De beste eiendomsmeglerne på Bøler

Mange boligselgere lurer på hvordan de skal velge eiendomsmegler med så mange aktører på banen. Vårt tips er å sammenligne forskjellige tilbud for å kartlegge hva de forskjellige meglerne kan tilby. Fyll inn skjemaet på siden og motta tre uforpliktende og gratis tilbud fra eiendomsmeglere på Bøler!

Få 3 tilbud

EiendomsMegler 1 Bøler

EiendomsMegler 1 Bøler har meglere med lang erfaring og stor lokalkunnskap. De sørger for at du får en trygg og god boligprosess, enten du skal kjøpe eller selge.

 • Stiftet i 2006
 • 5 ansatte
 • Bølerskrenten 4, 0691 Oslo

Privatmegleren Oppsal/Østensjø

Ved Oppsal T-Banestasjon rett ved Bøler, ligger Privatmegleren sitt lokale kontor. Størrelsen på dette kontoret tyder på at Privatmegleren satser på å være aktuelle også i Bøler og omkringliggende områder. Les mer om Privatmegleren her.

 • Stiftet i 2018
 • 11 ansatte
 • Østmarkveien 2, 0687 Oslo

DNB Eiendom Oppsal

Eiendomsmeglerne på DNB Oppsal har lang erfaring med salg av boliger på Bøler. Enten du skal selge eller kjøpe bolig gir de deg verdifull informasjon. Spør de gjerne om en verdivurdering først.

 • Stiftet i 2005
 • 7 ansatte
 • Østmarkveien 27, 0687 Oslo

Eiendomsmegler Krogsveen avd. Oppsal

Denne Krogsveen filialen er et av de eldste meglerkontorene i området. Med noe stor geografisk avstand fra Bøler kan man stille spørsmålstegn til lokalkjennskapen. men lang erfaring kommer godt med. Les mer om eiendomsmegler Krogsveen i denne artikkelen.

 • Stiftet i 2001
 • 8 ansatte
 • Haakon Tveters vei 27, 0682 Oslo

OBOS Eiendomsmeglere Oppsal

Disse eiendomsmeglerne holder til kun 10-15 minutter å gå fra Bøler og er spesialisert på kjøp og salg av OBOS leiligheter. Dersom du har et oppdrag som gjelder nettop OBOS leilighet er dette kanskje et fint sted å begynne.  

 • Stiftet i 2008
 • 5 ansatte
 • Haakon Tveters vei 104 B, 0686 Oslo

Aktiv Østensjø/Lambertseter

Aktiv Østensjø/Lambertseter ligger i Bryn Senter og er det nærmeste Aktiv kontoret. Meglerkontoret spesialiserer seg på boligformidling i bydelen. Aktiv Eiendomsmegling har i syv av de siste åtte årene vunnet Norsk Kundebarometers kåring over mest fornøyde kunder.

 • Stiftet i 1999
 • 10 ansatte
 • Østensjøveien 79, 0667 Oslo

Nordvik Østensjø

I Olaf Helsets Vei på Skullerud finner du det lokale kontoret til Nordvik Eiendomsmegling Østensjø. Her jobber det flere erfarne eiendomsmeglere som har god kunnskap om boligmarkedet i Bydel Østensjø, inkludert Bøler.

 • 5 ansatte
 • Olaf Helsets vei 6, 0694 Oslo

Boa Oslo Øst

På Nordstrand like ved Holtet trikkeholdeplass finner du denne Boa-avdelingen som tar seg av hele området Oslo øst og omegn. Denne megleren er kjent for gode presentasjoner og består av dyktige meglere.

 • Stiftet i 2009
 • 9 ansatte
 • Kongsveien 91, 1177 Oslo

Dette bør du se etter


Det finnes flere aspekter du bør da hensyn til når du skal velge eiendomsmegler. Hva du bør se etter kan avhenge av hva slags type bolig du selger og hvor den ligger, men likevel er det noen egenskaper som sjelden slår feil:

Erfaring

En erfaren megler vil i de fleste tilfeller kunne garantere en godt utført jobb. Den kunnskapen og kompetansen en megler opparbeider seg gjennom gjentatte boligsalg er gull verdt, og kan i mange tilfeller føre til både raskere salg og høyere salgssum. Likevel bør du være obs på at erfarne og ettertraktede meglere gjerne jobber med flere prosjekter samtidig, så det er viktig at du forsikrer deg om at megleren har tid til å prioritere din bolig.

Lokalkjent

I tillegg til å ha generell erfaring bør også megleren din være godt kjent med lokalområdet. En megler som har solgt boliger i ditt område tidligere vil gjerne ha en bedre forståelse for det lokale boligmarkedet. Megleren vil enklere kunne gi deg en korrekt verdivurdering, og vil ha bedre forståelse for hva boligkjøpere i området pleier å vektlegge slik at dere kan nå ut til den ønskede målgruppen.

Personlighet

Faglig kompetanse og lokalkunnskap er vel og bra, men hjelper lite dersom megleren skremmer bort kjøperne med en dårlig holdning og personlighet. En megler er først og fremst en salgsmann, og er på mange måter boligens ansikt utad. Dersom kjøpere sitter igjen med en dårlig følelse av meglerne, kan dette ofte overføres til selve boligen. Sørg derfor for å velge en megler med en varm og mottakelig personlighet som vekker tillitt hos kjøperne.

Om Bøler

Bøler er på lik linje med Abildsø og Oppsal en drabantby og et boligstrøk som ligger i bydel Østensjø. Som mange andre områder i Oslo har stedet fått sitt navn fra en middelaldergård.  Utbyggingen av Bøler startet etter andre verdenskrig, og i 1957 de karakteristiske tre høyblokkene i Bølerlia reist. Innbyggertallet på Bøler hadde en kraftig vekst fra 50-tallet og utover, og i dag bor det mellom 10.000 og 15.000 mennesker her.

Boligmarkedet på Bøler

Som en drabantby bærer bebyggelsen på Bøler preg av å være svært planlagt. Det meste av bebyggelsen her er høyblokker og leilighetsbygg, men det finnes også en del småhusbebyggelse her. Boligprisene i området er de laveste i bydelen, med en gjennomsnittlig kvadratmeterpris på 56.000 kroner for en blokkleilighet.

Mulighet for å selge selv

Mange lurer på om det er mulig å droppe eiendomsmegleren og selge boligen selv. Svaret er todelt. Det er fullt mulig å selge boligen sin på egenhånd, og det finnes mange eksempler på boligselgere som har spart flere titalls tusen kroner på dette. Den kompetansen en megler bringer til bordet er dog svært verdifull. En megler kan hjelpe deg med å unngå å tråkke i de vanligste fellene, slik at du slipper konflikter i ettertid. En megler vil også i de fleste tilfeller klare å få en mye høyere pris for boligen enn du vil selv, så på mange måter betaler megleren for seg selv.