Finn beste eiendomsmegler for Askim

Ser du etter en eiendomsmegler i Askim? Her finner du en oversikt over de beste eiendomsmeglerne i Askim i 2021, samt de ulike meglerbyråene som holder til her. Fyll inn skjemaet på siden og motta uforpliktende tilbud fra dyktige meglere.

Få 3 tilbud

DNB Eiendom Askim

Meglerkontoret ligger i A B Aarstens gate i Askim, ikke langt fra Askimtorget kjøpesenteret. Teamet består i dag av dyktige eiendomsmeglere med lang erfaring og god kunnskap om boligsalg i Indre Østfold.

 • Stiftet i 2000
 • 4 ansatte
 • A B Aarstens gate 2, 1830 Askim

Aktiv Askim

Plassert i Skolegata og tilbyr tjenester innen kjøp og salg av boliger i Indre Østfold, og består av en rekke erfarne eiendomsmeglere med gode lokalkunnskaper og en omfattende forståelse for det lokale boligmarkedet.

 • Stiftet i 1976
 • 12 ansatte
 • Skolegata 3A, 1830 Askim

Eiendomsmegler 1 Askim

På hjørnet av Skolegata og Dr. Randens gate sentralt i Askim. Tilbyr tjenester innen kjøp og salg av boliger i Askim og omkringliggende områder. Lokalkjente eiendomsmeglere som er spesialister innen det lokale boligmarkedet.

 • Stiftet i 1995
 • 3 ansatte
 • Rådhusgata 16, 1830 Askim

Partners Indre Østfold

På hjørnet av Haugomgata og Møllegata sentralt i Askim finner du lokalene til Partners Eiendomsmegling avdeling Indre Østfold. Selskapet tilbyr tjenester innen kjøp og salg av boliger i Askim og Indre Østfold.

 • 3 ansatte
 • Haugomgata 10, 1811 Askim

Foss & Co Askim Indre Østfold

Sentralt plassert på hjørnet av Storgata og Rådhusgata i Askim finner du lokalkontoret til Foss & Co Eiendomsmegling. Det lille teamet har erfarne og lokalkjente meglere som alle har god forståelse for det lokale boligmarkedet.

 • Stiftet i 2007
 • 3 ansatte
 • Rådhusgata 10, 1830

Attentus Askim

Attentus Eiendomsmegling holder til i Skolegata, rett i nærheten av Askimtorget kjøpesenter. I sitt marked er Attentus i dag den største frittstående eiendomsmegleren. Teamet er allsidig, og meglerne har i snitt ti års erfaring med boligsalg.

 • Stiftet i 2007
 • 9 ansatte
 • Skolegata 5, 1830 Askim, Norway

Dette bør du se etter

Det finnes mange tips og råd om hva du bør se etter når du velger megler. Essensen i det hele er å velge den megleren som passer best for deg og din bolig, og dette kan avhenge av alt fra boligtype til beliggenhet og størrelse. Likevel er det noen egenskaper du kan se etter som kan hjelpe med å skille klinten fra hveten:

Erfaring

En erfaren megler kan ofte koste litt mer, men vil i de fleste tilfeller være en klok investering. En megler som har solgt flere boliger tidligere vil gjerne ha opparbeidet seg en enorm kunnskap og kompetanse på feltet, noe som kan resultere i både raskere salg og høyere salgssum. Du bør likevel være oppmerksom på at mange ettertraktede meglere tar på seg flere oppdrag samtidig. Det viktigste er at megleren din har tid til å prioritere deg og din bolig.

Lokalkunnskap

Selv om det i dag finnes forenklede maler slik som e-takst, er det fortsatt viktig med god lokalkunnskap hos en eiendomsmegler. En lokalkjent megler vil ofte ha en god forståelse for hvordan man kan få en høy prisantydning i området ditt og hva slags mennesker som pleier å kjøpe bolig her. Dette gjør det mulig for megleren å skreddersy en boligprofil for å nå ut til den ønskede målgruppen med en gang, noe som kan bidra til å redusere salgstiden betraktelig.

Personlighet

Dyktighet og kompetanse er vel og bra, men har lite å si dersom megleren din ikke skaper en følelse av trygghet hos potensielle kjøpere. Å kjøpe bolig er en av de største investeringene folk gjør, derfor er det viktig å gi besøkende et godt førsteinntrykk av både megler og bolig. Dette er lettere å oppnå hvis megleren din har en varm og imøtekommende personlighet.

Om Askim

Askim er en by som ligger i Indre Østfold kommune i Viken. Stedet har hatt bystatus siden 1996 og er hjem til omtrent 15.000 innbyggere. Området har vært bebodd i tusenvis av år, og man har funnet spor av bosetninger her som stammer fra mellom 8000 – 4000 år før vår tidsregning. Det finnes også rester av bebyggelse her fra tidlig middelalder. Askim huser også kulturfestivalen Kraftfestivalen, som samler folk fra fjernt og nært.

Boligmarkedet i Askim

Askim preges av variert bebyggelse, med innslag av småhusbebyggelse, eldre bygårder og nyere leilighetskomplekser. Det finnes også en rekke gårdsbruk i kommunen. Flere av de største meglerselskapene har lokalkontor i Askim, blant annet Eiendomsmegler 1, DNB Eiendom og Attentus Eiendom. Boligprisene i området har sett en god vekst over de siste 15 årene, og i dag er den gjennomsnittlige kvadratmeterprisen for en bolig i Askim omtrent 30.000 kroner.