Finn beste eiendomsmegler for Geilo

Ser du etter en eiendomsmegler på Geilo? Her har du en oversikt over de beste eiendomsmeglerne i Geilo i 2021. Les også om de ulike meglerselskapene som holder til her, og fyll inn vårt skjema for å motta uforpliktende tilbud fra dyktige meglere som kan bistå i din sak.

Få 3 tilbud

Eiendomsmegler 1 Geilo

Du finner kontoret til fjellmeglerne i Eiendomsmegler 1 på Geilo. Meglerne er godt kjent med bolighandel i området, enten det dreier seg om hytter, fritidseiendommer eller bruktboliger. De har den erfaringen og lokalkunnskapen som skal til for et vellykket boligsalg.

  • Stiftet i 2000
  • 31 ansatte
  • Geilovegen, 3581 Geilo

Privatmegleren Geilo

PrivatMegleren Herleiksplass & Partnere har sitt lokale kontor i Geilo sentrum ved Kyrkjevegen, rett ved siden av Geilo kirke. Kontoret består av erfarne og lokalkjente meglere som kan bistå ved kjøp og salg av både boliger og fritidseiendommer.

  • Stiftet i 2019
  • 6 ansatte
  • Kyrkjevegen 21, 3580 Geilo

Geilo Eiendomsmegling

Geilo Eiendomsmegling er en eiendomsmegler med lokal kunnskap for deg som skal kjøpe eller selge bolig på Geilo og i nærliggende områder. Du finner kontoret rett ved rundkjøringen som ligger ved Lienvegen og Kyrkjevegen, ikke langt fra AMFI Geilo.

  • Stiftet i 2005
  • 2 ansatte
  • Kyrkjevegen 1, 3580 Geilo

Dette bør du se etter

Det finnes mange tips og råd til hva du bør se etter i en megler, men sannheten er at det kan variere. Faktorer som påvirker dette er blant annet boligtype, størrelse og beliggenhet. Likevel er det noen egenskaper du kan se etter som sjeldent slår feil:

Erfaring

Øvelse gjør mester’ heter det, og dette gjelder like fullt i meglerbransjen. En erfaren megler vil gjennom gjentatte salg gjerne ha opparbeidet seg en unik kompetanse på feltet, noe som ofte kan resultere i både raskere salg og høyere salgssum. Det betyr at selv om erfarne meglere gjerne koster litt mer, vil det stort sett lønne seg. Det viktigste er likevel at megleren har tid til å prioritere deg og din bolig. Vær oppmerksom på at noen meglere tar på seg flere oppdrag samtidig.

Lokalkunnskap

En lokalkjent megler er en godt forberedt megler. Omfattende kunnskaper om nærområdet og det lokale boligmarkedet vil gi megleren din en god oversikt over lokale boligpriser og hva som påvirker disse. Dette i kombinasjon med en forståelse for hva boligkjøpere i området pleier å se etter gjør det mulig for megleren å designe en boligprofil for å nå ut til den ønskede målgruppen med en gang. Dette kan ofte bidra til å kutte betydelig ned på salgstiden.

Personlighet

Å kjøpe en bolig er en av de største investeringene folk gjør i livet, og det er derfor ofte knyttet mye følelser rundt dette. Megleren din er på mange måter boligens ansikt utad, og er ofte den potensielle kjøpere forbinder med boligen. Det er derfor viktig å velge en varm og imøtekommende megler som kan skape et godt førsteinntrykk av både seg selv og boligen. Dette bidrar gjerne til å skape en økt følelse av trygghet for de potensielle kjøperne, som igjen kan føre til høyere betalingsvilje.

Om Geilo

Geilo er et tettsted og en bygd som ligger i Hol kommune i Viken. Tettstedet har en befolkning på omtrent 2.500 innbyggere, i tillegg til å være et viktig turiststed med flere hoteller, alpinanlegg og en betydelig hyttebebyggelse. Geilo stasjon, som åpnet i 1907, er en stasjon langs bergensbanen. Stedets plassering langs den viktige togruten gjør at det enkelt å komme seg hit selv uten bil.

Boligmarkedet på Geilo

Selv om bebyggelsen i Geilo hovedsakelig består av småhusbebyggelse, preges stedet av variert bebyggelse, da det finnes noen leilighetskomplekser her. Stedet har også en betydelig andel hytter og andre fritidseiendommer, som setter sitt preg på området. Geilo er hjem til en rekke meglerbyråer, og i tillegg til lokale selskaper som Geilo Eiendomsmegling har også Eiendomsmegler 1 og Privatmegleren lokalkontorer her. Den gjennomsnittlige kvadratmeterprisen i området ligger på mellom 20.000 og 38.000 kroner avhengig av boligtype.