Finn beste eiendomsmegler for Gol

Er du på jakt etter en eiendomsmegler i Gol? Her finner du en oversikt over de beste eiendomsmeglerne i Gol i 2021, samt de ulike meglerbyråene som holder til her. Fyll inn skjemaet på siden og motta uforpliktende tilbud fra dyktige meglere som passer til din sak.

Få 3 tilbud

Eiendomsmegler 1 Gol

Sentralt plassert langs Sentrumsvegen i Gol Sentrum finner du lokalene til Eiendomsmegler 1 avdeling Gol. Meglere med lang erfaring og fokus på lokale boliger og fritidseiendommer.

  • Stiftet i 2005
  • 7 ansatte
  • Sentrumsvegen 79, 3550 Gol

Privatmegleren Hallingdal Gol

Erfarne og lokalkjente meglere som har god kontroll på boligmarkedet i området. Privatmegleren Hallingdal har kontorer i både Gol og Nesbyen og tar oppdrag i hele Hallingdal inkludert Ål og Hemsedal.

  • Stiftet i 1996
  • 9 ansatte
  • Sentrumsvegen 60, 3550 Gol

Aktiv Hallingdal

Kontoret til Aktiv Hallingdal finner du i Furuvegen i Hallingdal næringshage, tvers over veien fra SPAR og Hallingdal Rens og Vask. Teamet har lang erfaring med bolighandel i Hallingdal, og du kan stole på at meglerne er lokalkjent i området.

  • Stiftet i 2020
  • 2 ansatte
  • Furuvegen 5, 3550 Gol

Slik velger du megler

Skal du selge bolig i Gol eller omkringliggende områder? finnes et hav av tips og råd til hvordan du skal velge megler, men sannheten er at hva du bør se etter kan avhenge av forskjellige faktorer som boligens størrelse og beliggenhet, samt boligtype. Likevel er det noen fellestrekk du kan se etter for å skille klinten fra hveten:

Erfaring

Selv om mer erfarne meglere gjerne koster litt mer, er det stort sett en klok investering. Meglere som kan vise til flere tidligere boligsalg vil gjerne ha opparbeidet seg en enorm kompetanse på feltet. Dette kan føre til både raskere salg og høyere salgssum, og mange erfarne meglere kan faktisk vise til såpass høy salgssum at megleren mer eller mindre betaler for seg selv. Vær likevel oppmerksom på at noen meglere tar på seg flere oppdrag samtidig. Sørg for å velge en megler som kan prioritere din bolig.

Lokalkunnskap

Megleren din bør også ha gode kunnskaper om det lokale boligmarkedet. Lokalkjente meglere vil ofte ha omfattende forståelse for lokale boligpriser og hva som påvirker disse, samt hvilken målgruppe dere bør sikte mot. Dette gjør det mulig for megleren å skreddersy en boligprofil for å nå ut til den ønskede målgruppen med en gang, noe som kan bidra til at salgstiden reduseres betraktelig.

Personlighet

I tillegg til faglig dyktighet er det sentralt at megleren din har en god personlighet. Å kjøpe bolig er en av de største investeringene mange gjør i livet, derfor er det viktig å sørge for at potensielle kjøpere sitter igjen med et godt førsteinntrykk av både bolig og megler. Megleren er jo først og fremst en representant for din bolig, og er gjerne den folk forbinder med boligen. Sørg derfor for å velge en varm og imøtekommende megler som kan skape en følelse av trygghet for potensielle kjøpere.

Om Gol

Gol er en kommune og et tettsted som ligger i Hallingdal i Viken. Kommunen har en befolkning på omtrent 4.600 faste innbyggere, men når hyttefolket kommer til kommunen økes dette tallet betraktelig. Gol er et populært turiststed med mange flotte turmuligheter, samt høyfjellshoteller, fjellstuer og alpinanlegg. Gol huset også middelalderkirken Gol Stavkirke, som i dag står på Norsk Folkemuseum i Oslo.

Boligmarkedet i Gol

Bebyggelsen i Gol preges i all hovedsak av småhusbebyggelse og noen leilighetskomplekser, i tillegg til hyttebebyggelsen på fjellet. I tillegg til lokale megler- og takstselskaper har landsdekkende meglerbyråer som Privatmegleren og Eiendomsmegler 1 lokalkontor i Gol. Kvadratmeterprisene i området er ganske lave sammenlignet med resten av landet, med en gjennomsnittlig kvadratmeterpris på mellom 18.000 og 27.000 kroner avhengig av boligtype.

For bedre utvalg av eiendomsmeglere, les omtaler her om eiendomsmeglere i Hemsedal.