×

Eiendomsmeglere på Bekkelaget

Skal du selge boligen og lurer på hvilken megler du skal velge? Det kan være et vanskelig valg, og med så mange dyktige aktører kan det være vanskelig å vite hvor man i det hele tatt skal begynne. Vi anbefaler derfor å sammenligne ulike tilbud fra meglere, for å enklere kunne velge den megleren som passer best for deg og din bolig. Fyll ut skjemaet på siden og motta tre uforpliktende tilbud fra meglere på Bekkelaget, helt gratis!

Dette bør du se etter i en megler

Hva du bør se etter i en megler kan avhenge av hva slags bolig du skal selge og hvor den ligger. Likevel er det noen enkle egenskaper enhver dyktig megler bør inneha:

Erfaring


Det lønner seg stort sett alltid å gå for en erfaren megler. Meglere som har erfaring fra å selge flere boliger tidligere vil ha opparbeidet seg en unik kompetanse og forståelse for hva som skal til for å selge en bolig. En erfaren megler vil også kunne bidra stil å skape en økt trygghetsfølelse hos potensielle kjøpere, som igjen kan resultere i både raskere salg og høyere salgssum.

Kjennskap til området

En megler som kjenner området og det lokale boligmarkedet godt vil være bedre rustet til å selge nettopp din bolig. En lokalkjent megler vil gjerne ha bedre forståelse for de lokale boligprisene, hva som finnes av servicetilbud i nærheten, og hva boligkjøpere i området pleier å se etter. Dette vil gjøre det enklere for megleren å skreddersy boligprofilen for å nå ut til den ønskede målgruppen.

God personlighet

I tillegg til å være faglig dyktig er det viktig at megleren din har en varm, mottakelig personlighet. Megleren er først og fremst en salgsmann, og er gjerne den potensielle kjøpere forbinder boligen med. Det er derfor sentralt at megleren vekker gode følelser hos kjøperne. Et godt tips er å følge magefølelsen. Dersom du synes megleren fremstår som en likenes person, vil nok de potensielle kjøperne også gjøre dette.

Om Bekkelaget

Bekkelaget er et område og boligstrøk i Oslo som tilhører bydel Nordstrand. Boligområdene på Nedre Bekkelaget ble etablert allerede på 1800-tallet, mens det på Bekkelagshøgda først ble igangsatt seriøs boligutbyggelse etter at Ekebergbanen ble lagt gjennom området i 1917. Bekkelaget har litt over 10.000 innbyggere, og det finnes tre skoler og én videregående skole her.

Om boligmarkedet på Bekkelaget

Bekkelaget preges i stor grad av etablert villabebyggelse som strekker seg fra Nedre Bekkelaget til Bekkelagshøgda, Holtet og Sørli. Øyene Ormøya, Malmøya og Ulvøya tilhører området, og også her finnes det hovedsakelig etablert villabebyggelse. Boligprisene på Bekkelaget er de høyeste i bydel Nordstrand. Et ordinært rekkehus med utsikt går gjerne for 8-9 millioner kroner, mens en enebolig med utsikt gjerne kan gå for opptil 20 millioner kroner.