×

Eiendomsmeglere i Drammen

Det finnes mange eiendomsmeglere i Drammen, så det kan være vanskelig å vite hvilken du skal velge. Ved å fylle ut skjemaet på siden vår vil du kunne motta og sammenligne tre uforpliktende tilbud fra meglere i Drammen, helt kostnadsfritt.

Viktige egenskaper

Når du skal finne en megler til å formidle boligen din for salg, er det viktig å ha en viss forståelse for hva som gjør en god megler. Les videre for våre tre beste tips til hva du bør se etter i en eiendomsmegler:

  • Velg en erfaren megler
    En megler som har erfaring med boligformidling vil være bedre rustet til å selge boligen din enn en fersk megler. At en megler har gjennomført mange salg tidligere, er et tegn på at han eller hun har den kompetansen som trengs, og at han eller hun er en person man kan ha tillitt til. Det må likevel nevnes at de mest etterspurte meglerne gjerne jobber med flere prosjekter samtidig, så sørg for å velge en megler som har tid til deg og din bolig.
  • Velg en megler som er kjent
    En megler som er kjent i nærområdet og som har erfaring med å selge boliger i dette markedet, vil være bedre rustet til å gjennomføre salget for deg. Megleren vil ha større forståelse for hva som trengs for å selge nettopp din bolig, noe som kan sørge for både raskere salg og høyere salgspris.
  • Ta i betraktning det mellommenneskelige
    I tillegg til å se på erfaring og pris, bør du ta i betraktning meglerens personlighet. Du vil aller helst ha en megler som er blid og tilretteleggende, og som kan skape et godt forhold med potensielle kunder. Megleren er jo først og fremst en salgsperson, og her er personlighet og utstråling veldig viktig.

Om Drammen

Drammen er en by og kommune som befinner seg der Drammenselva renner ut i Drammensfjorden. Det er Norges femte største by, og syvende største kommune i henhold til innbyggertall. På 1700-tallet utviklet Drammen seg til å bli en av de viktigste sjøfarts- og handelsbyene på Østlandet, i stor grad takket være trelasthandelen.

Drammen kan skilte med tilbud som toppfotball på Marienlyst, hjemmebanen til Strømsgodset; den årlige skisprinten på Bragernes Torg samt gode fiskemuligheter i det som er en av landets beste lakseelver.

Om Drammen

Byen er historisk sett kjent som en industriby, men de siste tiårene har det blitt utviklet flere nye bydeler og boligområder her. Det finnes en bydel for alle slags mennesker i Drammen, enten du ønsker å bo i leilighet i sentrum, en villa i byåsen eller i et barnevennlig nabolag i utkanten av byen.