×

Eiendomsmeglere i Lier

Det finnes mange eiendomsmeglere der ute, og det kan være vanskelig å bestemme seg for hvilken megler man ønsker til å formidle boligsalget for en. Ved å fylle inn skjemaet på vår side vil du motta tre uforpliktende tilbud fra meglere i ditt område som du kan sammenligne. Tjenesten er gratis.

Hva bør man se etter i en megler?

Det er mange punkter man bør ta i betraktning når man velger en eiendomsmegler, og det kan være vanskelig å vite hvor man skal begynne. Vi gir deg derfor våre tre beste tips til hva du bør se etter i en megler:

  • Personlighet
    Megleren din er din boligs ansikt utad, og er ofte det potensielle kjøpere forbinder med boligen din. Det er derfor sentralt at du velger en megler som skaper trygghet hos kjøperne, noe som kan bidra med å øke betalingsviljen. Du kommer også til å tilbringe mye tid med megleren din selv, så det er en klar fordel at dere trives i hverandres selskap.
  • Erfaring
    Erfaring er et annet veldig viktig punkt når du velger megler. En erfaren megler koster gjerne litt mer, men den kompetansen det medbringer vil i mange tilfeller kunne føre til høyere salgspris. Megleren vil også ha bedre kunnskap om hvordan man selger boliger, noe som kan føre til at boligen selges raskt og smertefritt. Vær likevel obs på at de mest ettertraktede meglerne gjerne har flere prosjekter på samme tid. Sørg for at megleren du velger har tid til å prioritere deg og din bolig.
  • Lokalkjennskap
    Generell erfaring er vel og bra, men lokal erfaring er vel så viktig. En lokalkjent megler som har erfaring med å selge boliger i ditt område, vil ha en bedre forståelse for de lokale boligprisene, samt hva som finnes av tilbud i nærheten. Megleren vil med andre ord være bedre rustet til å selge nettopp DIN bolig.

Om Lier

Lier er en landlig kommune i landskapet Buskerud i Viken fylke. Stedet er kjent for sitt mangfold av landbruk, herunder spesielt frukt- og grønnsaksdyrking. Epler og jordbær danner en stor andel av landbruket i kommunen, som for mange er kjent som «Den grønne lungen mellom Oslo og Drammen». Kommunen huser omtrent en tredjedel av Finnemarka, som er et meget populært skogsområde med mange flotte turområder, og som er kjent for sine gode fiskemuligheter. Oslos skytshelgen Sankt Hallvard – født Hallvard Vebjørnsson i ca år 1020 – ble født og levde hele sitt liv i kommunen.

Boligmarkedet i Lier

Bebyggelsen i Lier er sterkt preget av gårdsbruk. Mange av disse gårdene er flere hundre år gamle, og kan skilte med masse lokal historie. I nyere tid er det blitt utviklet et mangfold av etablerte nabolag, og i tettstedene Lierbyen finnes det også en del leilighetskomplekser. Kommunen har en befolkning på rett under 27.000, med en befolksningstetthet på rundt 95 per kvadratkilometer.