×

Eiendomsmeglere i Hokksund

Det finnes mange flinke eiendomsmeglere der ute, noe som kan gjøre det vanskelig å bestemme seg for hvilken megler du skal velge. Heldigvis har vi løsningen. Ved å fylle inn skjemaet på siden vår kan du raskt og enkelt sammenligne forskjellige meglere i ditt nærområde, og velge den aktøren som passer best for akkurat deg. Tjenesten er uforpliktende og selvfølgelig helt gratis.

Dette bør du se etter i en megler

Før du bestemmer deg for hvilken megler du skal hyre til å selge boligen din, er det viktig at du har en viss forståelse for hva du bør se etter i en eiendomsmegler. Du vil finne mange forskjellige tilbud, så dersom du vet hva du ser etter vil du lettere kunne gjøre et valg som føles komfortabelt. Her er våre viktigste tips til hva du bør se etter i en eiendomsmegler:

  • Erfaring
    Det er klart at å velge en erfaren megler sjelden slår feil. En megler som kan vise til flere salg, vil gjerne ha en bedre forståelse for hva som skal til for å selge nettopp din bolig. I tillegg er det et tegn på at megleren er en person folk har tillitt til, og som har forståelse for markedet. Vær likevel obs på at de mest etterspurte meglerne gjerne har mange jern i ilden samtidig. Sørg for å velge en megler som har tid til å følge opp deg og boligen din.
  • Personlighet
    Du kommer til å bruke en del tid med megleren din, derfor er det sentralt at du velger en megler du kommer overens med. Men det er ikke bare derfor personlighet er viktig. En salgsmann med et vinnende vesen vil gjerne vekke større tillitt hos potensielle kjøpere, og samtidig øke kjøperviljen.
  • Lokalkjent
    Det er en enorm fordel at megleren din er kjent i lokalområdet. En lokalkjent megler vil nemlig ha bedre forståelse for boligprisene i området, samt hva som finnes i nærheten av servicetilbud og offentlig kommunikasjon. Dette skaper en følelse av trygghet hos kjøperne.

Om Hokksund

Hokksund er en liten by som ligger i Øvre Eiker kommune i Viken. Stedet er rikt på lokal historie, og bosettelsen her kan spores helt tilbake til Høymiddelalderen. Da Kongeveien mellom Kongsberg og Drammen ble anlagt på 1620-tallet, gikk den gjennom Hokksund. Dette var den første kjøreveien i Norge. Nøstetangen glassverk var i drift her fra 1741-177 og er mest kjent for sin høye kvalitet og kunstneriske utforming. Hokksund kan også skilte med en svært populær lakseelv, hvor det er dokumentert laksefiske helt tilbake til 1200-tallet. Hokksund har en befolkning på ca. 10.000 mennesker.

Om boligmarkedet i Hokksund

Med sin relativt korte avstand til hovedstaden (50 minutter med bil) og sine skjønne landlige omgivelser, har Hokksund blitt et populært område å bosette seg i. Stedet har de siste årene vært under kraftig vekst, og det utvikles hyppig nye boligområder. Det meste av bosettelsen i Hokksund er bestående av etablerte nabolag med eneboliger, men diverse leilighetskompleks har blitt bygget de siste årene. Kvadratmeterprisen i området ligger på mellom 24.000 og 38.000 avhengende av boligtype.