Finn beste eiendomsmegler i Hokksund

Det finnes mange flinke eiendomsmeglere der ute, noe som kan gjøre det vanskelig å bestemme seg for hvilken megler du skal velge. Heldigvis har vi løsningen. Ved å fylle inn skjemaet på siden vår kan du raskt og enkelt sammenligne forskjellige meglere i ditt nærområde, og velge den aktøren som passer best for akkurat deg. Tjenesten er uforpliktende og selvfølgelig helt gratis.

Få 3 tilbud

Krogsveen Hokksund

Krogsveen Hokksund holder til sentralt i Hokksund ved Stasjonsgata. Meglerteamet består av dyktige og erfarne eiendomsmeglere med bred erfaring fra området Øvre Eiker, Nedre Eiker, Modum og Sigdal.

 • Stiftet i 2011
 • 6 ansatte
 • Stasjonsgata 51, 3300 Hokksund

DNB Eiendom Øvre Eiker

På hjørnet av Stasjonsgata og Tangengata i Hokksund finner du lokalene til DNB Eiendom Øvre Eiker. Selskapet ble etablert i 2001 og består av erfarne og lokalkjente meglere med gode kunnskaper om det lokale boligmarkedet. I tillegg til å formidle boliger i kommunen, bistår de med kjøp og salg av fritidsboliger på Haglebu, Tempelseter og Norefjell.

 • Stiftet i 2001
 • 5 ansatte
 • Stasjonsgata 48, 3300 Hokksund

Aktiv Nedre Eiker, Øvre Eiker og Modum

På hjørnet av Stasjonsgata og Arbeidergata i Mjøndalen finner du kontorene til Aktiv Eiendom avdeling Nedre Eiker, Øvre Eiker & Modum. Selskapet har tilbudt tjenester innen formidling av boliger i lokalområdet i over 25 år, og består av lokalkjente og erfarne meglere med omfattende kunnskaper om det lokale boligmarkedet.

 • Stiftet i 2019
 • 2 ansatte
 • Stasjonsgata 1 A, 3050 Mjøndalen

Dialog Hokksund

Sentralt plassert i Parkveien i Hokksund finner du kontorene til Dialog Eiendomsmegling avdeling Hokksund. Selskapet ble stiftet i 1995 og har altså drevet med eiendomsmegling i området i 25 år.

 • Stiftet i 1995
 • 4 ansatte
 • Parkveien, 3300 Hokksund

Eiendomsmegler 1 Eiker

Sentralt plassert i Stasjonsgata i Hokksund finner du kontorene til Eiendomsmegler 1 avdeling Eiker. Her jobber kompetente og lokalkjente meglere med lang fartstid innen kjøp og salv av boliger i Eiker og omegn.

 • Stiftet i 2012
 • 8 ansatte
 • Stasjonsgata 61, 3300 Hokksund

Bo Bedre

Sentralt plassert ved Mjøndalen Stasjon i Arbeidergata finner du lokalene til Bo Bedre Megling avdeling Mjøndalen. Selskapet ble stiftet i 2004 og tilbyr tjenester innen kjøp og salg av boliger i gamle Nedre Eiker kommune

 • Stiftet i 2004
 • 3 ansatte
 • Arbeidergata 34, 3050 Mjøndalen

Dette bør du se etter i en megler

Før du bestemmer deg for hvilken megler du skal hyre til å selge boligen din, er det viktig at du har en viss forståelse for hva du bør se etter i en eiendomsmegler. Du vil finne mange forskjellige tilbud, så dersom du vet hva du ser etter vil du lettere kunne gjøre et valg som føles komfortabelt. Her er våre viktigste tips til hva du bør se etter i en eiendomsmegler:

 • Erfaring
  Det er klart at å velge en erfaren megler sjelden slår feil. En megler som kan vise til flere salg, vil gjerne ha en bedre forståelse for hva som skal til for å selge nettopp din bolig. I tillegg er det et tegn på at megleren er en person folk har tillitt til, og som har forståelse for markedet. Vær likevel obs på at de mest etterspurte meglerne gjerne har mange jern i ilden samtidig. Sørg for å velge en megler som har tid til å følge opp deg og boligen din.
 • Personlighet
  Du kommer til å bruke en del tid med megleren din, derfor er det sentralt at du velger en megler du kommer overens med. Men det er ikke bare derfor personlighet er viktig. En salgsmann med et vinnende vesen vil gjerne vekke større tillitt hos potensielle kjøpere, og samtidig øke kjøperviljen.
 • Lokalkjent
  Det er en enorm fordel at megleren din er kjent i lokalområdet. En lokalkjent megler vil nemlig ha bedre forståelse for boligprisene i området, samt hva som finnes i nærheten av servicetilbud og offentlig kommunikasjon. Dette skaper en følelse av trygghet hos kjøperne.

Om Hokksund

Hokksund er en liten by som ligger i Øvre Eiker kommune i Viken. Stedet er rikt på lokal historie, og bosettelsen her kan spores helt tilbake til Høymiddelalderen. Da Kongeveien mellom Kongsberg og Drammen ble anlagt på 1620-tallet, gikk den gjennom Hokksund. Dette var den første kjøreveien i Norge. Nøstetangen glassverk var i drift her fra 1741-177 og er mest kjent for sin høye kvalitet og kunstneriske utforming. Hokksund kan også skilte med en svært populær lakseelv, hvor det er dokumentert laksefiske helt tilbake til 1200-tallet. Hokksund har en befolkning på ca. 10.000 mennesker.

Om boligmarkedet i Hokksund

Med sin relativt korte avstand til hovedstaden (50 minutter med bil) og sine skjønne landlige omgivelser, har Hokksund blitt et populært område å bosette seg i. Stedet har de siste årene vært under kraftig vekst, og det utvikles hyppig nye boligområder. Det meste av bosettelsen i Hokksund er bestående av etablerte nabolag med eneboliger, men diverse leilighetskompleks har blitt bygget de siste årene. Flere eiendomsmeglere spesialiserer seg på Hokksund. Noen av disse er helt lokale og andre er eiendomsmeglere som holder til i Mjøndalen. Kvadratmeterprisen i området ligger på mellom 24.000 og 38.000 avhengende av boligtype.

For enda bedre utvalg av eiendomsmeglere i området, se omtaler om meglere som holder til i Drammen.