Eiendomsmegler Ullern

Det er et hav av eiendomsmeglere der ute, og ved å fylle ut det uforpliktende skjemaet på siden vår kan du raskt og enkelt komme i kontakt med disse. Erfaring, bakgrunn og tilbud varierer en hel del, men du står fritt til å velge deg ut den som er mest kompatibel med deg og dine boligbehov.

Hva du bør se etter i en megler

Det er stort trøkk i eiendomsmarkedet, med mange eiendomsmeglere som både har god kompetanse og er dyktige innenfor sitt fagfelt. Du vil finne mange forskjellige tilbud, og det kan derfor virke vanskelig å vite hvor du i det hele tatt skal begynne. Nedenfor finner du en liste over noen ting å være på utkikk etter ved valg av eiendomsmegler:

  • Erfaring med faget og markedet
    Det er helt klart fordeler med å velge en eiendomsmegler som har mest mulig erfaring, og som omsetter mange boliger. Dette viser til at hun eller han er en dyktig selger som folk har tillit til og som har greie på markedet. Skulle du velge en veldig etterspurt megler, bør du imidlertid passe på at det virker som de har tid til å følge opp deg og boligen din.
  • Kunnskap om det lokale
    Det lønner seg å velge en megler som har kjennskap til nærmiljøet. Dette er ikke bare for at megleren kan gi tips og råd om det lokale, men også fordi megleren da gjerne har god innsikt i det lokale eiendomsmarkedet, og derfor kan sette en mer riktig prisantydning.
  • Velg en megler du kommer godt overens med
    Det er viktig å følge magefølelsen, og se an hvor godt du kommer overens med megleren din. Du skal bruke mye tid og ressurser på megleren, og det er derfor å foretrekke at det faktisk er en megler du har tillit til og som virker som et ålreit menneske som kan snakke for seg.

Om Ullern

Bydel Ullern omfatter blant annet områdene Skøyen, Montebello, Ullern, Ullernåsen, Lilleaker og deler av Smestad. Bydelen grenser til Bærum, Bydel Frogner og Vestre Aker, og rommer omtrent 34 000 innbyggere. Dette gjør Ullern til en av de minste bydelene i Oslo, etter folketall. Med nærhet til grøntområder og vannet, er Ullern en idyllisk og eksklusiv bydel i ytre Oslo vest, med gode vei- og kollektivforbindelser, med muligheten til å trekke seg tilbake til et rolig og familievennlig boligstrøk.

Om boligmarkedet på Ullern

Etter krigen ble de utpregede villastrøkene i bydel Ullern supplert med blokkbebyggelse, og det er i dag et mer varierende landskap i mange av boligområdene. Det er gode forbindelser til flere knutepunkter i byen, slik som Skøyen og Majorstuen, og det gjør det enkelt å komme seg rundt. Prisene er høyere i bydel Ullern enn i de fleste andre bydeler, og ligger på nivå med bydel St. Hanshaugen, Vestre Aker og Frogner. Kvadratmeterprisen ligger på omtrent 80 458 kroner og prisendringen har steget +4 % det siste året.

Selge selv eller bruke eiendomsmegler

Mange er kanskje inne på tanken med å selge bolig seg, isteden for å bruke megler. Det frister kanskje å prøve og spare penger ved å ta på seg boligmarkedet og salgsjobben selv, men dersom man ikke sitter på fagkunnskapen, kan det fort bli en hodepine å skulle navigere seg rundt papirarbeid og økonomisk oppgjør. Den ekspertisen en eiendomsmegler innehar, er verdifull i forbindelse med kjøp og salg av bolig, og den rådgivningen man får kan utgjøre en stor forksjell.