×

Eiendomsmeglere på Skøyen

Å velge en megler til å formidle boligsalget for seg kan være komplisert, og med et hav av meglere der ute kan det være vanskelig å hvite hvor man i det hele tatt skal begynne. Ved å sammenligne forskjellige tilbud vil du enklere kunne velge den megleren som passer best for deg og din bolig. Fyll ut skjemaet på siden og motta tre uforpliktende tilbud fra meglere på Skøyen, helt gratis!

Hva du bør se etter

Det finnes mange dyktige meglere der ute, men hva slags egenskaper har egentlig en god megler? Svaret er sammensatt. Avhengig av hva slags bolig du skal selge og hvor den ligger, vil vi gi forskjellige tips til hva man bør se etter i en megler. Likevel er det noen universale egenskaper du bør se etter:

Erfaring


En erfaren megler slår sjelden feil. En megler vil gjennom gjentatte boligsalg bygge opp en svært verdifull kompetanse som kan gjøre salget betraktelig lettere. Meglere som har solgt mange boliger før vil ha bedre forståelse for hva som skal til for å selge en bolig. I tillegg til dette vil en erfaren megler gjerne skape en økt trygghetsfølelse hos potensielle kjøpere, som igjen kan resultere i både høyere salgssum og raskere salg.

Lokalkunnskap

I tillegg til å være erfaren bør megleren ha grunnleggende kjennskap til det lokale boligmarkedet. En lokalkjent megler vil ha bedre forståelse for lokale boligpriser og hva som påvirker disse, samt hva som vektlegges av boligkjøpere i området. Dette vil gjøre det lettere for megleren å skreddersy en boligprofil får å nå ut til den aktuelle målgruppen.


Personlighet

Til slutt er vi nødt til å nevne personlighet. Faglig kompetanse er naturligvis svært viktig, men kan likevel miste sin effekt dersom megleren ikke skaper en god følelse hos kjøperne. Megleren er på mange måter boligens ansikt utad, og det er derfor viktig å velge en megler som skaper trygghet hos kjøperne. I tillegg til dette kommer du selv til å tilbringe en del tid med megleren din, så det er en klar fordel at dere kommer godt overens.

Om Skøyen

Skøyen er et bolig- og forretningsstrøk i Oslo som tilhører bydel Ullern. Området har historisk sett vært et industriområde, men består i dag av boligbebyggelse og næringseiendommer. Denne forvandlingen begynte på 80-tallet, og Skøyen er blant de strøkene i Oslo som har sett mest vekst de siste tiårene. 21.000 mennesker har sin arbeidsplass på Skøyen, mens litt over 5.000 innbyggere bor her.

Boligmarkedet på Skøyen

Skøyen er i dag et moderne byområde og markeder begynnelsen på det urbane Oslo i vest. Området preges av blandingsbebyggelse, hvor gamle bygårder ligger side om side med moderne kontorlokaler og bilforretninger. I enkelte områder finnes det også etablert villabebyggelse, eksempelvis i Madserud Allé. Kvadratmeterprisen på Skøyen er den høyeste i bydelen, og en blokkleilighet har en gjennomsnittlig pris på over 86.000 kroner per kvadratmeter.