×

Eiendomsmeglere på Aker Brygge

Det finnes et hav av dyktige eiendomsmeglere som kan formidle boligsalget for deg, og det kan være vanskelig å finne ut hvilken megler man bør gå for. Ved å sammenligne tilbud fra forskjellige meglere vil du enklere kunne velge den megleren som passer best for deg. Ved å fylle ut skjemaet på siden vil du kunne motta tre uforpliktende og gratis tilbud fra meglere på Aker Brygge!

Dette bør du se etter

Det finnes mange forskjellige egenskaper en god megler bør inneha, og hva du bør se etter avhenger gjerne av hva slags bolig du selger og hvor den ligger. Likevel har vi noen tips til egenskaper du bør se etter i en megler:

Erfaring

En megler som har bygget opp erfaring gjennom gjentatte boligsalg vil gjerne ha en bedre forståelse for hva som skal til for å selge en bolig. Den kompetansen en erfaren megler bringer til bordet vil gjerne skape en økt følelse av trygghet for potensielle kunder så vel som for selger. Dette kan igjen resultere i raskere salg og høyere salgssum.

Lokalkunnskap

Der en erfaren megler vil ha bedre forutsetninger for å selge en bolig, vil en lokalkjent megler ha bedre forutsetninger for å selge nettopp din. En lokalkjent megler vil ha bedre forståelse for de lokale boligprisene, hva som vektlegges av boligkjøpere i området, samt hva som finnes i nærheten av servicetilbud og lignende. Dette hjelper megleren med å skreddersy en best mulig boligprofil, som igjen kan resultere i raskere salg.

Personlighet

I tillegg til faglig dyktighet og kompetanse er det sentralt at megleren din har en god personlighet. Megleren er på mange måter boligens ansikt utad, og er gjerne den potensielle kjøpere forbinder med boligen. En varm og mottakelig megler vil kunne bidra til å skape et bedre inntrykk av boligen, og skape en økt følelse av trygghet. Dette kan øke betalingsviljen. I tillegg kommer du til å tilbringe en del tid med megleren, og det er derfor en fordel at dere kommer godt overens.

Om Aker Brygge

Aker Brygge er et område i bydel Frogner i Oslo. Området ligger på det tidligere verftsområdet til Akers mekaniske verksted, og var hovedsakelig et industriområde. Etter verkstedet ble nedlagt i 1982 har det blitt gjort betydelige forandringer på Aker Brygge, og i dag er området mest kjent som en møteplass for shopping, servering og underholdning. En rekke bedrifter har kontorer her, og har siden midten av 1980-tallet blitt regnet som det beste og dyreste kontorstrøket i Norge.

Boligmarkedet på Aker Brygge

Aker Brygge preges i stor grad av kontor-bebyggelse, og rundt 6.000 mennesker har sin arbeidsplass her. De siste årene har det likevel blitt bygget en del boliger på området, og rundt 900 mennesker har sin bolig her. Aker Brygge har en av de høyeste kvadratmeterprisene i landet, og enkelte toppleiligheter har hatt en kvadratmeterpris på tett oppunder 200.000 kroner. Dette er dog ekstreme eksempler, og den gjennomsnittlige kvadratmeterprisen i området er betraktelig lavere.