Om DNB Eiendom

DNB Eiendom er Norges største eiendomsmegler og er en del av finanskonsernet DNB. DNB Eiendom har over 1300 ansatte fordelt på 135 kontorer. De jobber med salg av både nye og brukte boliger, samt fritidsboliger. De er også Norges største eiendomsmegler når det kommer til prosjektmegling og nybygg. Deres hovedfokus er trygghet for kunden.

Dette er et av landets eldste eiendomsmegler, så de har mye erfaring. Dersom du skal selge bolig gjennom DNB Eiendom vil de ta seg av hele prosessen for deg fra start til slutt. De er faktisk såpass selvsikre at de tilbyr en garanti på salg som går ut på at du ikke betaler noe dersom de ikke selger din bolig. Deres register over potensielle boligkjøpere er også Norges største med over 68.000 personer. 

Hvor er kontorene til DNB Eiendom? 

DNB Eiendom har kontorer alle landets 11 fylker. Her er hvor mange de har i hvert fylke: 

 • Viken (36) 
 • Oslo (26) 
 • Innlandet (13) 
 • Vestfold og Telemark (12) 
 • Vestland (11) 
 • Trøndelag (10) 
 • Agder (9)
 • Rogaland (9) 
 • Nordland (7) 
 • Møre og Romsdal (4) 
 • Troms og Finnmark (4)

Selge bolig gjennom DNB Eiendom 

DNB Eiendom tilbyr en rekke forskjellige tjenester innenfor salg av bolig. For det første får alle som selger bolig via deres meglertjeneste en garanti. Denne går ut på at dersom de ikke selger din bolig innen en gitt tidsfrist, betaler du ingenting. De tar også godt vare på sine kunder gjennom hele salgsprosessen og gjør hele jobben. 

Gjennom deres tjeneste “Smart Solgt” sørger de også for at markedsføringen når ut til de riktige personene. For det første har de allerede et kunderegister med over 68.000 potensielle kjøpere. Videre har de også utviklet et eget annonsekonsept sammen med Facebook. Dette gjør at reklamene de kjører ut på både Facebook og Instagram når opp til 40% flere personer som er relevante kjøpere for din bolig. De har også andre måter og nå ut til potensielle kjøpere avhengig av hva slags bolig det er som blir solgt. 

Du kan også bruke deres tjeneste “Forspranget” dersom du allerede eier bolig, men skal kjøpe ny. Du vil da få hjelp med alle forberedelsene av salg før du har kjøpt ny bolig. 

Du har også mulighet til å bruke deres tjeneste “Samsolgt”. Denne tjenesten går ut på at du samarbeider med megler om å selge boligen din. Du vil da få en fast pris uansett hvordan boligen din er. 

Kjøpe bolig gjennom DNB Eiendom 

Da DNB Eiendom er Norges største eiendomsmegler, har de åpenbart alltid en rekke forskjellige boliger til salgs. Enten du skal handle bolig i det øvre prissjiktet eller kjøpe en mindre dyr bolig, vil du mest sannsynlig finne noe som vekker interesse hos DNB Eiendom. Du kan filtrere søk etter kvadratmeter, antall soverom, pris og krysse av diverse fasiliteter. 

Selge hytte gjennom DNB Eiendom

Hvis du har en fritidsbolig du ønsker å selge er DNB Eiendom et godt alternativ. Du vil få meglerhjelp fra en megler som er spesialist på hytter i det område du selger i. I tillegg vil du få en skreddersydd salgsoppgave med all relevant tilleggsinformasjon. Du får også veiledning til hvordan din burde fremstilles for bilder og visning. Markedsføringskostnader blir også lagt ut for, så du trenger ikke tenke på dette før sluttoppgjøret. Du får også en pakke med 20 bilder.