Finn beste eiendomsmegler for Nesbyen

Er du på utkikk etter en eiendomsmegler i Nesbyen? Se omtaler om de lokale meglerkontorene. Fyll ut skjemaet på siden og motta tilbud fra dyktige eiendomsmeglere fra ditt nærmiljø.

Få 3 tilbud

Fjellmegleren, avd. Nesbyen og Flå

Like ved Flå Sentrum bussholdeplass finner du denne megleren. Her vil du møte erfarne og dyktige meglere som jobber for Norges største eiendomsmeglerkjede.

  • 4 ansatte
  • Veksthuset - Sentrumsvegen 24, 3538 Flå

Aktiv Hallingdal

Hos denne megleren møter du kun meglere med lang erfaring i området og høy kompetanse. Kontoret finner du i Gol sentrum og de dekker hele Hallingdal.

  • Stiftet i 2020
  • 2 ansatte
  • Furuvegen 5, 3550 Gol

Privatmegleren Hallingdal

Denne megleren har som mål å være den beste på markedet. Teamet består av erfarne og engasjerte eiendomsmeglere. Kontoret finner du like rundt hjørnet for Hallingdal Tingrett.

  • Stiftet i 1996
  • 9 ansatte
  • Sentrumsvegen 60, 3550 Gol

Dette bør du se etter

Det finnes ingen fasit på hva som er en god megler. Hva du bør se etter kan avhenge av faktorer som boligtype, plassering og størrelse. Likevel er det noen fellestrekk du kan se etter for å skille de beste meglerne fra resten:

Erfaring

Først og fremst bør du se etter en erfaren megler. En megler som har solgt mange boliger tidligere vil ha opparbeidet seg en enorm kunnskap og kompetanse på feltet, noe som i mange tilfeller kan resultere i både raskere salg og høyere salgssum. Dette gjør at det ofte kan lønne seg å velge en erfaren megler, selv om de vanligvis koster litt mer. Du bør dog være oppmerksom på at mange ettertraktede meglere tar på seg flere oppdrag på samme tid. Det viktigste er at megleren har tid til å prioritere din bolig.  

Lokalkunnskap

Megleren du går for bør også ha gode kunnskaper om nærområdet ditt og det lokale boligmarkedet. En lokalkjent megler vil nemlig ofte ha god kontroll på faktorer som lokale boligpriser og hva som påvirker disse, hva boligkjøpere pleier å se etter i området, samt hvem målgruppen er. Dette gjør det lettere for megleren å skreddersy en boligprofil for å nå ut til denne målgruppen med en gang.

Personlighet

Megleren din er en representant for din bolig, og er på mange måter boligens ansikt utad. Ved å velge en varm og imøtekommende megler vil du øke sannsynligheten for at potensielle kjøpere sitter igjen med et godt førsteinntrykk, både av megleren og selve boligen. Dette kan bidra til å øke trygghetsfølelsen, som igjen ofte bidrar til å øke betalingsviljen.

Om Nesbyen

Nesbyen er en kommune som ligger i landskapet Buskerud i Viken fylke. Nesbyen har en befolkning på litt over 3.000 faste innbyggere, men det selges også mange hytter i kommunen. Kommunen kan blant annet skilte med et alpinanlegg, golfbane og en enorm hyttebebyggelse. Det finnes også en mengde campingplasser her, i tillegg til et hotell. Det drives mye jordbruk i Nesbyen, men de fleste gårdsbrukene her er små og mellomstore gårder.  

Boligmarkedet i Nesbyen

Nesbyen er preget av variert bebyggelse, men består i hovedsak av småhusbebyggelse med noen innslag av bygårder og leilighetskomplekser. Det finnes også en rekke gårdsbruk i kommunen, samt enorme hyttefelter i fjellområdene. Boligprisene i området er blant de laveste i landet, men en gjennomsnittlig kvadratmeterpris på omtrent 13.000 kroner.