Finn beste eiendomsmegler for Skøyen

Å velge en megler til å formidle boligsalget for seg kan være komplisert, og med et hav av meglere der ute kan det være vanskelig å hvite hvor man i det hele tatt skal begynne. Ved å sammenligne forskjellige tilbud vil du enklere kunne velge den megleren som passer best for deg og din bolig. Fyll ut skjemaet på siden og motta tre uforpliktende tilbud fra meglere på Skøyen, helt gratis!

Få 3 tilbud

Privatmegleren Dyve & Partnere Eiendomsmegling

PrivatMegleren Dyve & Partnere består, som alle andre PrivatMegler kontorer, av håndplukkede eiendomsmeglere som har spesiell kompetanse innenfor boligmarkedet i sitt nærmiljø og har forståelsen i et marked til å kunne skreddersy salgsprosessen for enhver eiendom som omsettes. Meglerteamet har erfaringen, kompetansen og verktøyet som de ser som de viktigste forutsetninger for å kunne gjennomføre det mest optimale boligsalget i enhver markedssituasjon i det eksklusive boligmarkedet på Skøyen, Bygdøy, Ullern, Lilleaker, Vinderen, Smestad, Heggeli, Holmenkollen.

 • Stiftet i 2013
 • 24 ansatte
 • Karenslyst Allé 2, 0278 Oslo

DNB Eiendom Skøyen

DNBs eiendomsmeglere på Skøyen er svært aktive i en av de mest spennende boligområdene i Oslo. De har lang erfaring med å kjøpe og selge bolig i et marked og område det skjer mye. Meglerne står klare til å hjelpe deg med hva du måtte lure på fra verdivurdering til visning. Boligområdet på og rundt Skøyen er kanskje det området på Oslos vestkant som har hatt den sterkeste utviklingen det siste tiåret, med framvekst av en helt ny attraktiv bydel med ulike tjeneste- og rekreasjonstilbud.

 • Stiftet i 2007
 • 7 ansatte
 • Karenslyst Allé 54, 0277 Oslo

Nordvik Skøyen

Nordvik Skøyen hjelper deg med å selge og kjøpe bolig i Oslo og omegn, og deres partnere har hver for seg 10-20 års erfaring fra sine respektive områder. Vi har spesialisert oss på områdene Bygdøy, Fornebu, Frogner, Skøyen og Ullern.

 • Stiftet i 2014
 • 16 ansatte
 • Bygdøy allé 34, 0265 Oslo

Eie Eiendomsmegling Skøyen

Skøyen er trolig det strøket som har hatt den største utviklingen på vestkanten de siste tiårene og meglerne på kontoret har fulgt nøye med. De har inngående kunnskap om priser, boligene i området og verdien av å bo på Skøyen og Hoff. Det er dette som gjør dem til den lokale prikken over i’en. Kontoret har meglere med mer enn 60 års erfaring, noe som sikrer gode salgsresultater og høy kvalitet.

 • Stiftet i 2007
 • 10 ansatte
 • Karenslyst Allé 49, 0279 Oslo

Hva du bør se etter

Det finnes mange dyktige meglere der ute, men hva slags egenskaper har egentlig en god megler? Svaret er sammensatt. Avhengig av hva slags bolig du skal selge og hvor den ligger, vil vi gi forskjellige tips til hva man bør se etter i en megler. Likevel er det noen universale egenskaper du bør se etter:

Erfaring


En erfaren megler slår sjelden feil. En megler vil gjennom gjentatte boligsalg bygge opp en svært verdifull kompetanse som kan gjøre salget betraktelig lettere. Meglere som har solgt mange boliger før vil ha bedre forståelse for hva som skal til for å selge en bolig. I tillegg til dette vil en erfaren megler gjerne skape en økt trygghetsfølelse hos potensielle kjøpere, som igjen kan resultere i både høyere salgssum og raskere salg.

Lokalkunnskap

I tillegg til å være erfaren bør megleren ha grunnleggende kjennskap til det lokale boligmarkedet. En lokalkjent megler vil ha bedre forståelse for lokale boligpriser og hva som påvirker disse, samt hva som vektlegges av boligkjøpere i området. Dette vil gjøre det lettere for megleren å skreddersy en boligprofil får å nå ut til den aktuelle målgruppen.


Personlighet

Til slutt er vi nødt til å nevne personlighet. Faglig kompetanse er naturligvis svært viktig, men kan likevel miste sin effekt dersom megleren ikke skaper en god følelse hos kjøperne. Megleren er på mange måter boligens ansikt utad, og det er derfor viktig å velge en megler som skaper trygghet hos kjøperne. I tillegg til dette kommer du selv til å tilbringe en del tid med megleren din, så det er en klar fordel at dere kommer godt overens.

Om Skøyen

Skøyen er et bolig- og forretningsstrøk i Oslo som tilhører bydel Ullern. Mange av de lokalkjente meglerne holder derfor til på Ullern. Området har historisk sett vært et industriområde, men består i dag av boligbebyggelse og næringseiendommer. Denne forvandlingen begynte på 80-tallet, og Skøyen er blant de strøkene i Oslo som har sett mest vekst de siste tiårene. 21.000 mennesker har sin arbeidsplass på Skøyen, mens litt over 5.000 innbyggere bor her.

Boligmarkedet på Skøyen

Skøyen er i dag et moderne byområde og markeder begynnelsen på det urbane Oslo i vest. Området preges av blandingsbebyggelse, hvor gamle bygårder ligger side om side med moderne kontorlokaler og bilforretninger. I enkelte områder finnes det også etablert villabebyggelse, eksempelvis i Madserud Allé. Kvadratmeterprisen på Skøyen er den høyeste i bydelen, og en blokkleilighet har en gjennomsnittlig pris på over 86.000 kroner per kvadratmeter.