Eiendomsmeglere i bydel Bjerke

Det finnes et stort utvalg av dyktige eiendomsmeglere i bydel Bjerke som alle er klare for å hjelpe deg. Ved å fylle ut det uforpliktende skjemaet på siden vår kommer du gratis og raskt i kontakt med ulike meglere som er skreddersydd etter dine behov og du står selv fritt til å sammenligne dem og velge deg ut den av de som er best for deg.

Hvordan velge megler

Hva megleren koster er én ting, men med flere gode tilbud på eiendomsmeglere og muligheten for å sammenligne dem og finne deg den mest aktuelle, er det naturligvis et par ting du bør huske på. Nedenfor finner du noen tips til ting du bør se etter ved valget av megler:

  • Vær påpasselig med å sjekke referansene
    En titt på referanser og faglig bakgrunn kan gi deg et godt innblikk i hva slags eiendomsmegler du har med å gjøre. En god eiendomsmegler har gjerne mange oppdrag og gode referanser, men du vil samtidig passe på at megleren ikke er for opptatt, slik at de er tilstede med deg og kan drive oppfølging.
  • Velg en lokalkjent megler
    Meglere som kjenner til nærmiljøet og kan lire av seg kunnskap om det lokale kan virke forlokkende, ikke bare for deg, men også for eventuelle kjøpere. Kjennskap til lokalmiljøet bringer også med seg en forståelse om markedet, som jo bare kan telle positivt i forhold til prisantydning.
  • Personlighet
    Du skal bruke mye tid og ressurser på megleren, og det er viktig at dere kommer overens. Du vil gjerne velge deg ut en megler som virker utadvendt og kan tale sin sak, da dette definitivt er trekk som kommer godt med ved kjøp og salg av bolig.

Om Bjerke

Bydel Bjerke er en av de minste bydelene i Oslo målt i innbyggere, men er til gjengjeld en av de som er i størst vekst. Det ligger litt utenfor bykjernen, men det er gode buss- og T-baneforbindelser igjennom de fire områdene Veitvet, Linderud, Økern og Årvoll, som alle er delbydeler inni bydelen. Bjerke er populært blant familier, og med god grunn. I bydelen finner du blant annet Bjerke Travbane, ulike ski- og hopp-anlegg, kjøpesentre og det er kort vei til marka og grøntområder.

Om boligmarkedet i bydel Bjerke

Oslo er en by i vekst, og det samme kan sies om Bjerke. Det er omtrent 32 500 innbyggere, og det er forventet å stige en hel del i årene som kommer.  Bebyggelsen her består for det meste av drabantbebyggelse med blokker og leiligheter, med noen eneboliger i enkelte områder innad i bydelen. Med et stort utvalg av grunnskoler, videregående skoler og fritidstilbud er området et supert sted for familier som er ute etter et sjarmerende sted å bo med utendørsmuligheter, som ligger litt utenfor bykjernen, men som gjør det enkelt å komme seg opp og fram med kollektivtilbudet.

Selge selv eller bruke megler

Mange blir kanskje ikke helt enige med seg selv om de bør satse på å selge selv heller enn å bruke ekstra kostnader på en faglært eiendomsmegler. Sannheten er at meglere i de fleste tilfeller har erfaringen og kontaktene som skal til for å selge din bolig til en høyere pris i utgangspunktet. En megler kjenner til markedet og kan også hjelpe deg med det økonomiske aspektet, papirarbeid og kan generelt spare deg for mye bry og anstrengelse.