Om EIE Eiendomsmegling

Eie Eiendomsmegling er landets største private eiendomsmeglerkjede som ikke er bankeid. De har over 45 kontorer fordelt over hele landet, og omsetter over 6000 boliger i året. Disse kontorene finner du hovedsakelig i de største byene.

Få 3 tilbud

EIE Eiendomsmegling setter kundetilfredshet som sin øverste prioritet, og er opptatt av å motta ærlige tilbakemeldinger fra sine kunder. Disse tilbakemeldingene bruker de for at tjenesten alltid skal bli bedre. Dette er en av grunnene til at de siden 2005 har utviklet seg til å bli såpass store som de i dag er.

EIE er den eiendomsmegleren som har vunnet flest Gullmeglere, som er prisen for beste eiendomsmegler i Norges Eiendomsmeglerforbund. Dette er altså en eiendomsmegler som setter kunden i fokus, og som år etter år beviser at de er en av de beste eiendomsmeglerne. 

Hvor holder EIE Eiendomsmegling til? 

Eie Eiendomsmegling har over 45 kontorer fordelt på 9 fylker. Disse fylkene er: 

  • Oslo
  • Hedmark
  • Nordland
  • Rogaland
  • Troms og Finnmark
  • Trøndelag
  • Vestfold og Telemark
  • Vestland
  • Viken 

EIE har flere mindre lokalkontorer som holder til der hvor det ikke finnes så mange andre meglerkontorer. Dette er på steder slik som Bjørkelangen og Lågendalen.

Kjøpe bolig gjennom Eie Eiendomsmegling

1. Finn din bolig. Det er flere faktorer og ta i betraktning når du skal velge din bolig. I denne vurderingen er det viktig å tenke på hva du selv verdsetter. Dette kan være faktorer som stillhet, utsikt, om det er sentralt eller barnevennlig. Du vil få hjelp med søken av en av meglerne i Eie. 

2. Når søket er ferdig må du forberede deg på å gå på visning. Skaff deg et finansieringsbevis. Dette gjør du via banken. Videre er det også viktig at du har en klar ide om hva du leter etter, vi anbefaler at du lager en personlig liste med prioriteringer. Informasjon om området kan du få av naboer. 

3. Gå på visning. Før du skal på visning må du lese gjennom salgsoppgaven. Denne hjelper deg med å finne spørsmål du potensielt ønsker å stille under visningen. Undersøk boligen nøye når du er på visning. Ta gjerne med en ekspert dersom du vil ha ordentlig kontroll over boligens stand og potensielle muligheter for utbygging. Ta en ekstra sjekk på bad og kjøkken. Test ut at alt fungerer som det skal som kraner, sikringsskap og vifter. 

4. Ta all den nye informasjonen du har innhentet deg og gjør en vurdering av boligen. Dersom du ønsker å by vil megleren sette deg opp på en liste. Budrunden foregår skriftlig og megler sørger for at det er en trygg prosess. By kun på en bolig av gangen da bud er bindene. 

5. Dersom du vinner budrunden vil megler invitere deg og selger på et kontraktsmøte. Dette møtet er viktig da alle detaljene blir avtalt. Dette er for å unngå juridiske tvister. Det er også slik at banken kan utbetale et eventuelt lån. 

6. Når alt er på plass ønsker Eie Eiendomsmegling tilbakemelding på hele kjøpsprosessen. Som nevnt er dette fordi dette er en megler som er svært opptatt av kundetilfredshet.  

Selge bolig gjennom Eie Eiendomsmegling

1. Befaring av din bolig. Megler vil komme på besøk og befare boligen din, samt gi en verdivurdering. Dersom dere blir enige om et samarbeid skriver dere en kontrakt. I denne kontrakten er megler pliktig til å fremlegge alle kostnader tilknyttet salg av din bolig

2. Avtale møte med takstmann og fotograf. Etter at kontrakten er skrevet ordner også megler med alt det tekniske arbeidet. Dette er blant annet å innhente opplysninger om boligen fra kommune, samt energimerking. 

3. Eie Eiendomsmegling har et bredt kunderegister. Gjennom dette vil megler finne potensielle kjøpere. I tillegg velger megler de relevante markedsføringskanalene for å nå ut til flere potensielle kjøpere. 

4. Du samarbeider med megler for visning. Forberedelsene innebærer blant annet å style boligen slik at den ser mest mulig attraktiv ut. Megler er til stede under visning og noterer all nødvendig informasjon. 

5. Etter visning holder din megler kontakt med interessenter. Under budrunden er det viktig at du som selger er tilgjengelig for å svare på spørsmål tilknyttet boligen. Boligen vil heller ikke blir solgt før du har godtatt det endelige budet. 

6. Dersom du aksepterer budet vil megler invitere til et kontraktsmøte med deg, kjøper og megler. Her vil dere finne ut av de endelige detaljene tilknyttet salget. Dere møtes igjen under overtakelsen. Det økonomiske oppgjøret blir håndtert av Eie Eiendomsmegling sin egen oppgjørsavdeling. 

Hvorfor velge Eie Eiendomsmegling? 

Eie Eiendomsmegling er spesielt opptatt av at hele prosessen med å enten kjøpe eller selge bolig skal være smertefri. De verdsetter tilbakemeldinger veldig høyt og bruker disse aktivt slik at de alltid forbedrer seg. Omtalene på nettet er generelt veldig gode. Dette er fordi uansett om du selger eller kjøper har de steg de følger nøye slik at alt går glatt. Det er ikke uten grunn at Eie siden 2005 har utviklet seg til å bli Norges største private eiendomsmeglerkjede som ikke er bankeid. Vi kan anbefale denne megleren uansett hva slags tjeneste du er ute etter, og alle prisene støtter denne påstanden.  Les mer om normal pris på meglere her.