Finn beste eiendomsmegler i Hemsedal

Er du på jakt etter en eiendomsmegler i Hemsedal? I denne artikkelen gir vi deg en oversikt over de beste eiendomsmeglerne i Hemsedal i 2021. Les også om de ulike meglerbyråene som holder til her, og motta uforpliktende tilbud fra dyktige meglere som passer din sak.

Få 3 tilbud

Eiendomsmegler 1 Gol

Sentralt plassert langs Sentrumsvegen i Gol Sentrum finner du lokalene til Eiendomsmegler 1 avdeling Gol. Meglere med lang erfaring og fokus på lokale boliger og fritidseiendommer.

  • Stiftet i 2005
  • 7 ansatte
  • Sentrumsvegen 79, 3550 Gol

Privatmegleren Hallingdal

PrivatMegleren Hallingdal sitt lokale meglerkontor. Her jobber erfarne og lokalkjente meglere som har god kontroll på boligmarkedet i området.

  • Stiftet i 1996
  • 9 ansatte
  • Sentrumsvegen 60, 3550 Gol

Aktiv Hallingdal

Kontoret til Aktiv Hallingdal finner du i Furuvegen i Hallingdal næringshage, tvers over veien fra SPAR og Hallingdal Rens og Vask. Teamet har lang erfaring med bolighandel i blant annet Gol, Hemsedal, Ål og Nesbyen.

  • Stiftet i 2020
  • 2 ansatte
  • Furuvegen 5, 3550 Gol

Dette bør du se etter

Å velge megler er en komplisert prosess, og hva du bør se etter avhenger av flere forskjellige faktorer. Likevel er det noen fellestrekk du kan se etter for å skille de beste meglerne fra resten:

Erfaring

Det første du bør se etter i en megler er faring. En megler som kan vise til gjentatte boligsalg vil ikke bare ha en høyere kompetanse på feltet, men vil også gjerne gi en økt følelse av trygghet for potensielle kjøpere. En erfaren megler kan ofte vise til både raskere salg og høyere salgssum, noe som mer enn gjør opp for den litt høyere prislappen. Vær likevel oppmerksom på at mange dyktige meglere tar på seg flere oppdrag samtidig. Det viktigste er at megleren har tid til å prioritere på din bolig.

Lokalkunnskap

I tillegg til generell erfaring bør megleren du går for ha omfattende kunnskaper om ditt nærmiljø og det lokale boligmarkedet. En megler med god oversikt over lokale boligpriser og hva boligkjøpere i områder pleier å se etter vil gjerne kunne bruke denne kunnskapen til å forenkle hele salgsprosessen. Ved å skreddersy en boligprofil for å nå ut til den ønskede målgruppen vil man kunne kutte kraftig ned på salgstiden.

Personlighet

Faglig kompetanse er vel og bra, men personlighet er vel så viktig. Megleren din er en representant for din bolig, og er gjerne den potensielle kjøpere forbinder med boligen. Det er derfor viktig å velge en varm og imøtekommende megler som kan skape et godt førsteinntrykk både av seg selv og boligen. Dette kan nemlig bidra sterkt til å øke betalingsviljen.

Om Hemsedal

Hemsedal er en kommune som ligger nord i Hallingdal i Viken fylke. Området er svært rikt på historie, og de første sporene etter mennesker her kan dateres så langt tilbake som år 200-300 etter vår tidsregning. I dag er Hemsedal en populær turistattraksjon, med enorme hyttefelt, flere høyfjellshoteller og et av landets største alpinanlegg. Kommunen har en befolkning på beskjedne 2.500 innbyggere, men i høysesongen økes dette tallet betraktelig grunnet hyttefolket og andre turister.

Se eiendomsmeglere i Gol i denne artikkelen.

Boligmarkedet i Hemsedal

Hemsedal preges av variert bebyggelse, og består hovedsakelig av småhusbebyggelse og med noen innslag av leilighetsbygg. Det finnes også flere gårdsbruk her, i tillegg til en enorm mengde hytter i fjellområdene. Du finner en rekke meglerbyråer som holder til i Hemsedal, blant annet Eiendomsmegler 1, Ulsåk Eiendom og Hemsetunet Eiendom. Boligprisene i området ligger litt under gjennomsnittet på landsbasis, med en gjennomsnittlig kvadratmeterpris på rundt 27.000 kroner.