Finn beste eiendomsmegler for Mysen

Ser du etter en eiendomsmegler i Mysen? I denne artikkelen får du en oversikt over de beste eiendomsmeglerne i Mysen i 2021. Les også om de ulike meglerbyråene som holder til her, og fyll inn vårt skjema for å motta uforpliktende tilbud fra meglere nær deg.

Få 3 tilbud

Aktiv Mysen

Dette meglerkontoret ligger selve Mysen sentrum. Kontoret er det lengst eksisterende meglerkontoret i Indre Østfold og er en sentral del av den lokale meglerbransjen. Her jobber erfarne og lokalkjente meglere som har spesialisert seg på det lokale boligmarkedet.

 • Stiftet i 2001
 • 5 ansatte
 • Storgaten 2, 1850 Mysen

DNB Eiendom Askim

Ikke langt fra Askimtorget kjøpesenteret ligger dette meglerkontoret. Kontoret ble åpnet i 2000, og teamet består i dag av dyktige eiendomsmeglere med lang erfaring og god kunnskap om boligsalg i Indre Østfold.

 • Stiftet i 2000
 • 4 ansatte
 • A B Aarstens gate 2, 1830 Askim

Eiendomsmegler 1 Askim

På hjørnet av Skolegata og Dr. Randens gate sentralt i Askim finner du de lokale kontorene til EiendomsMegler Selskapet ble stiftet i 1995 og har siden den gang tilbudt tjenester innen kjøp og salg av boliger i Askim og omkringliggende områder.

 • Stiftet i 1995
 • 3 ansatte
 • Rådhusgata 16, 1830 Askim

Partners Indre Østfold

På hjørnet av Haugomgata og Møllegata sentralt i Askim finner du lokalene til Partners Eiendomsmegling avdeling Indre Østfold. Selskapet består av erfarne og lokalkjente meglere som er spesialister på det lokale boligmarkedet.

 • Stiftet i 2020
 • 3 ansatte
 • Haugomgata 10, 1811 Askim

Foss & Co Askim Indre Østfold

I Askim Sentrum finner du lokalkontoret til Foss & Co Eiendomsmegling. Selskapet har tilbudt tjenester innen kjøp og salg av boliger i Indre Østfold siden 2007, og er satt sammen av et team av erfarne og lokalkjente meglere som alle har god forståelse for det lokale boligmarkedet.

 • Stiftet i 2007
 • 3 ansatte
 • Rådhusgata 10, 1830 Askim

Attentus Askim

Attentus Eiendomsmegling holder til i Skolegata, rett i nærheten av Askimtorget kjøpesenter. I sitt marked er Attentus i dag den største frittstående eiendomsmegleren. Teamet er allsidig, og meglerne har i snitt ti års erfaring med boligsalg.

 • Stiftet i 2007
 • 9 ansatte
 • Skolegata 5, 1830 Askim

Slik velger du megler

Det finnes mange tips og råd om hva du bør se etter når du skal velge megler. Det viktigste er å finne den megleren som passer best for deg og din bolig, og dette avhenger gjerne av forskjellige faktorer som boligens størrelse, beliggenhet og prisklasse. Likevel er det noen fellestrekk du kan se etter for å skille klinten fra hveten:

Erfaring

En av de enkleste måtene å skille de beste meglerne fra resten på er å se etter erfarne meglere. En erfaren megler som har solgt flere boliger tidligere vil gjerne ha opparbeidet seg en unik kompetanse på feltet, noe som ka

n resultere i både raskere salg og høyere salgssum. Derfor vil det stort sett lønne seg å velge en erfaren megler, selv om disse gjerne kan koste litt mer. Vær likevel oppmerksom på at de mest ettertraktede meglerne ofte tar på seg flere oppdrag samtidig. Det viktigste er at megleren har tid til å prioritere deg.

Lokalkunnskap

Megleren din burde også ha gode kunnskaper om nærområdet ditt og det lokale boligmarkedet. En lokalkjent megler vil gjerne kjenne de lokale boligprisene og vite hva som påvirker disse, samt hva boligkjøpere i området pleier å se etter. Dette gjør det mulig for megleren å skreddersy en boligprofil for å nå ut til den ønskede målgruppen på en gang, noe som kan resultere i et raskere salg.

Personlighet

Boligkjøp er en av de største investeringene man gjør i løpet av livet, og det er naturligvis knyttet mye følelser rundt dette. For å sørge for at potensielle kjøpere sitter igjen med en så god følelse som mulig, lønner det seg å velge en varm og imøtekommende megler som kan skape et godt førsteinntrykk både av seg selv og boligen. Dette kan nemlig bidra kraftig til å øke betalingsviljen.

Om Mysen

Mysen er by med omtrent 7.000 innbyggere som ligger i Indre Østfold i Viken. Stedet vokste frem rundt en jernbanestasjon, og er i dag endestoppet for de fleste lokaltogene på Østre linje. Økonomien i Mysen har siden begynnelsen dreid seg rundt småindustri og handel, og i dag er det i hovedsak grafisk industri og verkstedindustri som får hjulene til å spinne her.

Boligmarkedet i Mysen

Mysen preges i stor grad av variert bebyggelse. Her finner du mye småhusbebyggelse, men også flere eldre og nyere leilighetskomplekser. Flere av de største meglerbyråene i landet har lokalkontorer i Mysen, blant annet Privatmegleren, DNB Eiendom og Aktiv Eiendomsmegling. Boligprisene i området har hatt en moderat vekst de siste 15 årene, og i dag er den gjennomsnittlige kvadratmeterprisen for en bolig i Mysen rundt 30.000 kroner.

For større utvalg av meglere i området, se denne artikkelen om eiendomsmeglere i Rakkestad.