De 7 beste eiendomsmeglerne i Halden

Det er ingen tvil om at en dyktig eiendomsmegler vil kunne øke salgssummen på boligen din betraktelig. I tillegg til dette vil en megler gjøre salgsprosessen mye enklere. Dersom du trenger en eiendomsmegler i Halden er det bare å fylle ut skjemaet på vår side. Da vil du motta tilbud fra 3 eiendomsmeglere, helt gratis og uforpliktende.

Få 3 tilbud

DNB Eiendom Halden

I Busterudgata sentralt i Halden finner du de lokale kontorene til DNB Eiendom avdeling Halden. Selskapet ble stiftet i 2006 og består av lokalkjente meglere med lang erfaring og gode kunnskaper om det lokale boligmarkedet.

 • Stiftet i 2006
 • 6 ansatte
 • Busterudgata 31, 1776 Halden

Aktiv Halden

Sentralt plassert langs Storgata i Halden finner du lokalene til Aktiv Eiendom avdeling Halden. Selskapet ble stiftet i 2003 og består av lokalkjente eiendomsmeglere med lang erfaring og god forståelse for det lokale boligmarkedet i Halden.

 • Stiftet i 2003
 • 4 ansatte
 • Storgata 10, 1771 Halden

Eiendomsmegler1 Halden

Sentralt plassert på Wiels plass i Halden finner du kontorene til den lokale avdelingen til Eiendomsmegler 1. Selskapet har siden stiftelsen i 1982 utviklet seg til å bli en av de ledende aktørene innen boligformidling i Halden, og er satt sammen av lokalkjente eiendomsmeglere med lang erfaring og omfattende kompetanse innen boligformidling i området.

 • Stiftet i 1982
 • 6 ansatte
 • Wiels plass 2, 1771 Halden

Privatmegleren Halden

Privatmegleren Halden består av dyktige meglere som kjenner til området som sin egen baklomme. Salgsopplevelse blir skreddersydd for enhver eiendom. Kontoret ligger sentralt ved Storgata i Halden. Du er velkommen til en hyggelig eiendomsprat i moderne og trivelige lokaler.

 • Stiftet i 2007
 • 4 ansatte
 • Storgata 2a, 1767 Halden

Foss & Co

Foss & Co Fredrikstad Østfold har kontor sentralt i Storgata i Fredrikstad. Teamet består av svært erfarne og dyktige eiendomsmegler som har god kjennskap til området Fredrikstad, Sarpsborg, Onsøy, Rolvsøy, Kråkerøy og Hvaler. Enten du skal selge nytt eller brukt, får du god oppfølgning og rådgivning.

 • Stiftet i 1996
 • 3 ansatte
 • Storgata 30, 1607 Fredrikstad

W Lilledal

W Lilledal AS er et eiendomsmeglerfirma fra Halden som tilbyr tjenester som kjøp og salg av boliger i Halden og omegn. Fra deres lokaler i Busterudgata jobber flere erfarne og lokalkjente meglere som innehar en enorm kunnskap om det lokale boligmarkedet. Selskapet ble etablert så tidlig som i 1986.

 • Stiftet i 1986
 • 6 ansatte
 • Busterudgata 5, 1776 Halden

Viktige trekk hos en megler

Det er mange meglere å velge mellom når du bestemmer deg for å selge din bolig. En god megler innehar noen nødvendige egenskaper det kan være lurt å se etter:

 • Fagkyndighet
  De fleste vil nok si at en megler som har solgt mange boliger tidligere vil ta med seg en viss kompetanse og erfaring innenfor boligformidling. Det kan derfor være lurt å ta en titt på de aktuelle meglernes referanser. Om megleren har fornøyde kunder og kan vise til mange gode salg tidligere, bør man kunne føle seg i trygge hender.
 • Kjennskap til miljøet
  En megler som er godt kjent i lokalmiljøet vil alltid ha et fortrinn. Megleren vil da ha god kjennskap til ditt område, erfaring i det lokale markedet og kunnskapen til å fremvise boligen din på best mulig måte.
 • Personlighet
  Når du skal velge en megler er det viktig at dere kommer godt overens. Du skal ikke kvie deg for å spørre megleren om hva enn du måtte lure på, og du skal ikke tvile på at megleren er oppriktig og troverdig. Du skal over en periode ha mye kontakt med megler og det er viktig med god kommunikasjon. Opplever du selv megleren som en trygg person med god karakter, vil potensielle kjøpere også oppleve megleren som tryggende. Dette kan gjerne resultere i høyere betalingsvilje.

Om Halden

Halden er en by i Viken fylke. Halden er Norges 17. største by etter Hamar på listen. Det er bosatt rundt 32 000 innbyggere her, og det er en befolkningstetthet på rundt 52 innbyggere per kvadratkilometer. Halden har rikelig med kulturtilbud, og er også hovedbasen for Høgskolen i Østfold. Halden huser fylkets største fagbibliotek og Fremmedspråksenteret i Norge. Ettersom Halden har vært en historisk viktig by med mye industri og historie, finnes det også et godt utvalg museer, samt et rikt teaterliv og Norges eldste teatersal.

Boligmarkedet i Halden

Halden har de siste 15 årene hatt en jevn økning i kvadratmeterpris. Den har de siste 15 årene økt stabilt fra ca. 11 000 til ca. 27 000 kroner. Gjennomsnittlig salgstid er på 46 dager. Halden er preget av en god del historisk- og eldre bebyggelse som byr på unike muligheter. I områdene rundt er det godt etablerte bolig- og villaområder, mens det mot sentrum vil være mer leilighets-bebyggelse. Halden har klart seg godt gjennom korona-epidemien.

Å selge eiendommen selv 

Det kan være lett å tenke at en eiendomsmegler er overflødig, og en unødvendig utgiftspost. Det er fullt mulig å selge sin egen bolig uten hjelp fra en megler, og dette kan selvsagt føre til sparte kostnader. De fleste kjøpere vil derimot føle seg mer utrygge og mindre villige til å betale om det ikke er en profesjonell megler involvert. Kunnskapen og erfaringen som megleren tar med seg er uvurderlig. En megler vil størst sannsynlig alltid få en høyere pris enn hva du selv vil få.  En megler vil guide deg utenom fallgruvene, og ta deg fra A til Å problemfritt og bekymringsløst.