Om Eiendomsmegler A

Eiendomsmegler A er en lokal eiendomsmegler i Rogaland, spesielt Nord i fylket. Selskapet ble stiftet i 2009 og har siden hatt stor vekst. I dag er de den største leverandøren i flere kommuner i Rogaland. Deres meglere spesialiserer seg i utvalgte områder slik at de skal kunne tilby en service som skiller seg ut.

Få 3 tilbud

Ifølge Eiendomsmegler A tilbyr de den beste servicen på hele boligmarkedet. De legger stor vekt på markedsføring, og har flere løsninger for å sikre salg. Dette er blant annet ved at de tilbyr videofoto og filmer for å vise frem boligen på en best mulig måte før selve visningen.

I tillegg er de gode på spredning av annonser på nett, i tillegg til at de har fylkets største boligavis. De tilbyr også en salgsgaranti. Det betyr at du som kunde aldri vil motta noen faktura dersom boligen din ikke blir solgt. Garantien er også uten bindingstid, som vil si at du kan bytte eiendomsmegler underveis i prosessen om ønskelig. 

Eiendomsmegler A har sin hovedvekt på at hele prosessen fra A-Å skal være så god som mulig. Deres mål er at hvert oppdrag skal leveres til karakteren A. Det er også deres slagord; Eiendomsmegler A – boligmegling til toppkarakter.

Selge bolig gjennom Eiendomsmegler A

Når du skal selge bolig via Eiendomsmegler A vil de sørge for at du får en god opplevelse. De legger press på seg selv ved å ha en salgsgaranti. Derfor er de spesielt opptatt av at alt fra kommunikasjon med kunden til markedsføring og presentasjon av boligen. Hovedaksjonærene i selskapet er Haugesund Sparebank og Skudenes & Aakra Sparebank. Dette gjør at prosessen med finansiering blir enklere. Du kan også få uforpliktende tilbud fra Eiendomsmegler A før salg. 

Kjøpe bolig gjennom Eiendomsmegler A 

Eiendomsmegler A har en rekke boliger til salgs på deres sider. Du kan gå gjennom disse selv og filtrere etter hva slags bolig du ønsker. Områdene de hovedsakelig selger boliger i er Haugesund, Karmøy, Tysvær, Sveio, Vindafjord, Etne og Vinje. De har også noen boliger til salgs andre steder.