×

Eiendomsmeglere i Mjøndalen

Å velge en eiendomsmegler til å formidle et boligsalg er en stor avgjørelse, og det kan være vanskelig å i det hele tatt vite hvor man burde starte. Dersom du fyller ut skjemaet på siden vår, vil du kunne motta og sammenligne tilbud fra tre forskjellige eiendomsmeglere helt uforpliktende. Tjenesten er selvsagt helt gratis.

Tre viktige egenskaper

Når du skal sammenligne forskjellige meglere er det mange forskjellige punkter man bør ta i betraktning. I denne artikkelen gir vi deg våre tre beste tips til å velge den megleren som passer best for deg og din bolig:

  • Erfaring
    Ettersom meglerutdanningen i Norge krever to år i praksis, har selv nystartede eiendomsmeglere en viss erfaring. Likevel anbefaler vi deg å velge en megler som har mye erfaring med å selge boliger. Dette er fordi en erfaren megler vil ha bedre kunnskap om markedet, og bedre forståelse for hva som skal til for å selge en bolig.
  • Lokalkjent
    Erfaring er vel og bra, men en megler som har erfaring med å selge boliger i ditt nærområde, vil være enda bedre rustet til å selge din bolig. En lokalkjent megler vil ha full kontroll over boligpriser, samt offentlige og private tilbud i nærheten. Dette gjør at en lokalkjent megler vil være bedre rustet til å selge akkurat DIN bolig.
  • Personlighet
    Når du har vurdert de faglige egenskapene, anbefaler vi at du vurderer de personlige egenskapene også. Du kommer til å jobbe tett med megleren din, derfor er det viktig at dere kommer godt overens. En varm og mottagende megler vil også skape tillitt hos potensielle kjøpere, noe som kan bidra til høyere kjøpervilje.

Om Mjøndalen

Mjøndalen er et lite tettsted i Nye Drammen Kommune. Stedet ligger langs sørsiden av Drammenselva, som er viden kjent for godt laksefiske. Med sin relativt korte avstand til hovedstaden (45 minutter med bil), er Mjøndalen et populært sted å bosette seg for de som ønsker nærhet til byen, men samtidig ønsker å bo i litt mer landlige omgivelser. Stedet har sitt eget fotballag som spiller i Elite Serien.

Eiendom i Mjøndalen

Mjøndalen er i stor grad preget av etablerte nabolag med eneboliger, men de siste årene har det vært store utbygginger av leilighetskomplekser i sentrum. Det finnes boliger for enhver smak i Mjøndalen, være seg det en utsiktseiendom i Portåsen eller en sentrumsnær leilighet med direkte utsikt til Isaksen Stadion hvor Mjøndalen IF spiller sine hjemmekamper.

Selge selv eller hyre megler?

Mange lurer på om de er nødt til å hyre en megler, eller om de kan selge boligen sin selv for å spare på utgiftene. Svaret er at det absolutt er mulig å selge på egenhånd, men den kompetansen og erfaringen en megler bringer til bordet er gull verdt, og kan i mange tilfeller sørge for at du får en betraktelig høyere salgssum for boligen din. På denne måten kan en eiendomsmegler på sett og vis betale for seg selv.