×

Eiendomsmeglere i Modum

Mange lurer på hva de skal se etter når de hyrer en eiendomsmegler til å formidle boligsalget for dem. Det kan være vanskelig å vite hva man skal se etter, så i denne artikkelen vil vi gi deg de beste tipsene til hvordan du velger en megler. Du kan starte med å fylle ut skjemaet på siden vår, og motta tre uforpliktende tilbud fra meglere der du bor, helt gratis!

Tre viktige punkter

Det er mange aspekter du bør vektlegge når du velger megler. For førstegangs-selgere kan det være vanskelig å vite hva du bør se etter, derfor vil vi i denne artikkelen gi dere våre tre beste tips:

  • Velg en erfaren megler
    En erfaren megler koster gjerne litt mer enn en nyutdannet en, men den kompetansen du betaler for kan i mange tilfeller sørge for høyere salgspris på boligen din. En erfaren megler vil nemlig ha en bedre forståelse for hva som skal til for å selge en bolig, noe som kan føre til både raskere salg og høyere betalingsvilje fra potensielle kunder.
  • Se etter lokale meglere
    En lokal megler, eller i det minste en megler som har god kjennskap til området der boligen din ligger, er gull verdt. Det finnes mange lokale aspekter som kan påvirke boligprisen, og en lokalkjent megler vil gjerne ha full kontroll på dette. Videre vil megleren ha en bedre forståelse for boligprisene i området, og hva som skal til for å selge nettopp DIN bolig.
  • Ta personlighet i betraktning
    Erfaring og kompetanse er vel og bra, men personlighet er vel så viktig. Megleren er på mange måter din boligs ansikt utad, og førsteinntrykket av megleren kan i mange tilfeller øke eller redusere interessen for din bolig. Velg derfor en megler med en varm og mottakelig personlighet, slik at potensielle kjøpere får en god følelse rundt både megleren og boligen. Du kommer også til å tilbringe en del tid med megleren din, og da er det naturligvis hyggeligere dersom dere kommer godt overens.

Om Modum

Modum er en kommune i Viken fylke, som ligger i gamle Buskerud. Kommunen har en betydelig jord- og skogbruks-industri, og mye tyder på at området har vært bosatt i lang tid. Helleristningene ved Geithus har faktisk blitt datert over 6.000 år tilbake i tid. Modum kan også skilte med Blaafarveverket, en tidligere gruvebedrift som utvant Koboltmalm mellom 1776 og 1848; Krøderbanen, Norges lengste museumsjernbane; Tyrifjorden, som er landets femte største innsjø; samt Vikersundbakken, som er Nordens eneste og verdens største hoppbakke.

Boligmarkedet i Modum

Modum bærer preg av å være en landlig kommune. Mesteparten av bebyggelsen her var frittliggende eneboliger og bruksgårder, selv om det i senere tid har blitt utviklet flere etablerte nabolag og leilighetskomplekser i nærhet til de mer sentrale tettstedene i kommunen. Stedet har en befolkning på litt over 14.000, med rundt 30 innbyggere per kvadratkilometer.