De 10 beste eiendomsmeglerne på Bislett

Det er en fordel med eiendomsmeglere som kjenner til området. Finn anerkjente og flinke meglere som kjenner Bislett og som kan hjelpe deg med dine boligbehov. Du fyller enkelt ut det uforpliktende skjemaet på siden vår og vil deretter få valget mellom flere kompetente meglere. Her kan du sammenligne ting som erfaring og pris og til slutt velge den eiendomsmegleren som er best for deg.

Få 3 tilbud

Aktiv St. Hanshaugen/Bislett

På hjørnet av Ullevålsveien og Dalsbergstien finner du kontoret til Aktiv St. Hanshaugen / Bislett. Selskapet består av meglere med lang og bred erfaring inne boligformidling i de to bydelene, og kan dokumentere mange boligsalg her.

Les mer om Aktiv Eiendomsmegling

 • 6 ansatte
 • Dalsbergstien 2, 0170 Oslo

Privatmegleren St. Hanshaugen/Bislett

Ved Vår Frelsers Gravlund på St. Hanshaugen finner du lokalene til PrivatMegleren Aksept, det lokale kontoret til PrivatMegleren på St. Hanshaugen og Bislett. Selskapet er satt sammen av en rekke håndplukkede meglere med lang erfaring og god lokalkunnskap, og har vært en bransjeaktør i over 25 år.

Les mer om Privatmegleren

 • Stiftet i 2007
 • 19 ansatte
 • Ullevålsveien 14, 0171 Oslo

Proaktiv Christiania

Sentralt plassert i Jacob Aalls gate på Majorstuen finner du kontoret til Proaktiv Properties Christiania. Selskapet består av syv erfarne eiendomsmeglere som har spesialisert seg innen formidling av boliger samt prosjekt- og næringseiendommer i hele Oslo og omegn.

Les mer om Proaktiv

 • 9 ansatte
 • Jacob Aalls gate 40, 0364 Oslo

DNB Eiendom St. Hanshaugen

DNB Eiendom St. Hanshaugen er det lokale kontoret til DNBs meglertjenester. Selskapet ble stiftet i 2003, og er satt sammen av meglere med lang erfaring innenfor boligsalg i bydelen. Kontoret ligger sentralt til i Bjerregaardsgate, et lite steinkast fra parken.

Les mer om DNB Eiendom

 • Stiftet i 2003
 • 13 ansatte
 • Bjerregaards gate 2, 0172 Oslo

Nordvik St. Hanshaugen

Nordvik St. Hanshaugen ligger sentralt plassert i Waldemar Thranes gate, og fungerer som det lokale kontoret til Nordvik Eiendomsmegling. Selskapet huser flere erfarne eiendomsmeglere som har god kjennskap til boligmarkedet på St. Hanshaugen, Adamstuen, Valleløkken, Lindern, Fredensborg, Iladalen, Meyerløkka og Pilestredet Park.

Les mer om Nordvik

 • Stiftet i 2014
 • 26 ansatte
 • Waldemar Thranes gate 6 A, 0171 Oslo

Eie Fagerborg

Sentralt plassert på Fredensborg finner du det lokale meglerkontoret til Eie Eiendomsmegling. Selskapet har siden 2013 spesialisert seg på kjøp og salg av boliger i området, og består av en rekke meglere med lang og bred erfaring innen boligformidling.

Les mer om Eie Eiendomsmegling

 • Stiftet i 2009
 • 6 ansatte
 • Ullevålsveien 113, 0359 Oslo

Utleiemegleren Majorstuen

Sentralt plassert i Essendrops gate på Majorstuen finner du lokalene til Utleiemegleren Majorstuen. Selskapet ble stiftet i 1995 og er en sentral aktør innen boligutleie på Majorstuen og omkringliggende bydeler. Her jobber en rekke lokalkjente og erfarne eiendomsmeglere som har spesialisert seg innen boligformidling i Oslo Vest.

 • Stiftet i 1995
 • 17 ansatte
 • Essendrops gate 9, 0368 Oslo

Obos Oslo Vest/Sentrum

OBOS Oslo Vest / Sentrum ligger på Hammersborg Torg, og er det lokale kontoret til OBOS Eiendomsmeglere. Selskapet ble etablert i 2019, og består av en rekke erfarne meglere som har spesialisert seg innen kjøp og salg av boliger i Oslo Vest og Sentrum.

Les mer om Obos Eiendomsmeglere

 • Stiftet i 1995
 • 40 ansatte
 • Hammersborg torg 1, 0179 Oslo

Notar Oslo

Notar Oslo Sentrum ble etablert i 2014, og kontoret ligger sentralt i Oslo på Alexander Kiellands plass. Selskapet består av en rekke erfarne eiendomsmeglere som har spesialisert seg på boligformidling i hele Oslo og Akershus, samt en egen boligfotograf. Notar tilbyr salgsgaranti, og tar ingen betaling ved usolgt bolig.

Les mer om Notar

 • Stiftet i 2014
 • 9 ansatte
 • Waldemar Thranes gate 72, 0175 Oslo

Hvordan velge megler

Med valget mellom flere eiendomsmeglere, er det fort gjort å glemme hva som faktisk er nødvendig å se etter. Det finnes noen basispunkter du bør gå igjennom, slik at alle kortene ligger på bordet og du kan være sikker på at megleren vil føre deg i land trygt og sikkert. Nedenfor finner du noen nyttige råd til deg som skal velge eiendomsmegler.

 • Troverdighet og personlighet
  Undersøkelser viser at personlig kjemi med megleren er blant de viktigste punktene for nordmenn ved valg av eiendomsmegler, og med god grunn. Dersom du ser megleren som en imøtekommende karakter som er enkel å snakke med og flink med mennesker, vil dette reflektere hvordan han eller hun vil representere din bolig for eventuelle kjøpere.
 • Lokalkunnskap
  En megler med god kjennskap til det lokale vil ikke bare kunne tipse om mulighetene i nærområdet, men vil også kunne by på erfaring med markedet og hva boliger i området er verdt. I tillegg er lokalkjennskap viktig for å inntrykk av at de vet hva de snakker om under salgsprosessen, nettopp fordi de gjør det. Primært vil de fleste ønske å selge en leilighet på Bislett, og jo mer erfaring megleren har med dette jo bedre vil det være.
 • Bakgrunnsinformasjon
  Vær nøye med å sjekke referanser og bakgrunnsinformasjon på megleren før du tar ditt valg. Dette er en indikator på at megleren har god og relevant erfaring, og derfor er sikker i sin sak. At tidligere kunder er fornøyde, at de har følt seg ivaretatt og at megleren har vært tilgjengelig for dem, er alle ting som spiller inn på om dette er megleren for deg.

Om Bislett

Bislett er et populært boligstrøk i indre Oslo som tilhører bydel St. Hanshaugen. Her ligger blant annet idrettsanlegget Bislett Stadion med et stort utvalg av arrangementer, flere cafeer og restauranter, samt nær beliggenhet til Høgskolen i Oslo (Oslo Met), Bogstadveien på Majorstuen og St. Hanshaugen med sine mange parkområder. Det er gode trikk- og bussforbindelser her, og området byr på koselige og kulturrike omgivelser sentralt i Oslo.

Om boligmarkedet på Bislett

Som en del av St. Hanshaugen bydel er Bislett et svært populært område med høy prisvekst og et stort gjennomtrekk kjøp og salg av bolig. Flere av de store meglerkjedene har kontorer på St. Hanshaugen, og har derfor god kjennskap til Bislett som ligger kun et steinkast unna. Det at Bislett ligger så sentralt til, men samtidig er et koselig nabolag med et rikt tilbud av kultur og uteområder gjør det til et meget attraktivt sted å bo, spesielt for unge. På grunn av dets popularitet, kryr det av eiendomsmeglere som spesialiserer seg på Bislett og områdene rundt.

Vurderer du å selge selv?

Mange ser kanskje på muligheten for å selge selv isteden for å bruke en eiendomsmegler. Det kan virke fristende å spare penger på å ikke bruke en megler, men i det store og det hele vil faktisk eiendomsmegleren med sin erfaring og sine kjennskaper til området kunne selge din bolig til en høyere pris.

Det er mye som skal huskes på i forbindelse med kjøp og salg av bolig, og for å unngå å føle deg overveldet, anbefales det å ta i bruk en eiendomsmegler og deres boligekspertise og rådgivning slik at du kommer best mulig ut av det. Ofte kan det også koste mer enn du tror å selge boligen selv.

Les denne artikkelen dersom du vil se den beste eiendomsmegleren i Oslo generelt.