×

Eiendomsmegler Halden

Det er ingen tvil om at en dyktig eiendomsmegler vil kunne øke salgssummen på boligen din betraktelig. I tillegg til dette vil en megler gjøre salgsprosessen mye enklere. Dersom du trenger en eiendomsmegler i Halden er det bare å fylle ut skjemaet på vår side. Da vil du motta tilbud fra 3 eiendomsmeglere, helt gratis og uforpliktende.

Viktige trekk hos en megler

Det er mange meglere å velge mellom når du bestemmer deg for å selge din bolig. En god megler innehar noen nødvendige egenskaper det kan være lurt å se etter:

  • Fagkyndighet
    De fleste vil nok si at en megler som har solgt mange boliger tidligere vil ta med seg en viss kompetanse og erfaring innenfor boligformidling. Det kan derfor være lurt å ta en titt på de aktuelle meglernes referanser. Om megleren har fornøyde kunder og kan vise til mange gode salg tidligere, bør man kunne føle seg i trygge hender.
  • Kjennskap til miljøet
    En megler som er godt kjent i lokalmiljøet vil alltid ha et fortrinn. Megleren vil da ha god kjennskap til ditt område, erfaring i det lokale markedet og kunnskapen til å fremvise boligen din på best mulig måte.
  • Personlighet
    Når du skal velge en megler er det viktig at dere kommer godt overens. Du skal ikke kvie deg for å spørre megleren om hva enn du måtte lure på, og du skal ikke tvile på at megleren er oppriktig og troverdig. Du skal over en periode ha mye kontakt med megler og det er viktig med god kommunikasjon. Opplever du selv megleren som en trygg person med god karakter, vil potensielle kjøpere også oppleve megleren som tryggende. Dette kan gjerne resultere i høyere betalingsvilje.

Om Halden

Halden er en by og kommune i Østfold i Viken fylke. Halden er Norges eldste industriby. Det er bosatt rundt 32 000 innbyggere her, og det er en befolkningstetthet på rundt 52 innbyggere per kvadratkilometer. Halden har rikelig med kulturtilbud, og er også hovedbasen for Høgskolen i Østfold. Halden huser fylkets største fagbibliotek og Fremmedspråksenteret i Norge. Ettersom Halden har vært en historisk viktig by med mye industri og historie, finnes det også et godt utvalg museer, samt et rikt teaterliv og Norges eldste teatersal.

Boligmarkedet i Halden

Halden har de siste 15 årene hatt en jevn økning i kvadratmeterpris. Den har de siste 15 årene økt stabilt fra ca. 11 000 til ca. 27 000 kroner. Gjennomsnittlig salgstid er på 46 dager. Halden er preget av en god del historisk- og eldre bebyggelse som byr på unike muligheter. I områdene rundt er det godt etablerte bolig- og villaområder, mens det mot sentrum vil være mer leilighets-bebyggelse. Halden har klart seg godt gjennom korona-epidemien.

Å selge eiendommen selv 

Det kan være lett å tenke at en eiendomsmegler er overflødig, og en unødvendig utgiftspost. Det er fullt mulig å selge sin egen bolig uten hjelp fra en megler, og dette kan selvsagt føre til sparte kostnader. De fleste kjøpere vil derimot føle seg mer utrygge og mindre villige til å betale om det ikke er en profesjonell megler involvert. Kunnskapen og erfaringen som megleren tar med seg er uvurderlig. En megler vil størst sannsynlig alltid få en høyere pris enn hva du selv vil få.  En megler vil guide deg utenom fallgruvene, og ta deg fra A til Å problemfritt og bekymringsløst.