Finn beste eiendomsmegler for Alna

Les omtaler om de ulike meglerkontorene for Bydel Alna. Du kan også motta tilbud sånn at du kan sammenligne flere meglere i ditt område. Alt du trenger å gjøre er å benytte skjemaet på nettsiden. Det er gratis og uforpliktende.

Få 3 tilbud

DNB Eiendom Furuset

Plassert i nærheten av Furuset Forum ligger kontoret til DNB Eiendom Furuset, med meglere som har tilegnet seg verdifull erfaring og kunnskap om salg av flere typer eiendom på vestkanten av Oslo. 

 • Stiftet i 2001
 • 5 ansatte
 • Trygve Lies plass 1, 1051 Oslo

EiendomsMegler 1 Groruddalen

På Grorud Senter har EiendomsMegler1 et belysende kontor, som rommer imøtekommende eiendomsmeglere med stålkontroll og svært gode salgsresultater for eiendom på Grorud.

 • Stiftet i 2000
 • 7 ansatte
 • Bergensveien 8, 0963 Oslo

PrivatMegleren Infinita Hellerud

PrivatMegleren har kontoret deres plassert sentralt i Hellerud. De ambisiøse og målbevisste meglerne på dette kontoret er svært opptatte av å skape gode kundeopplevelser, samtidig som de ivaretar en ryddig salgsprosess. 

 • Stiftet i 2014
 • 8 ansatte
 • Tvetenveien 152, 0671 Oslo

OBOS Eiendomsmeglere

OBOS har kontoret deres plassert i Tveita Senter. De kunnskapsrike meglerne har opparbeidet seg god kjennskap til boligmarkedet på Oslo vestkant og kan dermed vise til både fornøyde kunder og høye omsetningstall i det nevnte området.

 • Stiftet i 2000
 • 7 ansatte
 • Tvetenveien 150, 0671 Oslo

Dette bør du se etter

Det finnes et hav av tips til hvordan man bør velge en eiendomsmegler, og dette kan avhenge av flere forskjellige faktorer. Ved å se etter de følgende tre egenskapene vil du lettere kunne skille klinten fra hveten, og dermed gjøre valget enklere:

Erfaring

Det er ikke til å legge skjul på at du ofte kommer lengst med en erfaren megler. En megler som har solgt mange boliger tidligere vil ha opparbeidet seg en enorm kunnskap og kompetanse, som gjerne kan reflekteres i meglerens faglige dyktighet. En erfaren megler vil med andre ord være bedre rustet til å selge en bolig, og kan ofte vise til både høyere salgssummer og raskere salg. En erfaren megler kan gjerne koste litt mer, men vil i de aller fleste tilfeller være en klok investering.

Lokalkunnskap

Megleren din bør også ha gode kunnskaper om det lokale boligmarkedet. En lokalkjent megler vil ofte ha en bedre forståelse for hva boligkjøpere pleier å se etter i ditt område, samt de lokale boligprisene og hva som påvirker disse. Dette gjør det enklere for megleren å etablere en ønsket målgruppe, og kan resultere i raskere salg.

Personlighet

Til slutt er vi nødt til å nevne personlighet. En eiendomsmegler er en salgsmann og en representant for din bolig. Det er derfor sentralt at megleren din gir et godt inntrykk både av seg selv om boligen overfor potensielle kunder. En varm og mottakelig megler vil gi en økt følelse av trygghet hos kjøperne, som gjerne resulterer i høyere kjøpervilje.

Om Alna

Alna er en bydel i Groruddalen i Oslo, og har et innbyggertall på snaue 50.000 mennesker. Navnet kommer fra Alna går, som i sin tur sannsynligvis ble oppkalt etter Alnaelva som renner gjennom området. Med tilgang til både t-bane, lokaltog og E6 har Alna blitt et populært sted å bosette seg for pendlere. Den umiddelbare nærheten til Østmarka er også et sterkt trekkplaster for bosettere. Har man en gryende interesse for friluftsliv med jakt og fiske, så tilbys dette gjennom Østmarka Jakt- og Fiskeforening.

Boligmarkedet på Alna

Alna er en stor bydel med svært variert bebyggelse. I bydelen finner du alt fra massive boligblokker og leilighetsbygg til etablert småhus- og villabebyggelse. Boligprisene i området er relativt beskjedne i forhold til andre bydeler i Oslo. Den gjennomsnittlige kvadratmeterprisen på Alna ligger på like under 58.000 kroner. Den gjennomsnittlige salgstiden for en bolig her er på 20 dager.