og bygningene rundt ble utformet i 1923. Bydelen Bergenhus har de høyeste boligprisene i hele Bergen, med en gjennomsnittlig kvadratmeterpris på rundt 70.000 kroner.