Om EiendomsMegler 1

EiendomsMegler 1 er i dag Norges største eiendomsmeglervirksomhet og har 933 ansatte. Dette er en landsdekkende megler som ikke bare jobber mot privatpersoner, men også fritidseiendom og prosjekt- og næringseiendom. EiendomsMegler 1 er en allianse som er eid av de lokale SpareBank 1 bankene. Alliansen er delt opp i 12 lokale aksjeselskaper som har flere kontorer.  

Hvorfor velge EiendomsMegler 1? 

Da denne megleren er landets største kan du være sikker på at du får en tjeneste av høy kvalitet. Innad i de forskjellige lokale selskapene er det flere avdelinger som kjenner de forskjellige områdene godt. Dette betyr at du kan være sikker på å få riktig prisvurdering dersom du skal selge eller kjøpe. I tillegg er det tette samarbeidet med SpareBank 1 noe som gjør det enkelt for kundene deres å skaffe finansiering. De finner flere interessenter som er interesserte i å være med i en budrunde.

EiendomsMegler 1 kan hjelpe deg med verdivurdering ved salg av bolig, rådgiving dersom du ønsker å kjøpe bolig, hjelp med å få en best mulig pris på bolig ved kjøp eller salg, uforpliktende tilbud ved salg av bolig og mye mer. 

Hvor holder EiendomsMegler 1 til og hvor mange kontorer har de i de forskjellige distriktene? 

Buskerud Vestfold AS (12)

Fjellmegleren AS (4)

Innlandet AS (13)

Lillehammer og Gudbrandsdal AS (4)

Midt-Norge AS (36)

Modum AS (2)

Nord-Norge AS (23)

Næringsmegling Vestfold AS (1)

Oslo Akershus AS (24)

Ringerike Hadeland AS (5)

SR-Eiendom AS (43)

Telemark AS (7)

Østfold Akershus AS (9)

Kjøpe bolig gjennom EiendomsMegler 1 

EiendomsMegler 1 gjør kjøp av bolig til en prosess som er enkel for deg som kunde. Som nevnt samarbeider de tett med SpareBank 1. Dette gjør det lettere i forhold til finansiering.

1. Du vil først bli satt i kontakt med en megler som har mye kunnskap om området du er interessert i å kjøpe i. Vedkommende vil diskutere hva slags bolig som passer for deg utifra dine krav. 

2. Du vil videre få hjelp med å finne ut hvor mye du kan låne totalt, og hvor mye dette lånet koster å betjene i måneden. 

3.  Få uforpliktende tips om hvordan du finner den perfekte boligen som passer både dine behov og din lommebok. 

4. Snakk med din megler før du drar på visning og sørg for at du har fått svar på alle spørsmålene du lurer på. Ta med deg en sjekkliste på visning og sørg for at alt er slik som det skal være. Selv om selger har meldeplikt, har du som er på visning også undersøkelsesplikt. 

5. Dersom du har funnet en bolig du er interessert i er det viktig at du sier ifra til megleren din så fort som mulig. Megleren har ansvar å følge med på budrunden og oppdatere deg. I tillegg sørger megleren for at alle regler blir fulgt. 

Selge bolig gjennom EiendomsMegler 1

1. Få en uforpliktende verdivurdering. En av fordelene med å velge EiendomsMegler 1 er at de har såpass mange lokaler. Dette gir god ekspertise som gjør at du kan stole på at ditt lokale kontor kjenner området godt. 

2. Du er deretter nødt til å gi en vurdering om hva slags stand boligen din er i. Du får hjelp av en takstmann til å lage en tilstandsrapport. EiendomsMegler 1 vil hjelpe deg med å samle inn den kommunale og offentlige informasjonen du trenger slik at kjøperen har alt som trengs. 

3. Når alt er klart for salg er det viktig å markedsføre boligen din. Det er forskjellige typer annonser som passer til forskjellige typer boliger. Valg av de beste annonsene for din bolig hjelper også EiendomsMegler 1 deg med. 

4. Når budskapet er spredt er det klart for visning. Det er flere ting som er viktige å tenke på når du forbereder visning, og din megler vil hjelpe deg med det du trenger. Dette gjelder både før og under visning. 

5. Under budrunden har du som selger kun en jobb: å være tilgjengelig på telefon. Du vil få oppdateringer om bud og får underveis en oversikt over hvordan salget ligger an. 

6. Når budrunden er klar møtes du, kjøper og megler til et kontraktsmøte for å finne ut av de siste detaljene som blant annet overtakelse og oppgjør. Etter dette er det kun det formelle papirarbeidet som gjenstår. EiendomsMegler 1 tar seg av dette, og du får alt når det står ferdigstilt. 

Kjøpe eller selge hytte gjennom EiendomsMegler 1? 

Dersom du er interessert i å kjøpe hytte er EiendomsMegler 1 en god megler. Du kan ta kontakt enten du ønsker en hytte på fjellet, ved vannet og så videre. Din megler vil få med seg alle hytter som blir lagt ut og være på utkikk etter hva du har forespurt. Dette gjør veien til å finne drømmehytten til en smertefri prosess!

Hvis du allerede eier en hytte og ønsker og selge den har du kanskje et par spørsmål. Du lurer kanskje på hvordan skattereglene rundt salg av hytte fungerer, eller når og hvordan det er best å annonsere. Alt av spørsmål du skulle hatt hjelper din megler deg med. Som regel tar det litt lengre tid å selge en hytte enn en leilighet eller et hus. Dersom du vurderer salg av din hytte kan du ta kontakt med EiendomsMegler 1 for en uforpliktende verdivurdering av din hytte. 

Kan du kjøpe eller leie næringseiendom gjennom EiendomsMegler 1? 

Det korte svaret på spørsmålet er ja. EiendomsMegler 1 har alltid næringseiendom tilgjengelig, både for kjøp og leie. EiendomsMegler 1 har en rekke forskjellige næringsavdelinger. Disse er: 

  • Nord-Norge
  • Midt-Norge
  • Sørvestlandet
  • Østlandet
  • Innlandet
  • Buskerud, Telemark og Vestfold