Finn beste eiendomsmegler for Ål

Er du på jakt etter en eiendomsmegler i Ål? I denne artikkelen gir vi deg en oversikt over de beste eiendomsmeglerne i Ål i 2021. Les også om de ulike meglerbyråene som holder til her, og fyll inn vårt skjema for å motta uforpliktende tilbud fra dyktige meglere nær deg.

Få 3 tilbud

Eiendomsmegler 1 Gol

Sentralt plassert langs Sentrumsvegen i Gol Sentrum. Meglere med lang erfaring og fokus på lokale boliger og fritidseiendommer.

 • Stiftet i 2005
 • 7 ansatte
 • Sentrumsvegen 79, 3550 Gol

Privatmegleren Hallingdal Gol

Erfarne og lokalkjente meglere som har god kontroll på boligmarkedet i området. PrivatMegleren Hallingdal har kontorer i både Gol og Nesbyen.

 • Stiftet i 1996
 • 9 ansatte
 • Sentrumsvegen 60, 3550 Gol

Aktiv Hallingdal

Kontoret til Aktiv Hallingdal finner du i Furuvegen i Hallingdal næringshage, tvers over veien fra SPAR. Teamet har lang erfaring med bolighandel i Hallingdal, og du kan stole på at meglerne er lokalkjent i området.

 • Stiftet i 2020
 • 2 ansatte
 • Furuvegen 5, 3550 Gol

Eiendomsmegler 1 Geilo

Du finner kontoret til fjellmeglerne i Eiendomsmegler 1 på Geiloveien, ikke langt fra Geilo stasjon. Meglerne er godt kjent med bolighandel i området, enten det dreier seg om hytter, fritidseiendommer eller bruktboliger.

 • 31 ansatte
 • Geilovegen, 3581 Geilo

Privatmegleren Geilo

PrivatMegleren Herleiksplass & Partnere har sitt lokale kontor i Geilo sentrum ved Kyrkjevegen, rett ved siden av Geilo kirke. Kontoret består av erfarne og lokalkjente meglere som kan bistå ved kjøp og salg av både boliger og fritidseiendommer.

 • Stiftet i 2019
 • 6 ansatte
 • Kyrkjevegen 21, 3580 Geilo

Geilo Eiendomsmegling

Geilo Eiendomsmegling er en eiendomsmegler med lokal kunnskap for deg som skal kjøpe eller selge bolig på Geilo og i nærliggende områder. Du finner kontoret rett ved rundkjøringen som ligger ved Lienvegen og Kyrkjevegen, ikke langt fra AMFI Geilo.

 • Stiftet i 2005
 • 2 ansatte
 • Kyrkjevegen 1, 3580 Geilo

Slik velger du megler

Hva du bør se etter i en megler kan variere fra bolig til bolig, og avhenger ofte av alt fra boligtype til boligens størrelse og plassering. Likevel er det noen spesifikke egenskaper du bør være på jakt etter når du skal velge megler:

Erfaring

En erfaren megler koster gjerne litt mer, og det kan være fristende å tenke at man vil spare penger ved å engasjere en mindre erfaren megler. Dette er ikke nødvendigvis et dumt valg, men en megler som har solgt flere boliger tidligere vil gjerne ha bygget opp en kunnskap og kompetanse som kun erfaring kan gi. En erfaren megler vil ha god forståelse for jobben som skal gjøres, og vil samtidig kunne vekke tillitt hos potensielle kjøpere. En erfaren megler kan med andre ord føre til både enklere og raskere salg, samt en høyere salgssum.

Lokalkunnskap

I tillegg til erfaring bør megleren din være godt kjent i nærområdet ditt, og ha gode kunnskaper om det lokale boligmarkedet. En lokalkjent megler vil ha bedre forståelse for de lokale boligprisene og hva som påvirker disse, samt hva boligkjøpere i området pleier å sette pris på. Dette vil gjøre det enklere for megleren å sy sammen en totalpakke for å nå ut til den ønskede målgruppen med en gang, noe som kan igjen bidra til et raskere salg.  

Personlighet

Til slutt er vi nødt til å nevne personlighet. Det er ingen hemmelighet at eiendomsmegleren først og fremst er en salgsmann, og er gjerne den potensielle kunder forbinder med selve boligen. Det er derfor sentralt å velge en megler med en varm og imøtekommende personlighet, som kan skape et så godt førsteinntrykk som mulig, både av seg selv og boligen. Dette kan nemlig bidra til å øke både trygghetsfølelsen og betalingsviljen til potensielle kjøpere.

Om Ål

Ål er en kommune som ligger i Hallingdal i Viken. Kommunen grenser blant annet til Hemsedal, Gol og Nesbyen, og har en befolkning på omtrent 4.600 faste innbyggere. Det finnes også over 2.600 fritidsboliger her i form av hytter, leiligheter og seterhus. Ål er en viktig landbruksbygd, og er faktisk den største husdyrkommunen i landskapet Buskerud.

Boligmarkedet i Ål

Bebyggelsen i Ål består, foruten fritidsboligene, i all hovedsak av trehusbebyggelse i form av eneboliger og gårdsbruk. I tillegg til lokale meglerbyråer som Ola Perstølen Eigedomsselskap og Sjemmedal Eiendom, har også Eiendomsmegler 1, som er landets desidert største meglerselskap, et lokalkontor i Ål. Med en gjennomsnittlig kvadratmeterpris på 15.000 kroner ligger boligprisene i Ål på et svært gunstig nivå sammenlignet med resten av landet.