Om Heimdal Eiendomsmegling

Heimdal Eiendomsmegling er et meglerkontor med hovedfokus på boliger i Trøndelag. Selskapet ble stiftet i 1996 og har siden den gang vokst til å bli et av de største meglerhusene i Trøndelag. I 2019 omsatte de nesten 2000 boliger. Selskapet er eid av deres ansatte, Heimdal Gruppen AS og MelhusBanken.

Få 3 tilbud

Det Heimdal Eiendomsmegling legger mest vekt på er trygghet for kunden. Dette gjør de blant annet ved å sørge for å holde god kommunikasjon gjennom hele salgsprosessen. I tillegg er de også opptatt av ryddighet, engasjement og hjelpsomhet. Deres mål med hver kunde er at de skal føle at de har gjort et riktig valg med Heimdal Eiendomsmegling. Du vil møte noen av de beste eiendomsmeglerne i Trøndelag, da dette er et selskap som legger stor vekt på å ha et så godt fagmiljø som mulig. Visjonen deres er og ha de mest fornøyde kundene.

Hvor har Heimdal Eiendomsmegling kontorer? 

Heimdal Eiendomsmegling har fem meglerkontorer i Trondheim, og fire ytterlige kontorer. Kontorene i Trondheim finner du: 

 • Heimdal Sentrum
 • Byåsen
 • Rosten
 • Høyskoleparken
 • Solsiden

Du finner også fire kontorer her: 

 • Orkanger 
 • Stjørdal
 • Støren 
 • Melhus

Selge bolig gjennom Heimdal Eiendomsmegling 

Når du selger bolig gjennom Heimdal Eiendomsmegling vil du få en 100% salgsgaranti. Dette er noe de færreste meglere tilbyr. 

 1. Du får besøk av en takstmann som vurderer din bolig. 
 2. Etter dette gir megler den er verdivurdering og dere inngår en oppdragsavtale. 
 3. Boligen din klargjøres for fotografering. Du får veiledning om hva du selv kan gjøre før boligstylist og fotograf kommer. Du blir enig med megler om hva slags foto dere burde velge som for eksempel dronefoto, kveldsfoto eller 3D-foto. 
 4. Markedsføringen blir rettet mot de personene som er relevante for din bolig. Heimdal Eiendomsmegling bruker også et eget verktøy som heter “SYNLIG” for å gjøre markedsføringsprosessen enda bedre. Megler står også for salgsoppgaven. 
 5. Du får veiledning før visning for å klargjøre boligen din. Under selve visningen er megler der for å sørge for at alt går som det skal. Dette er blant annet å gi all nødvendig informasjon og notere ned alle interessenter. Megler vil følge opp alle interessenter før budrunden for å sørge for at de har all informasjonen de trenger. 
 6. Under budrunden sørger megler for at alle involverte parter til enhver tid er oppdatert. Du vil også få råd om hva du som selger burde gjør under budrunden. 
 7. Når du har akseptert et bud vil du, kjøper og megler møtes til et kontraktsmøte. Her blir dere enige om alle detaljene rundt salget. 
 8. Under overtakelsen møtes alle parter en siste gang for å gå gjennom boligen. Her vil det bli skrevet under på en overtakelsesprotokoll og nøkler blir overgitt. 

Heimdal Eiendomsmegling sine tips før du skal kjøpe bolig 

 1. Sørg for at du ikke forhaster deg når du skal kjøpe bolig. Vent til du finner en bolig du virkelig har lyst til å bo i. 
 2. Sørg for at du har finansiering på plass før du drar på visning. Hvis du vil kjøpe bolig gjennom Heimdal Eiendomsmegling kan du enkelt få finansiering gjennom MelhusBanken. 
 3. Ha en tydelig oversikt over hvor mye du kan tilby i en budrunde. 
 4. Legg aldri inn bud på mer enn én bolig om gangen. Alle bud du legger inn på fast eiendom er bindende og det finnes ingen angrerett. 
 5. Spør alltid megler om alt du skulle lure på og sørg for at du leser gjennom salgsoppgaven grundig. 
 6. Hvis du skal selge bolig i tillegg kan du spørre Heimdal Eiendomsmegling om en verdivurdering av boligen du skal selge. Det er lurt å gjøre dette før du leter etter ny bolig.